یک سوال ساده از الکترو استاتیک

bahareh.h

New Member
لایک ها
11
سلام بچه ها خواهش میکنم به این سوال با دلیل جواب بدین درسته سوال آسونیه ولی من واقعا تو این سوال گیر کردم. ممنون از همتون سه جسم c,b,a را دو به دو به یکدیگر نزدیک میکنیم. وقتی a و b به یکدیگر نزدیک میشوند همدیگر را با نیروی الکتریکی جذب میکنند و اگر b و c را به یکدیگر نزدیک کنیم یکدیگر را با نیروی الکتریکی دفع میکنند. کدام گزینه صحیح است؟ 1)a و c بار هم نام و هم اندازه دارند.2)b و c بار غیر هم نام دارند.3) b بدون بار و c باردار است.4) a بدون بار و b باردار است.

Behrus58

New Member
لایک ها
27
پاسخ : یک سوال ساده از الکترو استاتیک

فکر کنم گزینه ی 4

خیلی سادس فکر کنم شما کافیه به این نکته دقت کنی که دوتا جسم که همدیگرو جذب میکنن لزوما نباید ناهمنام باشن ! کافیه یکی باردار باشه و دیگری خنثی ! مثل جذب شدن خورده کاغذ به شونه که کاغذ بار نداره ولی باز جذب میشه .

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

آره منم همینو میگم ولی تو پاسخنامه کلیدیش زده گزینه 2. متاسفانه پاسخنامه تشریحی نداره

Behrus58

New Member
لایک ها
27

بیخیال ! یعنی دو بار غیر همنام همدیگرو جذب میکنن ؟؟؟ نمیدونم ولی فکر کنم حرف شما درسته . میشه منبعتون رو معرفی کنین ؟ :43:

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

فیزیک پایه گاج میکرو. ص 223 سوال 2097!!!!

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

یه چیزی بگم؟ من اشتباه دیدم همون گزینه 4 بود :d

Behrus58

New Member
لایک ها
27

من این کتاب رو دارم ولی سوالش فرق داره ! عجیبه ... مال من 1390 شاید فرق داشته باشه ... در هر حال فکر کنم جواب خودتون درست باشه .

بالا