moghini

New Member
لایک ها
258
سلام دوستان.
در ایام خرداد افراد به شیوه های گوناگونی جمع بندی میکنند،بعضی ها خلاصه های خودشون رو میخونند،بعضی ها فقط آزمون کنکور میدهند بعضی ها هم همایش و کلاس های گوناگون میرن.
حقیقت امر این هست که مشاورم به من توصیه کرده از اول خرداد فقط به شیوه ی هر دو روز یک بار کنکور بدم و بررسی کنم اما من در این چند روزه به طور موقت به جمع بندی موضوعی در دروس پرداختم و از کار هم شدید راضی هستم.مثلا" دیروز گسسته ای خوندم که به اندازه ی 3 ماه مفید بود یا دیفرانسیلی به اندازه ی 2 ماه رو در یک روز بستم.میخواستم ببینم آیا میتونم تا چهار پنج روز به این شیوه ادامه بدهم یا اورژانسی توصیه میکنید همون آزمون های جامع رو شروع کنم.
در صورت امکان از شیوه های خودتون هم بگید.ممنون.

shabnam 3

New Member
لایک ها
710
پاسخ : یک پرسش مشاوره

منم این روشی که مشاورتون گفتم توی یه کتاب برنامه ریزی خونده بودم.ولی به نظرم خیلی وقت گیره که هر دوروز آزمون بدیم و تحلیل کنیم و بعد بشینیم رفع اشکال
به نظرم همین موضوعی خوندن بهتر باشه.من خودم هر هفته چندتا مبحثو مرور میکنم با تستای ستاره دارکه قبلا مشکل داشتم
برای درساییم که زیاد مشکل ندارم توشون از خلاصه هام استفاده میکنم
اگر بشه میخوام دینیو تا قبل کنکور یه دور دیگه مرور کنم + تاریخ ادبیات که البته تا الآن زیاد نخوندمشون باید سریع تمومش کنم

chemistry20

New Member
لایک ها
109

سلام
من از بعد امتحان دیفرانسیل تاامروز9خردادچندمبحث که ایرادجدی داشتمو رفع اشکال کردم اما ازفردا به صورت سه روزیکبارکنکورمیزنم.البته 1روزکنکوروتحلیل اون و2روزبعدمرور خلاصه ها وسوالات قشنگ.وچون واسه خودم بااین موافق نیستم که توی این دوز مرورها ازهردرسی یه ذره بخونم یامرورکنم توی هر کدوم از این دوروزها یک یا دودرس روکامل میبندم وبعد درس بعدی:87:
موفق باشیم

لایک ها
251

سلام دوستان.
در ایام خرداد افراد به شیوه های گوناگونی جمع بندی میکنند،بعضی ها خلاصه های خودشون رو میخونند،بعضی ها فقط آزمون کنکور میدهند بعضی ها هم همایش و کلاس های گوناگون میرن.
حقیقت امر این هست که مشاورم به من توصیه کرده از اول خرداد فقط به شیوه ی هر دو روز یک بار کنکور بدم و بررسی کنم اما من در این چند روزه به طور موقت به جمع بندی موضوعی در دروس پرداختم و از کار هم شدید راضی هستم.مثلا" دیروز گسسته ای خوندم که به اندازه ی 3 ماه مفید بود یا دیفرانسیلی به اندازه ی 2 ماه رو در یک روز بستم.میخواستم ببینم آیا میتونم تا چهار پنج روز به این شیوه ادامه بدهم یا اورژانسی توصیه میکنید همون آزمون های جامع رو شروع کنم.
سلام
یادتون باشه که یکی از مهم ترین منابع همین آزمون های سالهای گذشته هستن که ممکنه خیلیاش تو کنکور امسال هم تکرار شن
به نظرم بهتره که بیشتر به کنکور های قبلی توجه کنید و این چند وقت با اعمال فشار برای مطالعه بیشتر کتب درسی به خودتون استرس وارد نکنید
موفق باشید

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام دوستان.
سلام
یادتون باشه که یکی از مهم ترین منابع همین آزمون های سالهای گذشته هستن که ممکنه خیلیاش تو کنکور امسال هم تکرار شن
به نظرم بهتره که بیشتر به کنکور های قبلی توجه کنید و این چند وقت با اعمال فشار برای مطالعه بیشتر کتب درسی به خودتون استرس وارد نکنید
موفق باشید

بالا