[SUP]+[/SUP]X3دارای 20 الکترون است. آرایش الکترونی آخرین لایه ی یون [SUP]+[/SUP]X3 را بنویسید؟
اینو توی یک کتاب تست دیدم و من فکر میکردم جواب سوال میشه :
[/FONT]چون آرایش اتم خنثی به شکل زیر هستش
[SUB]23[/SUB]A: 1s[SUP]2[/SUP]2s[SUP]2[/SUP]2p[SUP]6[/SUP]3s[SUP]2[/SUP]3p[SUP]6[/SUP]4s[SUP]2[/SUP]3d[SUP]3[/SUP]
پس من فکر میکنم که به ترتیبی که ترازها پر میشوند هم خالی می شوند و باید سه تا الکترون تراز d حذف بشه و آرایش به شکلی که بالا نوشتم در بیاد بنابراین آرایش الکترونی لایه ظرفیت یون 4s[SUP]2 [/SUP]خواهد بود .
اما توی اون کتاب جواب رو به این شکل نوشته
[SUB]23[/SUB]A: 1s[SUP]2[/SUP]2s[SUP]2[/SUP]2p[SUP]6[/SUP]3s[SUP]2[/SUP]3p[SUP]6[/SUP]3d[SUP]2
[/SUP]و زیرش توضیح داده اول 2 الکترون از اوربیتال s و سپس یک الکترون از اوربیتال d جدا می شود.
حالا دوستان لطفاً جواب درست رو بفرمایند و توضیح بدهند.
اینو توی یک کتاب تست دیدم و من فکر میکردم جواب سوال میشه :
[SUB][FONT="]23
[/SUB][FONT="]A[SUP]3+[/SUP]: 1s[SUP]2[/SUP]2s[SUP]2[/SUP]2p[SUP]6[/SUP]3s[SUP]2[/SUP]3p[SUP]6[/SUP]4s[SUP]2[/SUP][/FONT]
[SUB]23[/SUB]A: 1s[SUP]2[/SUP]2s[SUP]2[/SUP]2p[SUP]6[/SUP]3s[SUP]2[/SUP]3p[SUP]6[/SUP]4s[SUP]2[/SUP]3d[SUP]3[/SUP]
پس من فکر میکنم که به ترتیبی که ترازها پر میشوند هم خالی می شوند و باید سه تا الکترون تراز d حذف بشه و آرایش به شکلی که بالا نوشتم در بیاد بنابراین آرایش الکترونی لایه ظرفیت یون 4s[SUP]2 [/SUP]خواهد بود .
اما توی اون کتاب جواب رو به این شکل نوشته
[SUB]23[/SUB]A: 1s[SUP]2[/SUP]2s[SUP]2[/SUP]2p[SUP]6[/SUP]3s[SUP]2[/SUP]3p[SUP]6[/SUP]3d[SUP]2
[/SUP]و زیرش توضیح داده اول 2 الکترون از اوربیتال s و سپس یک الکترون از اوربیتال d جدا می شود.
حالا دوستان لطفاً جواب درست رو بفرمایند و توضیح بدهند.