پاسخ : ی سوال
داخل اینترنت مطالب زیادی در موردش بود.
من اینو پیدا کردم:
طریقه ساخت به این صورت است که ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و در یک ظرف کوچک رنده میکنیم، سپس آن را در یک پارچه تمیز ریخته کمی آب سرد به آن اضافه میکنیم سیب زمینی رنده شده را به همراه آب در ظرف دیگری میچلانیم و برای مدتی این محلول را به حال خود میگذاریم. پس از حدود یک ساعت که دانههای درشت سیب زمینی ته نشین شد، محلول به دست آمده را در یک ظرف فلزی ریخته، پس از اضافه کردن حدود نیم فنجان آب روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم و آن را هم میزنیم، به محض اینکه مایع شروع به جوشیدن کرد چسب ما آماده است، آن را در یک ظرف مربا ریخته و منتظر میمانیم تا سرد شود. :105: