سلام به همهی دوستان گرامی،
هنوز نتایج مرحلهی اول المپیادهای علمی در سال 1392 مشخص نشده و من نیز چون شما با نزدیک شدن به اعلام نتایج، هیجان فراوان دارم. امیدوارم در این آزمون نیز هر کس به اندازهی زحمتی که کشیده است، منفعت ببرد. آیریسک شما را در مسیر آموزشی مرحلهی دوم تنها نخواهد گذاشت و دورهی آموزشی المپیاد نوروز را از 7 تا 11 فروردین 1393 برگزار خواهد کرد.
خبر تکمیلی (1) : زمانبندی کلاسها و نحوهی ثبت نام
خبر تکمیلی (2) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای شیمی، فیزیک و کامپیوتر
خبر تکمیلی (3) : مزایا و روش ثبت نام گروهی دانشآموزان مدارس
خبر تکمیلی (4) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای ریاضی و زیست شناسی
خبر تکمیلی (5) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای نجوم و ادبی
خبر تکمیلی (6): خوابگاه دختران
مکان برگزاری کلاسها:
دختران: خيابان انقلاب - پيچ شميران - خيابان حقوقی - روبروی کوچه مستوفیالممالک - دبيرستان دخترانه دولتی نصر
پسران: خيابان انقلاب - پيچ شميران - خيابان حقوقی - کوچه مستوفیالممالک - پلاک ۸ - دبيرستان پسرانه صديقين
شهرهایی که تا کنون ثبت نام کردهاند:
تا ساعت 13 روز 29 اسفند، دانشآموزانی از شهرهای زیر در دورهی نوروزی آیریسک ثبت نام کردهاند (ثبت نام تا روز 3 فروردین ادامه دارد):
اقامتگاه:
برای مشاهدهی توضیحات هتل پسران و دختران به لینکهای زیر مراجعه نمایید.
اقامتگاه پسران
اقامتگاه دختران
اطلاعات شهرها، هر 24 ساعت به روز خواهد شد :162:
در پناه حق، موفق و پیروز باشید :53:
هنوز نتایج مرحلهی اول المپیادهای علمی در سال 1392 مشخص نشده و من نیز چون شما با نزدیک شدن به اعلام نتایج، هیجان فراوان دارم. امیدوارم در این آزمون نیز هر کس به اندازهی زحمتی که کشیده است، منفعت ببرد. آیریسک شما را در مسیر آموزشی مرحلهی دوم تنها نخواهد گذاشت و دورهی آموزشی المپیاد نوروز را از 7 تا 11 فروردین 1393 برگزار خواهد کرد.
خبر تکمیلی (1) : زمانبندی کلاسها و نحوهی ثبت نام
خبر تکمیلی (2) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای شیمی، فیزیک و کامپیوتر
خبر تکمیلی (3) : مزایا و روش ثبت نام گروهی دانشآموزان مدارس
خبر تکمیلی (4) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای ریاضی و زیست شناسی
خبر تکمیلی (5) : معرفی اساتید و برنامهریزی درسی رشتههای نجوم و ادبی
خبر تکمیلی (6): خوابگاه دختران
مکان برگزاری کلاسها:
دختران: خيابان انقلاب - پيچ شميران - خيابان حقوقی - روبروی کوچه مستوفیالممالک - دبيرستان دخترانه دولتی نصر
پسران: خيابان انقلاب - پيچ شميران - خيابان حقوقی - کوچه مستوفیالممالک - پلاک ۸ - دبيرستان پسرانه صديقين
شهرهایی که تا کنون ثبت نام کردهاند:
تا ساعت 13 روز 29 اسفند، دانشآموزانی از شهرهای زیر در دورهی نوروزی آیریسک ثبت نام کردهاند (ثبت نام تا روز 3 فروردین ادامه دارد):
اراک - اصفهان -اهواز - بافق - باکو - پارسآباد - تبریز - تهران - دزفول - رشت - زاهدان - زنجان - سرپل ذهاب - قزوین - قم - کبودرآهنگ - کرج - کرمان - کرمانشاه - گیلانغرب - مشهد - همدان - یزد
برای مشاهدهی توضیحات هتل پسران و دختران به لینکهای زیر مراجعه نمایید.
اقامتگاه پسران
اقامتگاه دختران
اطلاعات شهرها، هر 24 ساعت به روز خواهد شد :162:
در پناه حق، موفق و پیروز باشید :53: