من نمرم 39 شد از یکی از مدرسین المپیاد که طراح آیریسک هم هست پرسیدم گفت ان شاءالله قبولی .... فکر نمی کنم کف بالاتر از 30 باشه و مطمئنن از از پارسال هم پایین تره (چون پارسال 3 - 4 تا سوال کاملا بدیهی داشت که با چشم حل میشد، اما امسال خبری نبود از این دسته سوال ها) در ضمن کسایی که میگن درصدا توی این سایت بالاتره و کف خیلی بالاتر میشه در نظر داشته باشید که ممکنه خیلی که میان اینجا درصدشونو می گن درصد واقعیشون نباشه و قصد تخریب روحیه بقیه رو داشته باشن .... هیچ سالی کف از 33 بالاتر نیومده امسال هم اگه نگیم سخت ترین سال بود، سال آسونی هم نبود که کف بیاد رو 33، نظر من در مورد کف حدود 27 - 28 است
75 درصد خیلی درصد شاخی نیست با توجه به آزمون امسال میشه 19 تا درست و 1 غلط، من اگه بی دقتی هام نبود به این درصد میرسیدم، ولی متاسفانه یه جا منفی نذاشتم یه جا جای جمع ضرب کردم، یه جا یه طرفو ضربدر 3 کردم طرفه دیگه رو نکردم و ....
کلا اگه سره مرحله 1 استرس نداشته باشیم خیلی راحت سوالا حل میشه .... اما امان از استرس و عجله
به نظر من آره .چون اگه خیلی خوب نگاه کنیم آزمون امسال اگه سخت تر نباشه از پارسال ،آسونتر هم نیست،من میگم سطح آزمون مثل پارساله و با 32 قبولی(این فقط نظر منه ها!!!)