اين باشگاه هم شورشو در اورده در مورد سوال مثلث.آخه اين چه سوالي
من جواب سوال مثلث abc رو 0.8 پيدا كردم ولي چون شك داشتم به مراقب گفتم اونم بهم گفت در رياضيات ضلع صفر معني نداره جواب رو 1 بزن.
منم به حرفش گوش كردم و خراب شد
حالا امكان داره باشگاه هم جواب 0 و هم 1 رو قبول كنه؟ آخه ما هم دل داريم:63:
نه متاسفانه. اتفاق عجیبیه. به این ایمیل info@ysc.ac.ir میل بزنید. ولی همون تماس اگر بتونید بگیرید خیلی بهتره. فکر کنم باید صبح ها تماس بگیرید. ممکنه تو این روزا نباشن. نمی دونم.
نگران نباشید. به این موارد خوب رسیدگی می کنن. به نظر من هم احتمال این که قبول شده باشید بیشتره. چون احتمال این که اسمی یه جایی از قلم بیفته بیشتره تا اینکه اسمی اضافه باشه!!!
آها یه چیزی. قبلش مطمئن بشین توی لیست تشابه اسمی نباشه. اسم مدرسه و نام پدر و اینا رو هم چک کنین.
موفق باشید.
نه متاسفانه. اتفاق عجیبیه. به این ایمیل info@ysc.ac.ir میل بزنید. ولی همون تماس اگر بتونید بگیرید خیلی بهتره. فکر کنم باید صبح ها تماس بگیرید. ممکنه تو این روزا نباشن. نمی دونم.
نگران نباشید. به این موارد خوب رسیدگی می کنن. به نظر من هم احتمال این که قبول شده باشید بیشتره. چون احتمال این که اسمی یه جایی از قلم بیفته بیشتره تا اینکه اسمی اضافه باشه!!!
آها یه چیزی. قبلش مطمئن بشین توی لیست تشابه اسمی نباشه. اسم مدرسه و نام پدر و اینا رو هم چک کنین.
موفق باشید.
پاسخ : ↓ بررسی سوالات مرحلهی اول سی و دومین المپیاد ریاضی ایران 1392
دوست عزیز زنگ بزنید تهران پی گیری کنید درست میشه منم بیخودی وسواس به خرج دادم چیزی نمیشه اصلا نگران نباشید همه میگن لیست اصلیه و سناد اون قدر مهم نیست خب دیگه...:3: