پاسخ : ♀ کلاسهای آموزش المپیاد - پاییز 1393 ♂
سلام دوستان گرامی،
سلام من سال سوم دبیرستان هستم تصمیم دارم در این دوره از کلاس های امادگیتون شرکت کنم سوالی که دارم این که برای این که در کلاس هاتون شرکت کنم وبیشترین استفاده را ببرم در روز شروع کلاس ها باید در چه زمینه ومباحثی امادگی داشته باشم؟و مباحث مذکور را باید در چه سطحی بلد باشم؟چه کتاب هایی را توصیه می کنین تا در ان روز امادگی ما کامل باشه؟در ضمن میشه به سطح کلاس ها از 0تا10 نمر بدین.راستی یادم رفت من می خوام در المپیادشیمی شرکت کنم باتشکر.
:1::1::96:
[MENTION=20136]parisaF[/MENTION] برای شیمی سرفصلها در اولین نوشته مشخص شده است، برای اولین دوره بهتر است مروری کوتاه (یا درسهایی را که مسلط هستید، مرور تکمیلی) بر روی کتابهای زیر داشته باشید:
کتاب درسی دوم دبیرستان بخشهای اول و دوم
کتاب درسی سوم دبیرستان یخش اول
کتابهای تست مبتکران (فصلهای مربوطه)
کتاب 2000 مساله شیمی (بخشهای مربوطه)
در این کلاسها علاوه بر تدریس سریع موضوعات و مرور نکات لازم، تمرینهای مناسبی نیز حل و بررسی خواهد شد.
سلام.من کلا تازه واردم.شهرمون تا حالا یدونه مدال هم نداشته ومن می خوام اولین مدال شهرمون رو بگیرم.
بچه ها برام خیلی دعا کنید وبهم بگین برا یه دانش آموز دوم دبیرستانی که تو المپیاد شیمی شرکت کرده چه منبعی مفیده(برا تازه وارد ها)؟؟؟؟:133:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
راستی کلاس های المپیاد فقط برا بچه های تهرانیه؟؟؟؟
فقط توی تهران برگزار میشه؟؟؟؟:71:
@
عاشق خدا
کلاسهای متمرکز در شهر تهران و برای همهی دانشآموزان کشور برگزار میشود. همانطور که گفته شده امکان رزرو هتل برای شهرستانیها وجود دارد.
در مورد منابع تاپیکهای بسیاری در تالار وجود دارد، جستجو کنید.
موفق و پیروز باشید