اگر a , b , c اعدادی مثبت باشند ثابت کنید : :216::216::216:
a$hk@n New Member 1392/5/19 #1 ارسال ها 618 لایک ها 440 امتیاز 0 1392/5/19 #1 اگر a , b , c اعدادی مثبت باشند ثابت کنید : :216::216::216:
A aboly New Member 1392/5/19 #2 ارسال ها 266 لایک ها 110 امتیاز 0 1392/5/19 #2 پاسخ : 1 سوال از جبر?? اینکه فقط یه کوشی میخواد :99:
a$hk@n New Member 1392/5/19 #3 ارسال ها 618 لایک ها 440 امتیاز 0 1392/5/19 #3 پاسخ : 1 سوال از جبر?? shamim_3366 گفت ..........سختهWink کلیک کنید تا باز شود... فک کنم با کوشی حل شه یعنی اصلا مطمعنم !!
پاسخ : 1 سوال از جبر?? shamim_3366 گفت ..........سختهWink کلیک کنید تا باز شود... فک کنم با کوشی حل شه یعنی اصلا مطمعنم !!
mrbayat New Member 1392/5/19 #4 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1392/5/19 #4 پاسخ : 1 سوال از جبر?? من جوابشو مي دونم. اول يه راهنمايي مي كنم كه سوال نسوزه... از نامساوي كوشي و اين نامساوي پركاربرد استفاده كنيد:
پاسخ : 1 سوال از جبر?? من جوابشو مي دونم. اول يه راهنمايي مي كنم كه سوال نسوزه... از نامساوي كوشي و اين نامساوي پركاربرد استفاده كنيد:
a$hk@n New Member 1392/5/19 #5 ارسال ها 618 لایک ها 440 امتیاز 0 1392/5/19 #5 پاسخ : 1 سوال از جبر?? mrbayat گفت من جوابشو مي دونم. اول يه راهنمايي مي كنم كه سوال نسوزه... از نامساوي كوشي و اين نامساوي پركاربرد استفاده كنيد: کلیک کنید تا باز شود... سیکما a ???
پاسخ : 1 سوال از جبر?? mrbayat گفت من جوابشو مي دونم. اول يه راهنمايي مي كنم كه سوال نسوزه... از نامساوي كوشي و اين نامساوي پركاربرد استفاده كنيد: کلیک کنید تا باز شود... سیکما a ???
Al!R3ZA Well-Known Member 1392/5/19 #6 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1392/5/19 #6 پاسخ : 1 سوال از جبر?? اول طبق کوشی داریم : حالا طبق نا مساوی آقای بیات داریم : سمت چپو ساده کنین ، سیگما دومی میشه : و با اون طرف میخوره ! پس میشه : ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ashkant گفت سیکما a ??? کلیک کنید تا باز شود... فک کنم بهش میگن دوری ! یعنی به جای a هرچی متغیر داری بذار ! سیگما a یعنی a+b+c+... آخرین ویرایش توسط مدیر 1392/5/19
پاسخ : 1 سوال از جبر?? اول طبق کوشی داریم : حالا طبق نا مساوی آقای بیات داریم : سمت چپو ساده کنین ، سیگما دومی میشه : و با اون طرف میخوره ! پس میشه : ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ashkant گفت سیکما a ??? کلیک کنید تا باز شود... فک کنم بهش میگن دوری ! یعنی به جای a هرچی متغیر داری بذار ! سیگما a یعنی a+b+c+...
a$hk@n New Member 1392/5/19 #7 ارسال ها 618 لایک ها 440 امتیاز 0 1392/5/19 #7 پاسخ : 1 سوال از جبر?? Al!R3ZA گفت اول طبق کوشی داریم : حالا طبق نا مساوی آقای بیات داریم : سمت چپو ساده کنین ، سیگما دومی میشه : و با اون طرف میخوره ! پس میشه : ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- فک کنم بهش میگن دوری ! یعنی به جای a هرچی متغیر داری بذار ! سیگما a یعنی a+b+c+... کلیک کنید تا باز شود... من متوجه نشدم!! میشه لطفا واضح تر بفرمایین؟؟؟ ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میشه لطفا بدون سیگما جوابتون رو بنویسین ؟؟ خواهشا لطفا؟؟
پاسخ : 1 سوال از جبر?? Al!R3ZA گفت اول طبق کوشی داریم : حالا طبق نا مساوی آقای بیات داریم : سمت چپو ساده کنین ، سیگما دومی میشه : و با اون طرف میخوره ! پس میشه : ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- فک کنم بهش میگن دوری ! یعنی به جای a هرچی متغیر داری بذار ! سیگما a یعنی a+b+c+... کلیک کنید تا باز شود... من متوجه نشدم!! میشه لطفا واضح تر بفرمایین؟؟؟ ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- میشه لطفا بدون سیگما جوابتون رو بنویسین ؟؟ خواهشا لطفا؟؟
N nima1376 New Member 1392/5/19 #8 ارسال ها 218 لایک ها 93 امتیاز 0 1392/5/19 #8 پاسخ : 1 سوال از جبر?? راهنمایی صورت در مخرج ضرب کنید. یعنی برای هرکسر صورت را در صورت و صورت را در مخرج ضرب کنید.
پاسخ : 1 سوال از جبر?? راهنمایی صورت در مخرج ضرب کنید. یعنی برای هرکسر صورت را در صورت و صورت را در مخرج ضرب کنید.
Al!R3ZA Well-Known Member 1392/5/19 #9 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1392/5/19 #9 پاسخ : 1 سوال از جبر?? ashkant گفت من متوجه نشدم!! میشه لطفا واضح تر بفرمایین؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ببین ، یعنی : بقیه سیگما هارو هم همینطوری جاگذاری کن ، اگه نفهمیدی بگو کامل کامل بنویسم ! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ببین طبق کوشی داریم : حالا اون نامساوی ای که آقای بیات گفتنم داریم : پس در کل پرانتز دومی سمت چپم ساده کنیم و نامساوی دومم استفاده کنیم ، داریم : حالا اونا ساده میشن و در آخر داریم : که همان حکم مساله است :4: آخرین ویرایش توسط مدیر 1392/5/19
پاسخ : 1 سوال از جبر?? ashkant گفت من متوجه نشدم!! میشه لطفا واضح تر بفرمایین؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ببین ، یعنی : بقیه سیگما هارو هم همینطوری جاگذاری کن ، اگه نفهمیدی بگو کامل کامل بنویسم ! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ببین طبق کوشی داریم : حالا اون نامساوی ای که آقای بیات گفتنم داریم : پس در کل پرانتز دومی سمت چپم ساده کنیم و نامساوی دومم استفاده کنیم ، داریم : حالا اونا ساده میشن و در آخر داریم : که همان حکم مساله است :4:
mrbayat New Member 1392/5/19 #10 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1392/5/19 #10 پاسخ : 1 سوال از جبر?? Al!R3ZA گفت ببین ، یعنی : بقیه سیگما هارو هم همینطوری جاگذاری کن ، اگه نفهمیدی بگو کامل کامل بنویسم ! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ببین طبق کوشی داریم : حالا اون نامساوی ای که آقای بیات گفتنم داریم : پس در کل پرانتز دومی سمت چپم ساده کنیم و نامساوی دومم استفاده کنیم ، داریم : حالا اونا ساده میشن و در آخر داریم : که همان حکم مساله است :4: کلیک کنید تا باز شود... لطفا پرانتز دوم نامساوي كوشي رو درست كنيد بايد بنويسيد نه . الانم اين راهي كه نوشتيد هم كوشي اش اشتباهه ، هم نتيجه اي كه ازش گرفتيد... آخرین ویرایش توسط مدیر 1392/5/19
پاسخ : 1 سوال از جبر?? Al!R3ZA گفت ببین ، یعنی : بقیه سیگما هارو هم همینطوری جاگذاری کن ، اگه نفهمیدی بگو کامل کامل بنویسم ! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- ببین طبق کوشی داریم : حالا اون نامساوی ای که آقای بیات گفتنم داریم : پس در کل پرانتز دومی سمت چپم ساده کنیم و نامساوی دومم استفاده کنیم ، داریم : حالا اونا ساده میشن و در آخر داریم : که همان حکم مساله است :4: کلیک کنید تا باز شود... لطفا پرانتز دوم نامساوي كوشي رو درست كنيد بايد بنويسيد نه . الانم اين راهي كه نوشتيد هم كوشي اش اشتباهه ، هم نتيجه اي كه ازش گرفتيد...
Al!R3ZA Well-Known Member 1392/5/19 #11 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1392/5/19 #11 پاسخ : 1 سوال از جبر?? mrbayat گفت لطفا پرانتز دوم نامساوي كوشي رو درست كنيد بايد بنويسيد نه . الانم اين راهي كه نوشتيد هم كوشي اش اشتباهه ، هم نتيجه اي كه ازش گرفتيد... کلیک کنید تا باز شود... بله اشتباه شد یه لحظه جو گیر شدم ! الآن درستشو مینویسم :4: ویرایش شد! ممنون از یادآوری! یهویی ایدش اومد هل شدم :4: وگرنه دقت میکردید راهش همین بود حتی با اینکه اون a رو نذاشته بودم، ضربش کرده بودم! تو کاغذ خودم نوشته بودم :4: آخرین ویرایش توسط مدیر 1392/5/19
پاسخ : 1 سوال از جبر?? mrbayat گفت لطفا پرانتز دوم نامساوي كوشي رو درست كنيد بايد بنويسيد نه . الانم اين راهي كه نوشتيد هم كوشي اش اشتباهه ، هم نتيجه اي كه ازش گرفتيد... کلیک کنید تا باز شود... بله اشتباه شد یه لحظه جو گیر شدم ! الآن درستشو مینویسم :4: ویرایش شد! ممنون از یادآوری! یهویی ایدش اومد هل شدم :4: وگرنه دقت میکردید راهش همین بود حتی با اینکه اون a رو نذاشته بودم، ضربش کرده بودم! تو کاغذ خودم نوشته بودم :4: