62) مربع کامل

h-amir

New Member
لایک ها
9
به ازای چند مقدار طبیعی n کوچکتر از 100 ، مقدار جبری [SUP]2[/SUP](n[SUP]2[/SUP]+(n+1 مربع کامل است؟

mimilad

New Member
لایک ها
40
اول فرض ميكنيم n به توان 2 به اضافه n+1 به توان 2 برابر با s به توان 2 باشد و سپس بسط ميدهيم و تجزيه ميكنيم و حالا حالت بندي رو با توجه به اين كه حداكثر ب.م.م s+1 و s-1 برابر با 2 است انجام ميدهيم (4 تا حالت داريم .) كه تنها در يكي از ان ها به تناقض نميرسيم و در اين حالت هعم تنها جواب هاي
n=3 بدست مي ايد .

MR.Amin

New Member
لایک ها
202
از معادلات دیوفانتی میثاغورثی هم میشه استفاده کرد!!

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
mimilad گفت
اول فرض ميكنيم n به توان 2 به اضافه n+1 به توان 2 برابر با s به توان 2 باشد و سپس بسط ميدهيم و تجزيه ميكنيم و حالا حالت بندي رو با توجه به اين كه حداكثر ب.م.م s+1 و s-1 برابر با 2 است انجام ميدهيم (4 تا حالت داريم .) كه تنها در يكي از ان ها به تناقض نميرسيم و در اين حالت هعم تنها جواب هاي
n=3 بدست مي ايد .
از روی ب.م.م s-1 و s+1 نمیشه این جوری حالت بندی کرد. ضمن این که مثلا n=20 رو هم شما به دست نیاوردید.

mimilad

New Member
لایک ها
40
بله درست ميگيد من در يكي از حالات بايد اين جواب را بدست مياوردم در ضمن حالت بندي هاي من براساس حداكثر ب.م.م نبود و منظورم اين بود كه در حالت بندي ها به اين نكته توجه ميكنيم و ازش استفاده ميكنيم . وحالت بندي من بر اساس تعداد حالت هايي بود كه براي s-1 و s+1 ممكن است پيش بيايد
اگه بازم شكي است بگيد راه كامل رو بنويسم .

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
mimilad گفت
بله درست ميگيد من در يكي از حالات بايد اين جواب را بدست مياوردم در ضمن حالت بندي هاي من براساس حداكثر ب.م.م نبود و منظورم اين بود كه در حالت بندي ها به اين نكته توجه ميكنيم و ازش استفاده ميكنيم . وحالت بندي من بر اساس تعداد حالت هايي بود كه براي s-1 و s+1 ممكن است پيش بيايد
اگه بازم شكي است بگيد راه كامل رو بنويسم .
اگه میشه کامل بنویسید.

mimilad

New Member
لایک ها
40
باشه پس ولي الان نميتونم چون بايد برم سر جلسه الان امتحان داريم . بعد از امتحان ميام مينويسمش .

بالا