Olympiad

New Member
لایک ها
134
سلام و درود ....

ممنون ميشم اگه يكي راجع به الگوريتم هاي DFS و BFS در گراف توضيح بده و بگه الگوريتمش چجوريه ( لطفا آدرس ويكيپديا ، يا سايت هاي انگليسي نذاريد
)

ممنون

لایک ها
79
سلام . برای DFS , اینجا خیلی خوب توضیح داده شده.

به نظر من اگه می خواهید DFS , BFS به زبان فارسی بخونید می تونید کتاب ترجمه شده Creative یا ترجمه شده CLRS رو بخرید و بخونید.

پی نوشت : انگلیسی خوندن خیلی ثواب داره
. اوایلش یه کم سخته ولی بعد سرعتتون خوب می شه . اکثر منابع و سوال های المپیاد کامپیوتر , توی اینترنت و به زبان انگلیسی هستن . اوایل یه کم اذیت می شید ولی می ارزه به نظر من.

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
به نظر من بهترین راه آموزش چنین الگوریتم هایی از تریق حل مساله میباشد.
دو مسئله جالب در این ضمینه ها
در یک گراف همبند که kیال دارد میتواناعداد 1تاkرا طوری به یال ها نسبت داد که gcdیال های متصل به هر راس 1 باشد. DFS
سوال 42 سال 86لنینگراد از ایده های کامپیوتری یکی از دوستان کامپیوتری با نام مستعار استاد هست
BFS

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
mojtaba-1373 گفت
در یک گراف همبند که kیال دارد میتواناعداد 1تاkرا طوری به یال ها نسبت داد که gcdیال های متصل به هر راس 1 باشد. DFS
سوال 42 سال 86لنینگراد از ایده های کامپیوتری یکی از دوستان کامپیوتری با نام مستعار استاد هست
BFS
لطف کنید در تایپ دقت بیشتری کنید.

Goharshady

New Member
لایک ها
166
navidjalalmanesh گفت
پی نوشت : انگلیسی خوندن خیلی ثواب داره
. اوایلش یه کم سخته ولی بعد سرعتتون خوب می شه . اکثر منابع و سوال های المپیاد کامپیوتر , توی اینترنت و به زبان انگلیسی هستن . اوایل یه کم اذیت می شید ولی می ارزه به نظر من.
مخصوصا برای کریتیو و وست که ترجمه اشون به P: هم نمی ارزه

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
M_Sharifi گفت
mojtaba-1373 گفت
BFS
لطف کنید در تایپ دقت بیشتری کنید.
با تشکر از دقت شما در تمامی جهات

بالا