Haarp

MR.Amin

New Member
لایک ها
202
سلام

دوستان کسی درمورد پدیده ی haarp(هارپ) چیزی شنیده یا میدونه؟؟؟؟؟؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

MR.Amin

New Member
لایک ها
202
پاسخ : Haarp

خب به نظرتون تا چه حد این کار رو تونستن بکنن؟؟؟؟؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

خب به نظرتون تا چه حد این کار رو تونستن بکنن؟؟؟؟؟
میشه یکم دقیق تر بگین سوالتون چیه؟ تا چه حد تونستن از هارپ به عنوان یه وسیله تحقیقاتی برای بررسی جو زمین استفاده کنن یا اینکه تا چه حد تونستن از اون به عنوان یه سلاح استفاده کنن؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

شک نکنید آمریکا اگر چنین تکنولوژی ای داشته باشه ازش استفاده میکنه
و شک هم نکنید که داره تلاش میکنه که بدستش بیاره
از نظر تیوری ممکنه منتها خیلییییییییییییییییییی خرج داره.انقدر که حتی برای ثروتمند ترین کشورهای دنیا هم قابل قبول نیست چنین هزینه ای کنن ضمن اینکه ریسکش بالاست و نمیشه قطعی این رو به عنوان سلاح عملیاتی کرد.
قطعن ثانیه ای که به تکنولوژیش برسن ایران رو هدف قرار میدن.و احتمالن بعدش کره شمالی و روسیه یا چین حتی.
من فکر میکنم در آخرین جنگ .اون چیزی که آمریکایی صهیونیست ها و اوانجلیست ها بهش میگن آرماگدون و من بهش میگم آخر الزمان از این سلاح استفاده میشه ولی الان بنظرم این کار محتمل نیست.

pymn_nzr

New Member
لایک ها
754
پاسخ : از کجا می دونی الان آخر الزمان نیست؟؟؟Haarp

شک نکنید آمریکا اگر چنین تکنولوژی ای داشته باشه ازش استفاده میکنه و شک هم نکنید که داره تلاش میکنه که بدستش بیاره از نظر تیوری ممکنه منتها خیلییییییییییییییییییی خرج داره.انقدر که حتی برای ثروتمند ترین کشورهای دنیا هم قابل قبول نیست چنین هزینه ای کنن ضمن اینکه ریسکش بالاست و نمیشه قطعی این رو به عنوان سلاح عملیاتی کرد. قطعن ثانیه ای که به تکنولوژیش برسن ایران رو هدف قرار میدن.و احتمالن بعدش کره شمالی و روسیه یا چین حتی. من فکر میکنم در آخرین جنگ .اون چیزی که آمریکایی صهیونیست ها و اوانجلیست ها بهش میگن آرماگدون و من بهش میگم آخر الزمان از این سلاح استفاده میشه ولی الان بنظرم این کار محتمل نیست.
پاسخ : از کجا می دونی الان آخر الزمان نیست؟؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

نتونستم وقایع الان رو با وقایع آخر الزمان تطبیق بدم.
نشانه هایی که گفته شده نشون میده که آخرالزمان خیلی نزدیکه ولی فکر نکنم به عمر من لا اقل قد بده.
هنوز جا داریم.هنوز فرصت هست.البته منتطریم.
به امید ظهور.اللهم عجل لولیک الفرج.
پیدای پنهان
مهدويت و نشانه هاي آخرالزمان

MR.Amin

New Member
لایک ها
202

ببینید بحث راجع به هارپ خیلی زیاده

خوده آمریکایی ها میگن روسیه دهه ی 1980-1989 آمریکا رو با هارپ هدف گرفته بوده و علت خشکسالی اون یالای آمریکا به خاطر روسیه ست!!!!!!!

جالبتر اینه که میگن ایران هم هار داره!!!!!!!

بالا