Neuroscience

لایک ها
4
درود، وقت بخیر
من ماندانا مهرداد هستم. عضو مجموعه آیریسک و تازه با بخش جدید شتاب دهنده آیریسک آشنا شدم.
بسیار خرسند و سپاسگزارم از تلاش های همه عوامل عزیز برای به روز رسانی و توسعه مداوم این مجموعه.
موضوعی که می خواستم مطرح کنم این هست که ضمن تشکیل بخش هایی در مجموعه آیریسک، در تلاشم تا کمپینی را با عنوان کمپین علوم اعصاب یا نوروساینس تشکیل دهم.
در این کمپین فعالیت های مختلفی از جمله اطلاع رسانی اخبار، سخنرانی و وبینار محققان، صنایع مرتبط با علوم اعصاب و جدیدترین دستاورد ها و محصولات پر کاربرد در حوزه علوم اعصاب یا (Neuroscience ) و علوم شناختی(Cognitive Science ) معرفی می شوند و سعی در ترغیب دانش آموزان و برخی دانشجویان در حوزه علوم اعصاب در و علوم میان رشته ای و گسترش کاربرد آن ها می باشد.

لایک ها
4
علوم اعصاب یا نوروساینس ( neuroscience) :
- علوم اعصاب یا نوروساینس در کنار فناوری نانو،فناوری اطلاعات و زیست فناوری ،یکی از فناوری های همگرا هست .
این علم دانش مطالعه دستگاه یا سامانه عصبی و زیر شاخه ای چند رشته ای از زیست شناسی است که با بهره‌گیری از فیزیولوژی،آناتومی ،زیست شناسی تکاملی و زیست شناسی سلولی و مولکولی، مدلسازی ریاضی و روانشناسی به درک ویژگی دستگاه عصبی می پردازد.
- این علم در حقیقت علمی میان رشته ای است و با رشته های دیگر مانند روانشناسی،شیمی ،رایانه و هوش مصنوعی ،مهندسی پزشکی و مهندسی برق،زبانشناسی ،ریاضی ،پزشکی ،فلسفه و سایر رشته های مرتبط هم پوشانی دارد.
-علوم اعصاب یکی از پرکاربرد ترین و بزرگترین رشته های علمی هست که سازمان ها و مراکز پژوهشی و صنعتی بسیاری برای کار و سرمایه گذاری روی آن تاسیس شده اند.
-هرساله از طرف بزرگترین سازمان ها و مراکز پژوهشی و صنعتی علوم اعصاب میلیون ها دلار صرف سرمایه گذاری روی بهبود درمان بیماری ها،پروژه های پژوهشی ،پروژه های صنعتی، گرنت ها و رویداد ها و کنگره های بین المللی می شود.
- یکی از بزرگترین پروژه های علوم اعصاب ( پروژه مغز انسان ) ( Human Brain Project ) نام دارد که از طرف چندین کشور اروپایی و آمریکایی شمالی و ده ها مرکز پژوهشی و آزمایشگاه تخصصی روی آن کار می شود و همچنین از طرف اتحادیه اروپا نیز روی آن سرمایه گذاری شده است.

✍گرد آورنده : ماندانا مهرداد

بالا