sicl4 رو چه جوری مایع میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟

anishtain71

New Member
لایک ها
9
سلام:
با توجه به اینکه sicl4 ساختار چهار وجهی داره که cl های اون بار منفی دارن قاعدتا نمیتونیم مستقیما با سرد کردن و افزایش فشار مایعش کنیم چون بارهای منفی همدیگه رو دفع میکنن. پس باید چیکار کنیم؟؟؟

sady

New Member
لایک ها
20
anishtain71 گفت
سلام:
با توجه به اینکه sicl4 ساختار چهار وجهی داره که cl های اون بار منفی دارن قاعدتا نمیتونیم مستقیما با سرد کردن و افزایش فشار مایعش کنیم چون بارهای منفی همدیگه رو دفع میکنن. پس باید چیکار کنیم؟؟؟

چرا اینقدر پیچیده فکر می کنید ؟
این ماده در دمای اتاق به صورت مایع است ...

anishtain71

New Member
لایک ها
9
sady گفت
anishtain71 گفت
سلام:

من کاری به دمای اتاق ندارم!!!فکر کنید این ماده را به صورت گازی داریم میخواهیم مایعش کنیم چیکار کنیم؟؟؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
anishtain71 گفت
sady گفت
anishtain71 گفت
سلام:

من کاری به دمای اتاق ندارم!!!فکر کنید این ماده را به صورت گازی داریم میخواهیم مایعش کنیم چیکار کنیم؟؟؟
با سلام به شما دوست گرامی،
تصور شما از اول پایه درستی ندارد. با حساب شما، هیچ از مولکول های چهار وجهی نمیتوانند مایع شوند!
چون هر یک بار سطحی دارند و دافعه آنها مانع جریان تقطیر خواهد شد.
برای مایع کردن SiCl4 هم فقط کافی است دمای آن را از دمای جوش آن پایین تر ببریم.

موفق و پیروز باشی

anishtain71

New Member
لایک ها
9
khalina گفت
anishtain71 گفت
sady گفت
anishtain71 گفت
سلام:

با سلام به شما دوست گرامی،
تصور شما از اول پایه درستی ندارد. با حساب شما، هیچ از مولکول های چهار وجهی نمیتوانند مایع شوند!
چون هر یک بار سطحی دارند و دافعه آنها مانع جریان تقطیر خواهد شد.
برای مایع کردن SiCl4 هم فقط کافی است دمای آن را از دمای جوش آن پایین تر ببریم.

موفق و پیروز باشی

یعنی تمام مولکول های چهاروجهی همین جوری مایع میشوند؟

anishtain71

New Member
لایک ها
9
وقتی دمای نقطه جوش رو کم میکنیم تا به دمای اتاق برسه، چه جوری این مولکول ها در کنار هم قرار میگیرن؟؟درسته جنبششون کم میشه ولی بار منفی clها چی میشه؟؟؟؟؟؟

farshad_d

New Member
لایک ها
14
این مولکول غیر قطبیه.و جاذبه بین مولکول هاش هم از نوع جاذبه ضعیف لاندنه.برای همین مایع فراریه پس دمای جوشش پایینه و زود تبخیر میشه

mobtaker

New Member
لایک ها
36
منم موافقم
غیر قطبیه و مایع میشه
ولی شما میگید تبخیر میشه ولی بحث روی مایع کردنه

farshad_d

New Member
لایک ها
14
در جواب anishtain گفتم که چون نیروی عیف لاندن داره دماش پایینه و اینکه غیر قطبیه و اون بار منفی که همو دفع می کنن اشتباس

anishtain71

New Member
لایک ها
9
شیمی دانهای عزیز جواب همتون اشتباهه!!!کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟شما گفتید چون ناقطبیه حرف من اشتباهه ولی مگه مولکول ناقطبی نمیشه قطبی بشه؟؟لطفا اگه کسی استدلال دقیقی داره بگه!

لایک ها
0
پاسخ : Re: sicl4 رو چه جوری مایع میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من می خواستم بدونم مگه ما در ایران می تونیم SiCl4 تولید کنیم؟ اگه می تونیم خواهش می کنم به من بگید

tressa

New Member
لایک ها
128
پاسخ : sicl4 رو چه جوری مایع میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟

مولکول ناقطبی قطبی بشه؟؟؟؟؟؟ منظورتون چیه؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : sicl4 رو چه جوری مایع میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمی دونم چرا اصرار دارید که کلر ها اون قدر بار منفی دارن که باید همدیگه رو دفع کنن؟
راحت ترین کار همون پایین آوردن دماست....دوست داشتی میتونی انبساط ناگهانی هم انجام بدی مثل تولید برف مصنوعی!

بالا