پاسخ : آزمون آزمایشی المپیاد
سوال فوق العاده مهمیه واسه تو که هنوز اولی.ولی یه چیزی بهت بگم که دقیقا تجربه ی خودمه از بقیه هم شنیدم.اگه بچه ی درس خونی هستی،منظورم در حد متوسط نیست باید زیاد درس خون باشی،ازسال بعد که دوم می شی آزمون قلم چی بده هم شرکت کنندش زیاده هم برنامه ریزیش خیلی خوب و دقیقه،فاصله ی آزمون هاش هم بهتره.ولی اگه یه کم دقیقه نودی درس می خونی بذار از آخرهای سال دوم آزمون های جامع قلم چی رو بده اگه از الان بدی نه تنها با استرس درس می خونی بلکه پیشرفت هم نمی کنی و ممکنه ناامید بشی .این اتفاق برای من افتاد و خیلی طول کشید تا اعتماد به نفسمو به دست بیارم و بفهمم هنوز هم می شه از خیلی ها جلو زد.به تبلیغ های قلم چی تو تلویزیون بهایی نده.
سلام @
کیانا2
فکر کنم منظور پرسنده، آزمونهای آزمایشی المپیاد بود ولی شما کنکوری جواب دادید.
البته در اینجا ممکن است آیریسک طرفداران بیشتری داشته باشد، برای رسیدن به نتیجهی بهتر، مزایای آزمونهای دیگر موسسات را نیز از خودشان جویا شوید.
به عنوان کسی که 2 سال مسوولیت المپیادهای آزمایشی قلمچی را داشتم، خبر دارم که جامعهی آماری المپیادهای قلمچی، 10% آیریسک هم نیست. اما روی این موضوع مانور ندهیم بهتر است! قبلا هم گفتهام که سود جامعهی آماری به جیب برگزار کننده میرود و برای شما کمترین فایده را دارد. بهتر است آزمونی را شرکت کنید که با تحلیل نتایج آن، بتوانید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید.
در آخر مژده که نرمافزار آزمون آیریسک (پارسالیها یادشون هست) بسیار تغییرات مثبت دارد و از عید امسال گروههای جوان و خوشفکر در حال به روزرسانی آن هستند. امیدوارم امسال از نحوهی برگزاری آزمون نیز لذت بیشتری ببرید.
طراحان سوالات، برنامهریزی، روند برگزاری و نتایج گذشتهی آیریسک نیز در بهترین جایگاه قرار داشتهاند.
یاحق