خوب دیگه این سوال که حل شد ولی طلاها فکر نکنم هنوز قانع شده باشن ولی بریم سوال 14 (تنگی دریچه میترال)
نمودار تنگی دریچه میترال اصلا توی شکل های موجود نیست .اساتید رسیدگی کنن
پاسخ : آزمون طلا های پانزدهمین دوره المپیاد زیست شناسی ایران
٣٦ كه كاملا درسته گزينه يك ....١٧ رو من خودم ١٠٢٤ ميگم ولي حتما استدلالي پشته ١٠١٢ هست....اولشم گفتم من نميگم همه چي عاليه ولي شيوه برخورد غلطه...من خودم ٤٠ تاي اولم نميشم ولي داد و هوار نميكنم اين امتان كه مهم نيس...
جمع بندي ميكنم : اين امتحان خوب بود يعني نه بد بود نه عالي...امتحان سال قبل بهتر بود،كلا تو ٢ دسته امتحان شانس خيلي تأثير گذاره يكي خيلي راحت يكي خيلي سخت كه بعضيا شانسي نمرشون زياد ميشه بعضيام نمره خامشون خوبه ولي از بس منفي ميخورن نابود ميشن(بلايي كه سر خودم اومدd....سوالاي فيزيو خوب بودن كه كليرانسه به عقيده من بهترين سؤال امتحان بود ولي رياضياش زياد بودن كه خسته كننده بود و واقعا نكته منفي ازمون بود....سؤال سلولي و ژنتيك كم بود و جاشو به تركيبيات داده بود...در كل بايد نتايجو ديد ولي زياد روش حساب نكرد كه حتي سال قبل با امتحان نزديكتر به شرايط واقعي بعضي از رتبه هاي بالا موقق نبودن و برعكس....همگي موفق باشيم....باي
آیا هیچ کدامتان نفهمیدید که سوال 39 2 تا گزینه 4 دارد
و ما چیزی به نام functional residual volume نداریم ( اون functional residual capacity )
خوب نتیجه میگیریم طراح این دو سوال خوابش میومده!! =))
خوب ما هم که ***یم رفت
وقتی سوال از گایتون میاد همین میشه دیگه!