خدا خواست و مرحله اول قبول شدیم .
مدرسمون چه قبلش چه بعدش ( با این که تنها فرد قبول شده تو منطقمون بودم ) کاری نکرد .
استادم آقای بهنام که واقعا به خاطر زحماتشون در طول مدت کوتاهی که با هم بودیم تشکر میکنم . همچنین از معلم درس شیمیمون آقای حکمت .
کتابها مثل بقیه : شیمی 2 و 3 اندیشه سازان ، مورتیمر ، چگونه مسایل شیمی را ... ، شیمی عمومی با نگرش کاربردی و از همه مهمتر سوالات سال قبل .
به عنوان تجربه واسه بعدی ها میگم که به نظرم اگه با اندیشه سازان شروع کنند بهتره .
تنها چیزی که در دل تنگم دارم که بگم اینه که واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم که متاسفانه ریش بسیاری از قبول شده ها بسته به ریشه مدارس و اساتید مدال گرفتشون . متاسفانه این موضوع تبدیل به واقعیتی شده که هرچی بیشتر خرج کنی شانست بیشتره . من هم تا حدی موافقم . ولی نه تا این حد که با پول بشه درصد خرید !
بگذریم ، آقای خلینا ایم عید نزدیکه و فرصت غنیمت .
اولا اگه میشه شما یا سایر دوستان لطف کنید کتاب هایی که میتونه برای مرحله دوم مفید باشه رو معرفی کنید و این که زمانمون رو روی مباحث چطور تقسیم بندی کنیم ؟
دوما اگه میشه یه توضیحاتی در زمینه سوالات مربوط به مرحله دوم بدید . میخواستم بدونم آیا موضوعاتی که در مرحله دوم مورد سوال قرار میگیره با سر فصل های مرحله اول یکی هست ؟ ( مثلا از مباحث الکترو شیمی یا تعادلات سوال میاد یا نه )
سوما من واقعا تو زمینه آلی مشکل دارم ، میخواستم ببینم آیا کتاب مناسبی که متناسب با احتیاجات المپیاد هم باشه میتونید معرفی کنید ؟( البته امیدوارم سوالات رو جای مناسبی برای پرسیده باشم ! )
به تمام دوستانه که در این مرحله موفق شدن تبریک میگم .
اگر یه کم طولانی و پر سوال شد ببخشید .
با تشکرفراوان از شما و سایت خوبتون