پاسخ : آمادگی برای مرحله 2 به روشی جالب (المپیاد ریاضی ها ببینند)
ببینید دوست عزیز من منظورم از هر نوع سوالی، هر نوعی توی چارچوب مباحث بود ...... منظورم از گفتن هر نوع به اون دوستی بود که گفته بودن سوال هایی که ایده قشنگ دارن یا محاسبات زیاد نمی خواد بذارید .... من برای این گفتم هر نوع که ممکنه امسال توی 6 تا سوال 2 تاش محاسبات زیاد داشته باشه، 2 تاش هم خیلی سخت باشه، یکیش هم یه ایده زیاد جالب نداشته باشه و فقط یه سوالش قشنگ باشه .... اگه ما بخوایم فقط روی سوالات نه خییل سخت و ایده دار کار کنیم توی یه همچین امتحانی به مشکل می خوریم، و خوب مسلما نمی تونیم سرجلسه بگیم لطفا برای من سوال ایده دار قشنگ بیاریم .... برای این می گم که سوالات در هم باشه تا آمادگی مواجه شدن با هر نوع سوالی رو داشته باشیم .... یعنی عینه شرایط امتحان که وقت محدوده، دراز نمیشه سوال حل کرد و باید 4 ساعت و نیم روی صندلی بشینیم (این خودش خیلی مهمه :d)، امتحان پیوستس ... یعنی اینطوری نیست یه سوال حل کنیم بعد یه ساعت بعدش بیایم یه سوال دیگه حل کنیم .....
با سلام
یک چیز دیگه هم اینه که این طور نیست که سر مرحله دو باید منتظر هر نوع سوالی باشید. بلکه بالاخره یک چهاچوب داره. ولی این چهرچوب صرفا از نظر مباحثی هست که برای آزمون نیازه و نه از نظر سختی سوال ها یا ایده یا ... . پس یک آزمون استاندارد آزمونی است که سوال های آسون و سخت داشته باشه، سوال ایده دار و سوال محاسباتی داشته باشه، سوال زیبا و سوال معمولی داشته باشه و ... ولی در چهارچوب مباحث مرحله دو
یک چیز دیگه هم اینه که این طور نیست که سر مرحله دو باید منتظر هر نوع سوالی باشید. بلکه بالاخره یک چهاچوب داره. ولی این چهرچوب صرفا از نظر مباحثی هست که برای آزمون نیازه و نه از نظر سختی سوال ها یا ایده یا ... . پس یک آزمون استاندارد آزمونی است که سوال های آسون و سخت داشته باشه، سوال ایده دار و سوال محاسباتی داشته باشه، سوال زیبا و سوال معمولی داشته باشه و ... ولی در چهارچوب مباحث مرحله دو