پاسخ : آمادگی برا ی مرحله اول
من خودمم تازه شروع کردم ولی بهت پیشنهاد میکنم فعلا ذهنتو رو دینامیک و سینماتیک و اپتیک و همچنین ترمو دینامیک متمرکز کنی سال اول قبول بشی یا نشی اصلا مهم نیست ولی باید شروع کنی
فک کنم بهتر باشه شروع کنی اپتیک کار کنی بقیه مباحثم اگه اینطور که میگی باشه در سطح مرحله یک بلدی سوالای ایرودوف خوبه فعلا زیاد سراغ اپتیتیود نرو
سلام دوستان
من اولم و خیلی از مباحث رو هنوز شروع نکردم
به نظرتون میشه اصلا امیدی به قبولی مرحله اول من داشت؟!!
الان چی بخونم!؟؟؟
چیز هایی که خوندم:::
کاربرد ریاضی در فیزیک
مباحث ریاضی لازم در فیزیک مشتق رو در حد خیلی خوبی بلدم (لیت هولد تا وسط کاربرد های مشتق سوال هاشو یکی در میون حل کردم)
انتگرال مقدماتی بلدم ( البته اصلا نمیشه روش حساب کرد!!!)
مکانیک
سینماتیک مستقیم الخط + سینماتیک دو بعدی و پرتابی+ حرکت نسبی + حرکت دایره ای خوندم
دینامیک خطی + دینامیک دایره ای خوندم (قرقره - فنر - سطح شیبدار - آونگ مخروطی + ....)
دینامیک از ایرودوف و دوره درسی خیلی سوال حل کردم
سینماتیک از دوره درسی و اپتیتیود سوال حل کردم(اونم به مقدار تقریبا خوبی)
کمی از سوالای هالیدی حل کردم(البته دیدم خیلی سادس ولش کردم) + تا اواسط دینامیک ذره (1) هم خوندم
بلت جلد یک هم دیمانسیون ها + سینماتیک در یک بعد + سینماتیک در دو بعد + بردار ها + دینامیک رو کامل کامل خوندم
حرارت سیالات
الفبا حرارت سیالات رو ازش
فشار رو تقریبا کامل خوندم
قوانین گاز های کاملو خوندم
قوانین ترمودینامیک رو کامل خوندم
گرما و تعادل گرمایی هم خوندم
من اولم و خیلی از مباحث رو هنوز شروع نکردم
به نظرتون میشه اصلا امیدی به قبولی مرحله اول من داشت؟!!
الان چی بخونم!؟؟؟
چیز هایی که خوندم:::
کاربرد ریاضی در فیزیک
مباحث ریاضی لازم در فیزیک مشتق رو در حد خیلی خوبی بلدم (لیت هولد تا وسط کاربرد های مشتق سوال هاشو یکی در میون حل کردم)
انتگرال مقدماتی بلدم ( البته اصلا نمیشه روش حساب کرد!!!)
مکانیک
سینماتیک مستقیم الخط + سینماتیک دو بعدی و پرتابی+ حرکت نسبی + حرکت دایره ای خوندم
دینامیک خطی + دینامیک دایره ای خوندم (قرقره - فنر - سطح شیبدار - آونگ مخروطی + ....)
دینامیک از ایرودوف و دوره درسی خیلی سوال حل کردم
سینماتیک از دوره درسی و اپتیتیود سوال حل کردم(اونم به مقدار تقریبا خوبی)
کمی از سوالای هالیدی حل کردم(البته دیدم خیلی سادس ولش کردم) + تا اواسط دینامیک ذره (1) هم خوندم
بلت جلد یک هم دیمانسیون ها + سینماتیک در یک بعد + سینماتیک در دو بعد + بردار ها + دینامیک رو کامل کامل خوندم
حرارت سیالات
الفبا حرارت سیالات رو ازش
فشار رو تقریبا کامل خوندم
قوانین گاز های کاملو خوندم
قوانین ترمودینامیک رو کامل خوندم
گرما و تعادل گرمایی هم خوندم
فک کنم بهتر باشه شروع کنی اپتیک کار کنی بقیه مباحثم اگه اینطور که میگی باشه در سطح مرحله یک بلدی سوالای ایرودوف خوبه فعلا زیاد سراغ اپتیتیود نرو