smsa1375

New Member
لایک ها
21
پاسخ : آمادگی برا ی مرحله اول

سلام دوستان

من اولم و خیلی از مباحث رو هنوز شروع نکردم
به نظرتون میشه اصلا امیدی به قبولی مرحله اول من داشت؟!!
الان چی بخونم!؟؟؟
چیز هایی که خوندم:::
کاربرد ریاضی در فیزیک
مباحث ریاضی لازم در فیزیک مشتق رو در حد خیلی خوبی بلدم (لیت هولد تا وسط کاربرد های مشتق سوال هاشو یکی در میون حل کردم)
انتگرال مقدماتی بلدم ( البته اصلا نمیشه روش حساب کرد!!!)

مکانیک
سینماتیک مستقیم الخط + سینماتیک دو بعدی و پرتابی+ حرکت نسبی + حرکت دایره ای خوندم
دینامیک خطی + دینامیک دایره ای خوندم (قرقره - فنر - سطح شیبدار - آونگ مخروطی + ....)

دینامیک از ایرودوف و دوره درسی خیلی سوال حل کردم
سینماتیک از دوره درسی و اپتیتیود سوال حل کردم(اونم به مقدار تقریبا خوبی)

کمی از سوالای هالیدی حل کردم(البته دیدم خیلی سادس ولش کردم) + تا اواسط دینامیک ذره (1) هم خوندم
بلت جلد یک هم دیمانسیون ها + سینماتیک در یک بعد + سینماتیک در دو بعد + بردار ها + دینامیک رو کامل کامل خوندم

حرارت سیالات
الفبا حرارت سیالات رو ازش
فشار رو تقریبا کامل خوندم
قوانین گاز های کاملو خوندم
قوانین ترمودینامیک رو کامل خوندم
گرما و تعادل گرمایی هم خوندم

من خودمم تازه شروع کردم ولی بهت پیشنهاد میکنم فعلا ذهنتو رو دینامیک و سینماتیک و اپتیک و همچنین ترمو دینامیک متمرکز کنی سال اول قبول بشی یا نشی اصلا مهم نیست ولی باید شروع کنی
فک کنم بهتر باشه شروع کنی اپتیک کار کنی بقیه مباحثم اگه اینطور که میگی باشه در سطح مرحله یک بلدی سوالای ایرودوف خوبه فعلا زیاد سراغ اپتیتیود نرو

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

سلام دوستان

من اولم و خیلی از مباحث رو هنوز شروع نکردم
به نظرتون میشه اصلا امیدی به قبولی مرحله اول من داشت؟!!
الان چی بخونم!؟؟؟
چیز هایی که خوندم:::
کاربرد ریاضی در فیزیک
مباحث ریاضی لازم در فیزیک مشتق رو در حد خیلی خوبی بلدم (لیت هولد تا وسط کاربرد های مشتق سوال هاشو یکی در میون حل کردم)
انتگرال مقدماتی بلدم ( البته اصلا نمیشه روش حساب کرد!!!)

مکانیک
سینماتیک مستقیم الخط + سینماتیک دو بعدی و پرتابی+ حرکت نسبی + حرکت دایره ای خوندم
دینامیک خطی + دینامیک دایره ای خوندم (قرقره - فنر - سطح شیبدار - آونگ مخروطی + ....)

دینامیک از ایرودوف و دوره درسی خیلی سوال حل کردم
سینماتیک از دوره درسی و اپتیتیود سوال حل کردم(اونم به مقدار تقریبا خوبی)

کمی از سوالای هالیدی حل کردم(البته دیدم خیلی سادس ولش کردم) + تا اواسط دینامیک ذره (1) هم خوندم
بلت جلد یک هم دیمانسیون ها + سینماتیک در یک بعد + سینماتیک در دو بعد + بردار ها + دینامیک رو کامل کامل خوندم

حرارت سیالات
الفبا حرارت سیالات رو ازش
فشار رو تقریبا کامل خوندم
قوانین گاز های کاملو خوندم
قوانین ترمودینامیک رو کامل خوندم
گرما و تعادل گرمایی هم خوندم

حاجی شما از بعضی های اینجا که سالای دوم و سومن هم بیشتر خوندی !
به نظر من شروع ن به خوندن نور از الفبا
از مباحث قبلی هم تا میتونی سوال حل کن
به نظرم خوبه بشینی یه بار کتاباتو ورق بزنی و قسمت های مهم مثل فرمول ها و نکات المپیادی مهم رو توی چند تا کاغذ بنویسی
این طوری چند روز مونده به مرحله اول ، یه دور دوره میکنی کل چیزایی که خوندی مخصوصاً نور و ترمودینامیک و سیالات
من هرچی اینارو میخونم ، بعد یه مدت بازم یادم میره
و نکته آخر ، از دو هفته تا یه ماه قبل از مرحله اول ، شروع کن به امتحان گرفتن دوره های قبلی از خودت
از دوره های اول شروع کن بیا به جلو. سعی کن تو شرایط آزمون باشی و 3 ساعتو خورده ای فقط پای یه دوره بشین
آخر هم از پاسخنامه چک کن ببین چند درصد زدی ، اگه میانگین بالای 30 درصد زدی ، احتمال قبولیت بالای 80-90 درصده...

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : آمادگی برا ی مرحله اول المپياد فيزيک 26

اول از همه مکانیک و الکترو رو بخونید بهتره ...

تأثیر بیشتری داره (البته عموما" اینطوریه تو دوره قبل که هر اتفاقی افتاد!)

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

امسال به صورت رسمي و قطعي ، طرح سوال از دروس دوره ي پيش دانشگاهي رو اعلام كردند.

نميشه فيزيك پيش دانشگاهي رو توي يه ماه تموم كرد....

دوستان شما چه راهكاري داريد؟
ببخشید وارد بحث میشم ولی المپ فیزیک 25 بهمنه. امروز 24 اذره. ینی دقیقا 2 ماه وقت دارید!
درسته امتحان های ترم هستن وی اگه واقعا قبولی مرحله 1 براتون مهمه از دروس عمومیتون کم کنید و بخونیدد
بجای اینکه کاسه ی چه کنم چه کنم دست بگیرید یه برنامه ریزی خوب کنید که تو این 2 ماه نهایت استفاده رو ببرید
در ضمن شاید اگر با مدرسه صحبت کنید اجازه بدن ماه بهمن رو نرید مدرسه اونوقت زمانتون 2 برابر میشه
همت و تلاش کنید و به خدا توکل داشته باشید خدا کمکتون میکنه
موفق باشید :1:

only physics

New Member
لایک ها
2,386

قبول كنيد كه نميشه بخاطر المپياد ، قيد درسها و امتحاناي ترم رو زد.

شما فرض كنيد ، امتحانا رو سر سري بگيريم و خوب نخونيم....

از اونور هم المپياد قبول نشيم...

اينجوري از هردو طرف ضرر مي كنيم.

در ضمن چند نفر پيدا ميشن كه نمرات كارنامه شون براشون اهميت نداشته باشه؟

من خودم از 25 صدم نمره هم نميتونم راحت بگذرم.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

قبول كنيد كه نميشه بخاطر المپياد ، قيد درسها و امتحاناي ترم رو زد.

شما فرض كنيد ، امتحانا رو سر سري بگيريم و خوب نخونيم....

از اونور هم المپياد قبول نشيم...

اينجوري از هردو طرف ضرر مي كنيم.

در ضمن چند نفر پيدا ميشن كه نمرات كارنامه شون براشون اهميت نداشته باشه؟

من خودم از 25 صدم نمره هم نميتونم راحت بگذرم.
البته این رو بگم که این دیدی که شما نسبت به نمراتتون دارین توی دختر خانم ها بیشتره
توی مدرسه ی ما که 20-30 تا المپیادی داشت ، به جز 3-4 تاشون ( که اونا هم عین بیشتر دختر خانم ها به رشته های زیست و شیمی بیشتر علاقه داشتن ) بقیشون بیخیال کارنامه بودن و فقط المپیاد. بعضی هاشون تا روزی 6-7 ساعت توی روزای امتحان هم المپیاد میخوندن
البته چون شما هم فقط مرحله اول مد نظرتونه و هدف آنچنانی ( مثلاً قبول شدن تو مرحله دو و باشگاه و مدال و این صحبت ها ) ندارین ، به نظرم امتحاناتونو بچسبین اما بد نیست بدونین ترم اول تو آیندتون اصلاً مهم نیست
تنها چیزی که مهمه ، معدل کتبی امتحان نهاییتونه همینو بس
حالا تصمیم گیری با خودتونه

MR.ARYA

New Member
لایک ها
65

پارسال من کلا کارنامم رو هوا بود برا المپیاد ولی آخر رسوندم. نمی تونم درصدمو از یه حدی بالاتر ببرم . زیاد خوب نمیزنم من یعنی راضی نیستم. آخه تو مرحله دو تاثیر مستقیم میدن هی چی هم فیزیک نوین و موج بلد نیستم!!

only physics

New Member
لایک ها
2,386

البته این رو بگم که این دیدی که شما نسبت به نمراتتون دارین توی دختر خانم ها بیشتره
توی مدرسه ی ما که 20-30 تا المپیادی داشت ، به جز 3-4 تاشون ( که اونا هم عین بیشتر دختر خانم ها به رشته های زیست و شیمی بیشتر علاقه داشتن ) بقیشون بیخیال کارنامه بودن و فقط المپیاد. بعضی هاشون تا روزی 6-7 ساعت توی روزای امتحان هم المپیاد میخوندن
البته چون شما هم فقط مرحله اول مد نظرتونه و هدف آنچنانی ( مثلاً قبول شدن تو مرحله دو و باشگاه و مدال و این صحبت ها ) ندارین ، به نظرم امتحاناتونو بچسبین اما بد نیست بدونین ترم اول تو آیندتون اصلاً مهم نیست
تنها چیزی که مهمه ، معدل کتبی امتحان نهاییتونه همینو بس
حالا تصمیم گیری با خودتونه
آخه وضعيت من با شما فرق داره...

من حتي نميدونم ميتونم مرحله ي اول شركت كنم يا نه؟

تازه اگر خدالطف كنه ، انشا... مرحله ي اول قبول شم ، ديگه نميتونم جلوتر برم ، چون رشته ام تجربيه.

واسه همين دارم دوجانبه عمل ميكنم.

نميتونم قيد امتحانا رو بزنم و درآخر هم از هردو طرف ضرر كنم.

ميدونم نمرات هيچ تاثيري ندارن ولي من خيلي روي نمره هام حساسم.

از طرفي شاگرد اول كلاسم و اگر بخواد بخاطر المپياد ، معدلم افت شديد پيدا كنه ، همه از جمله مدرسه و معلما و دبيرا و فك و فاميل و... فكر بد ميكنن.

حالا راهكار بديد.

من چيكار كنم؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386

پارسال من کلا کارنامم رو هوا بود برا المپیاد ولی آخر رسوندم. نمی تونم درصدمو از یه حدی بالاتر ببرم . زیاد خوب نمیزنم من یعنی راضی نیستم. آخه تو مرحله دو تاثیر مستقیم میدن هی چی هم فیزیک نوین و موج بلد نیستم!!

چطوري بايد درصد حساب كرد؟

كسي بلده به ماهم ياد بده؟

من خودم هر آزموني كه ازخودم ميگيرم ، آخرش نميدونم چه جوري درصد حساب كنم!!!!

smsa1375

New Member
لایک ها
21

تازه اگر خدالطف كنه ، انشا... مرحله ي اول قبول شم ، ديگه نميتونم جلوتر برم ، چون رشته ام تجربيه.

از طرفي شاگرد اول كلاسم و اگر بخواد بخاطر المپياد ، معدلم افت شديد پيدا كنه ، همه از جمله مدرسه و معلما و دبيرا و فك و فاميل و... فكر بد ميكنن.

حالا راهكار بديد.

من چيكار كنم؟
به نظر من الان دیگه واسه انتخاب راه دیره باید زودتر تصمیم میگرفتین البته اینم بگم اکثر کسانی که المپیاد میخونن کاری با نمره ی مدرسه ندارن چون راهشون مشخصه معمولا کسایی تو المپیاد موفق ترن که همه فکرشون به المپیاد باشه و به کنکور فکر نکنن که تو جای خودش یه ریسکه خیلی ها این ریسک رو میکنن شما هم اگه مرحله اول امسال رو دادید و خواستید المپیاد بخونید دیگه تا مرحله 2 کلا بیخیال درس مدرسه شین مگه مدرستون معافتون نمیکنه از کلاسا و امتحانا؟؟؟؟؟
راجب پایین اومدن رتبه هم که همه همینطورن خود من سال اول همش اول بودم اما امسال به ندرت جزو 10 تا میام همش دارم فیزیک و ریاضیو صد میزنم بقیه رو خراب میکنم

آخرین ویرایش توسط مدیر

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خير...

اصلا توي شهر ما المپياد معني نداره.

چه برسه به مدرسه و معافي و... اينجور چيزا.

من اصلا مرحله ي دو نميتونم شركت كنم ، چون رشته ام تجربيه.

به نظرتون ميشه بيخيال درس و مدرسه شد؟

smsa1375

New Member
لایک ها
21

خير...

اصلا توي شهر ما المپياد معني نداره.

چه برسه به مدرسه و معافي و... اينجور چيزا.

من اصلا مرحله ي دو نميتونم شركت كنم ، چون رشته ام تجربيه.

به نظرتون ميشه بيخيال درس و مدرسه شد؟
خب وقتی مرحله دو نمیتونید شرکت کنید دیگه تکلیفتون مشخصه دیگه نگران چی هستین؟؟؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب وقتی مرحله دو نمیتونید شرکت کنید دیگه تکلیفتون مشخصه دیگه نگران چی هستین؟؟؟

نگران مرحله ي يك....

هر چي جلوتر ميرم ، بيشتر نااميد ميشم.

حس ميكنم خيلي ها هستند كه خيلي بيشتر ازمن خوندن و كار كردن.

اينطوري احتمال قبولي من صفر درصده.

البته من بيشتر بخاطر فيزيك ميخوام المپياد بدم نه بخاطر قبولي ولي اگر بگم ، قبولي اصلا برام مهم نيست ، دروغ گفتم...

smsa1375

New Member
لایک ها
21

نگران مرحله ي يك....

هر چي جلوتر ميرم ، بيشتر نااميد ميشم.

حس ميكنم خيلي ها هستند كه خيلي بيشتر ازمن خوندن و كار كردن.

اينطوري احتمال قبولي من صفر درصده.

البته من بيشتر بخاطر فيزيك ميخوام المپياد بدم نه بخاطر قبولي ولي اگر بگم ، قبولي اصلا برام مهم نيست ، دروغ گفتم...
راستش حتما ادم نباید علاقشو تو المپیاد نشون بده هزار تا راه دیگه هم هستش مرحله یکم که مهم نیست شما هم که خودتون میدونید امسال مرحله یک قبولید فقط استرس بیخوده این قضیه پیش و این حرفا چون همه این مشکلو دارن پس چیزه خاصی نیست چیزه زیادیم که ازش نمیاد به هر حال اگه واستون مهمه حتما شرکت کنید من که تو این چند وقت شما رو دیدم فک کنم حتما مرحله یک قبولید ولی هیچوقت ملاکتون رو پایین قرار ندید سعیتون رو برای رسیدن به بالاترین جای ممکن بکنید

only physics

New Member
لایک ها
2,386

راستش حتما ادم نباید علاقشو تو المپیاد نشون بده هزار تا راه دیگه هم هستش مرحله یکم که مهم نیست شما هم که خودتون میدونید امسال مرحله یک قبولید فقط استرس بیخوده این قضیه پیش و این حرفا چون همه این مشکلو دارن پس چیزه خاصی نیست چیزه زیادیم که ازش نمیاد به هر حال اگه واستون مهمه حتما شرکت کنید من که تو این چند وقت شما رو دیدم فک کنم حتما مرحله یک قبولید ولی هیچوقت ملاکتون رو پایین قرار ندید سعیتون رو برای رسیدن به بالاترین جای ممکن بکنید

شما از كجا اينقدر با اطمينان ميگين كه من قبولم؟

اميدواري كاذب ميخواين بدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

smsa1375

New Member
لایک ها
21

شما از كجا اينقدر با اطمينان ميگين كه من قبولم؟

اميدواري كاذب ميخواين بدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:
:196:
نه بابا خب اینطوری که تو تاپیک ها میبینم و چیزایی که خوندید خب میتونید قبول شید دیگه!! ولی بازم بگم استرس خیلیااا رو نابود کرده ها یکم اعتماد به نفس داشته باشین باور کنید من نصف شما هم بلد نیستم ولی میگم امسال 100% قبولم

zahra_b

New Member
لایک ها
76

جواب only : ببین به نظز من اصلا نگران قبول شدن و نشدن مرحله یک نباش. چون فرقی نداره برات تجربی هستی. فقط از مطالعه ت لذت ببر. حال کن با خوندنت. همین که استرس نداشته باشی همه چی ok می شه :36:

پارسا

New Member
لایک ها
22

حالا راهكار بديد.

من چيكار كنم؟
من هنوز هم متوجه نمیشم شما که رشتتون تجربیه چه اصراری روی المپیاد فیزیک دارین؟! (منظورم این قدر مصمم خوندن و نگرانی در مورد نتایجه)
یا باید فیزیک رو عشقی می خوندید یا رشتتون رو عوض می کردین (نمیدونم، الان واسه عوض کردن رشته دیر شده؟)

only physics

New Member
لایک ها
2,386

من هنوز هم متوجه نمیشم شما که رشتتون تجربیه چه اصراری روی المپیاد فیزیک دارین؟! (منظورم این قدر مصمم خوندن و نگرانی در مورد نتایجه)
یا باید فیزیک رو عشقی می خوندید یا رشتتون رو عوض می کردین (نمیدونم، الان واسه عوض کردن رشته دیر شده؟)
چه ربطي داره؟

جالب اينجاست كه هركي به من ميرسه ، ميگه توكه اينقدر فيزيك دوس داري ، چرا نرفتي رياضي؟

مگه وقتي كسي خدا رو دوست داره ، ديگه اصلا نبايد خرما رو دوست داشته باشه؟

يه تيكه از قلب مال فيزيك ، يه تيكه مال زيست!!!!!!!!!!!!!!

واسه هردوشون جاهست!!!!!!!!

نه ديگه نميشه تغيير رشته داد.

only physics

New Member
لایک ها
2,386

جواب only : ببین به نظز من اصلا نگران قبول شدن و نشدن مرحله یک نباش. چون فرقی نداره برات تجربی هستی. فقط از مطالعه ت لذت ببر. حال کن با خوندنت. همین که استرس نداشته باشی همه چی ok می شه :36:
هم در جواب شما و هم درجواب خانم sama1375 :

من خودم براي خودم استرس ندارم.چون ميدونم تلاشم رو كردم و واقعا فيزيكم رو در اون حدي ميدونم كه بتونم المپياد قبول شم ( انشا...)

ولي بحث اينجاست كه وقتي خونده هاي خودمو بابقيه مقايسه ميكنم ، تازه مي فهمم من توي نقطه ي صفر ايستادم.

اين يعني چي؟

يعني احتمال قبولي من توي المپياد صفر درصده...

همش صفر...

صفر...

صفر...

بالا