arash_b

New Member
لایک ها
0
کسی می تونه انتگرال رو به صورت ساده تو سایت آموزش بده؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
arash_b گفت
کسی می تونه انتگرال رو به صورت ساده تو سایت آموزش بده؟
نه.

میدونید چرا؟

چون اگه من و امثال من بیان در موردش توضیح بدن در واقع داریم زحمت اساتیدی مثل ریچارد سیلورمن و جورج توماس و ... رو میبریم زیر سوال. حتی اگر در طح خیلی ساده باشه. اونا اومدن توی یه فصل انتگرال ساده رو یاد دادن حالا ما بیاییم تو دو خط توضیح بدیم؟

ebrahimipho

New Member
لایک ها
0
داغ نکن حرف اونا که گفتی وحی نیست
پس امکان داره کسی توی چند خط انتگرال بگه مثل من و خیلی ها
....

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
ebrahimipho گفت
داغ نکن حرف اونا که گفتی وحی نیست
پس امکان داره کسی توی چند خط انتگرال بگه مثل من و خیلی ها

....
اگر اینطوری بود که دیگه تو دانشگاه ریاضی عمومی نمیذاشتن. یه هفته کل دیفرانسیل انتگرال رو یاد میدادن.

snake

New Member
لایک ها
80
چیزی که یه دختر سوم راهنمایی نیاز داره فعلا از انتگرال بدونه مفاهیم کلی اونه........ بنا بر این میشه تو دو تا پست توضیح داد

فقط آدمش باید باشه .................که مثل این که آقای عاکفی زحمت این کارو میخوان بر دوش بکشن......

لایک ها
600
منم اگه در حد سوم راهنمایی و اینا میخواد میتونم کمکی کنم،ولی فک نمیکنید یه سری پیش نیاز لازم داره؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
خب طبیعتا" باید مشتق بلد باشه.

ولی یه سوال : چرا مطالعه نکنیم ؟

لایک ها
600
مشتق هم پیش نیازش حده!
و به همین ترتیب تابع و اینا؟
اون دانش اموز سوم راهنمایی اینا رو بلده؟

kiki75

New Member
لایک ها
116
پاسخ : آموزش انتگرال

حالا میشه برا امثال من که باید برای المپیاد نجوم انترگرال مشتق بلد باشن حداقل بگین از کدوم کتاب استفاده کنیم که خیلی روان و شاده و قابل درک تو ضیح داده؟؟؟

vma

New Member
لایک ها
74

حالا میشه برا امثال من که باید برای المپیاد نجوم انترگرال مشتق بلد باشن حداقل بگین از کدوم کتاب استفاده کنیم که خیلی روان و شاده و قابل درک تو ضیح داده؟؟؟
اول باید پیش نیاز ها رو بلد باشی--->تابع،لگاریتم،حد(از روی ریاضی 2 و حسابان یه مقدار آشنایی پیدا کن.
بعد برو سراغ توماس(نشر دانشگاهی)و فقط بخش های مربوط به مشتق و انتگرال رو بخون!
دنبال کتابای دیگه هم نرو چون فقط وقت تلف کردنه!

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

کتاب "حسابگان" نوشته استوارت (ترجمه شده) بهترین کتاب جهان برای آموزش حسابان انتخاب شده.

amir74

New Member
لایک ها
21

همين توماس كتاب عالي اي هستش تابع و مفهوم حد رو بلد باشي زودتر تو خوندنش راه ميفتي البته ميگن سخته ولي ازين خبرا هم نيست مثل همه ي كتاب ها يه كم زمان ميبره تا با ادبياتش آشنا بشي

khani

New Member
لایک ها
107

لطفا گيراي رياضي محضي نديد!!!!!!!!!+ اين مطالب رو جلوي معلم حسابانتون نگيد!(عواقبش پاي خودتون)
تابع: موجوديست رياضي . يه ورودي داره، يه خروجي.
مثلا كارخونه ي كمپوت سازي: سيب رو مي گيره كمپوت سيب مده. اگر بهش گلابي بدي، كمپوت گلابي مي ده!
تابع رو مي توان به صورتf(x) نشان داد.
ضابطه ي تابع: تعيين مي كنه كه اين تابع قراره چه بلايي بر سر ورودي ها بياره.
مثال: f(x)=2x+3 .ضابطه ي تابع مي گه كه هر چي گرفتي 2 برابر كن با 3 جمع كن
ميل كردن: وقتي يه x اي به يه y اي خيلي نزديك شه، مي گيم x داره به y ميل ميكنه!
حد: حد همون ميل كردن به سمت يه چيزيست، اما هرگز به آن چيز نمي رسيم
اگه گنگه نگران نباشيد. ميريم جلو!
مشتق:
فرض كنيد مي خوايم شيب يك خط رو بدست بياريم. همونطور كه مي دونيد به دونقطه نياز داريم. حالا اگر بخوايم شيب خط مماس بر يك منحني رو حساب كنيم، بايد چه كار كنيم؟
براي مماس كردن بايد خط و منحني در يك نقطه تماس داشته باشند، اما ما حد اقل به دو نقطه نياز داريم!
هر وقت خونديد بگيد بقيشو بنويسم

amir74

New Member
لایک ها
21

لطفا گيراي رياضي محضي نديد!!!!!!!!!+ اين مطالب رو جلوي معلم حسابانتون نگيد!(عواقبش پاي خودتون)
تابع: موجوديست رياضي . يه ورودي داره، يه خروجي.
مثلا كارخونه ي كمپوت سازي: سيب رو مي گيره كمپوت سيب مده. اگر بهش گلابي بدي، كمپوت گلابي مي ده!
تابع رو مي توان به صورتf(x) نشان داد.
ضابطه ي تابع: تعيين مي كنه كه اين تابع قراره چه بلايي بر سر ورودي ها بياره.
مثال: F(x)=2x+3 .ضابطه ي تابع مي گه كه هر چي گرفتي 2 برابر كن با 3 جمع كن
ميل كردن: وقتي يه x اي به يه y اي خيلي نزديك شه، مي گيم x داره به y ميل ميكنه!
حد: حد همون ميل كردن به سمت يه چيزيست، اما هرگز به آن چيز نمي رسيم
اگه گنگه نگران نباشيد. ميريم جلو!
مشتق:
فرض كنيد مي خوايم شيب يك خط رو بدست بياريم. همونطور كه مي دونيد به دونقطه نياز داريم. حالا اگر بخوايم شيب خط مماس بر يك منحني رو حساب كنيم، بايد چه كار كنيم؟
براي مماس كردن بايد خط و منحني در يك نقطه تماس داشته باشند، اما ما حد اقل به دو نقطه نياز داريم!
هر وقت خونديد بگيد بقيشو بنويسم
بقيشو بنويسن:162:

vma

New Member
لایک ها
74

کتاب "حسابگان" نوشته استوارت (ترجمه شده) بهترین کتاب جهان برای آموزش حسابان انتخاب شده.
استوارت کتاب خیلی خوبیه اما اصلا لازم نیست یه کسی که داره رو المپیاد فیزیک کار می کنه بخونه!
این کتاب یه مرجع خوبه واسه یادگیری کامل و پایه ای حسابان اما واسه المپیاد فیزیک اصلا لازم نیست در حد سطح بالایی بلد باشیم!
حتی توماس رو هم لازم نیست کامل بخونیم فقط بخش های مربوط به مشتق و انتگرال!
بازم می گم خوندن این مدل کتابا فقط وقت تلف کردنه البته واسه یه المپیاد فیزیکی!حالا اگه می خوای واسه مطالعه ی آزاد بخونی برو بخون اصلا از این سخت ترشم بخون!اما اونی که المپیاد فیزیک یا هر المپیاد دیگه مثل نجوم و ...کار می کنه باید بشتر وقتشو بذاره واسه خوندن مطالب مربوط به فیزیک و نجوم و... و حل مسئله های زیاد!
چیزی که تو المپیاد باعث موفقیت میشه اینه که آدم همه جور مسئله ای رو دیده باشه نه اینکه بره کتاب دیفرانسیل و حسابان بخونه در حد دکترا!این خوبه ولی به جاش!وقتی هنوز تو همون المپیاد فیزیک مطلب هست واسه خوندن پس دیگه لازم نیست بریم دنبال چیزای اضافی!

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

به نظره من توماس خیلی طرزه بیانش ساده هست برای همین کسی که هیچی از مشتق و انتگرال بلد نیست هم می تونه با توماس یا بگیره اما برای معادلات کتاب معادلات بویس هم خیلی خفنه البته بویس رو اگه به دیفرانسیل علاقه داری بخون اما اگه برای المپیاد فیزیک یا نجوم می خونی توماس کافیه!

khani

New Member
لایک ها
107

حلش يه كم هوشمندانست!دست نيوتون و دوستانش درد نكنه!
ميشه دو نقطه روي منحني گرفت. يكي نقطه ي x و ديگري در نقطه ي x+a . حالا هر چقدر a به صفر نزديك تر شه، خطه به خط مماس نزديك تر ميشه.
حالا مي گيم در حد a به سمت صفر خطي كه از اين دو نقطه مي گذره، ميشه همون مماسه!

چرا اينطوره؟ چون حد خصيتي كه داره اينه كه مي تونه a رو از هر عددي كوچكتر كنه.
يه مثال: فرض كنيد يه مماس بر نمودار بكشيم. بعدش zoom in كنيم. نقاط تماس ديده شده بيش از يك نقطه خواهد بود!
ميزان zoom in در حد دست خودمان است و هيچ محدوديتي ندارد.

مرحله ي بعدي بدست آوردن رابطه ي مشتقه.
اگر تا اينجا سوالي هست بپرسيد

MAHDI G.M

New Member
لایک ها
3

برای یادگیری انتگرال در حد اول یا دوم دبیرستان یا کمی کمتر از اون کتابهای آموزشی قلمچی مخصوصا سبزش خوبه .اگه زیاد میخواین رجوع کنید به مبتکران یا ...

بالا