درسته دوست عزیز
من باهاتون موافقم. اگر کسی دلیل و فایده کاری را بداند دیگر آنرا انجام نمی دهد. مثلا امروزه همه ی مردم قانع شدند که گوشت خوک مضره. پس اونو نمی خورند. همون چیزی که اسلام خواسته.
اما خدمتتون عرض کردم. علم انسان بسیار بسیار ناقص است. آنقدر که در مقابل علم واقعی و علم خدا کاه است در برابر .... (نمی تواند تمثیل زد. چون مثل مانندش وجود ندارد. اما در حد فهممان کاه است در مقابل تمامی آفریده ها و سیارات و ...)
پانصد سال دیگه علت افزایش حافظه بواسطه ی مسواک زدن را بهتون میگم
یعنی شما تا دلیل قانع کننده کاری را ندانید، آنرا انجام نمی دهید؟؟
خوب. اگه اینجوریه دیگه به دستورات خدا هم عمل نکنید و بگید که علم که بهشت و جهنم رو ثابت نکرده پس نیازی نیست که ما حسنات را انجام دهیم:217:
در ضمن اون سخنی که از خدا گفتید رو خودتون از اس کریم شنیدید؟؟؟:217:
بعضی وقتا تفسیرهای غلط ما کار دستمون میده. در ضمن اینجا آدرسی رو گذاشتم که ساعت 10 شب میتونید همین سوال رو ازشون بپرسید. اونها جوابتون رو احتمالا تا حدودی میدن. در ضمن در بحث مسائل دینی و گفته های پیامبر انسان بی چون و چرا و تامل باید آنها را انجام دهد. مثلا خداوند گفته زیاد درباره من تامل نکنید. چون ممکن است که کافر شوید. پس بهتره ما کاری رو که پیامبر گفته انجام بدیم. چون مطمئنا حکمتی دارد. قانع شدید؟؟
آدرس سایت پاسخ به مسائل اعتقادی:
سامانه پاسخ گویی به سوالات شرعی و اعتقادی آنلاین پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله