آینده ی نجومی ها...

Astronomy*

New Member
لایک ها
73
باسلام خدمت اهل نجوم.;)
برای آیندتون چه نقشه ای دارید؟
کسی که به نجوم علاقه داره آیامیتونه رشته ی دانشگاهیش نجوم باشه اگه باشه آینده ای داره؟
اگه کسی بخوادواردناسابشه چی؟بایدچی کارکنه؟
شماالمپیادی های نجوم میخواهیددرآینده چه رشته ای رابرگزینید؟

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : آینده ی نجومی ها...

باسلام خدمت اهل نجوم.;)
برای آیندتون چه نقشه ای دارید؟
کسی که به نجوم علاقه داره آیامیتونه رشته ی دانشگاهیش نجوم باشه اگه باشه آینده ای داره؟
اگه کسی بخوادواردناسابشه چی؟بایدچی کارکنه؟
شماالمپیادی های نجوم میخواهیددرآینده چه رشته ای رابرگزینید؟
فكر كنم رشته ي دانشگاهي شان بايد هوا و فضا باشد .
به اين لينك برويد -دانشكده ي هوا و فضاي شريف .
Department of Aerospace Engineering

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

هیچکس ازنجومی هانمیخوادنظری بده که برای آینده ی خودش چه نقشه هایی داره؟:218:

celestial

New Member
لایک ها
326

سلام

اولا مشخص کنید منظورتون از نجومی، نجومی آماتوره یا نجومی المپیادی،یا ترکیبی از هردوتاش؟
چون نجومی آماتوری علاقش بیشتر به رصده تا کار های آکادمیک (البته خیلی ها هم علاقشون رو دنبال می کنن)
کسی که صرفا المپیاد نجومی باشه علاقش در حد همون المپیاده و ممکنه اصلا دوست نداشته باشه آماتوری یا آکادمیک اونو ادامه بده.و شاید بعد از المپیاد دیگه نجومو برای همیشه ول کنه.
اما ترکیب این دوتا خوبه.باشه المپیادی های دیگه هم بیان نظر بدن.

اما من:از اونجایی که نمیتونم آسمون رو فراموش کنم و حتی یک روز بی ستاره داشته باشم، می خوام نجوم رو ادامه بدم.اما اینکه تمام آیندم باشه یا بخشی از اون باید تصمیم بگیرم.

نجوم رشته دانشگاهی داره.چند زیر شاخه فیزیک محض.اخترفیزیک کیهان شناسی و... اما آینده شغلی حداقل توی ایران محدود به تدریس در دانشگاه ها و اگه خیلی آدم شاخی باشید کار در مراکز پژوهشی مثل ipm

آخرین ویرایش توسط مدیر

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

سلام

اولا مشخص کنید منظورتون از نجومی، نجومی آماتوره یا نجومی المپیادی،یا ترکیبی از هردوتاش؟
چون نجومی آماتوری علاقش بیشتر به رصده تا کار های آکادمیک (البته خیلی ها هم علاقشون رو دنبال می کنن)
کسی که صرفا المپیاد نجومی باشه علاقش در حد همون المپیاده و ممکنه اصلا دوست نداشته باشه آماتوری یا آکادمیک اونو ادامه بده.و شاید بعد از المپیاد دیگه نجومو برای همیشه ول کنه.
اما ترکیب این دوتا خوبه.باشه المپیادی های دیگه هم بیان نظر بدن.

اما من:از اونجایی که نمیتونم آسمون رو فراموش کنم و حتی یک روز بی ستاره داشته باشم، می خوام نجوم رو ادامه بدم.اما اینکه تمام آیندم باشه یا بخشی از اون باید تصمیم بگیرم.

نجوم رشته دانشگاهی داره.چند زیر شاخه فیزیک محض.اخترفیزیک کیهان شناسی و... اما آینده شغلی حداقل توی ایران محدود به تدریس در دانشگاه ها و اگه خیلی آدم شاخی باشید کار در مراکز پژوهشی مثل ipm
باسلام.
نه منظورم اهل نجومه دیگه.یعنی چه حالا المپیادی باشه چه آماتور.:4:
بنده خودم هم عاشق رصدم وعاشق المپیادنجوم.میخوام اول برم رشته ریاضی وبعدازگرفتن مدرک کارشناسی رشته ی کیهانشناسی روادامه بدم ولی خوب میگن اصلا آینده نداره کلاتوایران به کاروکاسبی بیشتراهمیت میدن تابه علوم پایه.والآن هم بلاتکلیفم نمیدونم دقیقا چی کارکنم اومدم اینجااین تاپکودرست کردم ببینم چنددرصداهل نجوم این کارومیکنندوچندردصدخیروفقط به چشم یک علاقه بهش نگاه میکنند.

celestial

New Member
لایک ها
326

سلام.
اولا اینکه از رشته ریاضی چطوری میخواید کیهان شناسی ادامه بدید؟باید مدرک فیزیک داشته باشید.(فک کنم)

چرا هر رشته ای رو میخوان بد بگن ازش میگن توی ایران آینده نداره؟بعد بگید چرا ایران پیشرفت علمیش کنده.:4:

آقا فیزیک و نجوم مخصوصا در هیچ جای دنیا ایده آل نیست.نکنه انتظار دارید ازش سرمایه میلیاردی به جیب بزنید؟ نه آقا این حرفا نیست.اون جور چیزا توی کار های علمی پیدا نمیشه.
اما از یه طرف راست میگید.علوم پایه هنوز خیلی توی کشور جا نیفتاده.خب طبیعیه.فیزیکدان های ایران به اطلاعات سرن و تلسکوپ کک و ایستگاه فضایی و اینا نیاز دارن.طبیعیه توی ایران نیست.بعضی کار های تحقیقاتی هم بودجه میخواد که در همه موارد کمک نمیشه.اما این به این معنی نیست که در علوم پایه ایرانو تخته کنن.

نجوم چیزی نمی خواد.نه سرمایه،نه بابای پولدار،نه مطب و تجهیزات،نه دست به آچار بودن.نجوم فقط علاقه میخواد.علاقه به پژوهش.بعضی ها میان فیزیک که فقط یه مدرک داشته باشن.به هدفشون هم میرسن.ولی بعضیا میان و واقعا میخوان یه منجم بشن.یه سرچ کنید امسالشون زیادن و واقعا مدارج بالا دارن.

اما یه نکته.خیلی بلند پروازی نکنید.قرار نیست بیاید اینشتین یا نیوتون بشید.زمان نیوتون چیزای خیلی ساده رو به مسخره ترین حالت تفسیر می کردن.اومد نظریه داد.اینشتین هم دید خیلی جاهای سطح پایین فیزیک مشکل داره نسبیت خاص داد (عام قضیش فرق داره) الان نه.چیز زیادی نمونده توی زندگی روزمره که بخواید تئوری بدید.باید وارد دنیای وحشتناک ریاضیات فیزیک بشید بعد یه نقطش رو تغییر بدید. (کیهان شناسی هم که فلسفس.بیاید همشو تغییر بدید :4:)

و اینکه شما هنوز اولی.باشه تا چند سال دیگه همه ذهنیاتت عوض میشه !!!

Astronomy*

New Member
لایک ها
73

سلام.
اولا اینکه از رشته ریاضی چطوری میخواید کیهان شناسی ادامه بدید؟باید مدرک فیزیک داشته باشید.(فک کنم)

چرا هر رشته ای رو میخوان بد بگن ازش میگن توی ایران آینده نداره؟بعد بگید چرا ایران پیشرفت علمیش کنده.:4:

آقا فیزیک و نجوم مخصوصا در هیچ جای دنیا ایده آل نیست.نکنه انتظار دارید ازش سرمایه میلیاردی به جیب بزنید؟ نه آقا این حرفا نیست.اون جور چیزا توی کار های علمی پیدا نمیشه.
اما از یه طرف راست میگید.علوم پایه هنوز خیلی توی کشور جا نیفتاده.خب طبیعیه.فیزیکدان های ایران به اطلاعات سرن و تلسکوپ کک و ایستگاه فضایی و اینا نیاز دارن.طبیعیه توی ایران نیست.بعضی کار های تحقیقاتی هم بودجه میخواد که در همه موارد کمک نمیشه.اما این به این معنی نیست که در علوم پایه ایرانو تخته کنن.

نجوم چیزی نمی خواد.نه سرمایه،نه بابای پولدار،نه مطب و تجهیزات،نه دست به آچار بودن.نجوم فقط علاقه میخواد.علاقه به پژوهش.بعضی ها میان فیزیک که فقط یه مدرک داشته باشن.به هدفشون هم میرسن.ولی بعضیا میان و واقعا میخوان یه منجم بشن.یه سرچ کنید امسالشون زیادن و واقعا مدارج بالا دارن.

اما یه نکته.خیلی بلند پروازی نکنید.قرار نیست بیاید اینشتین یا نیوتون بشید.زمان نیوتون چیزای خیلی ساده رو به مسخره ترین حالت تفسیر می کردن.اومد نظریه داد.اینشتین هم دید خیلی جاهای سطح پایین فیزیک مشکل داره نسبیت خاص داد (عام قضیش فرق داره) الان نه.چیز زیادی نمونده توی زندگی روزمره که بخواید تئوری بدید.باید وارد دنیای وحشتناک ریاضیات فیزیک بشید بعد یه نقطش رو تغییر بدید. (کیهان شناسی هم که فلسفس.بیاید همشو تغییر بدید :4:)

و اینکه شما هنوز اولی.باشه تا چند سال دیگه همه ذهنیاتت عوض میشه !!!
نه نه اشتباه نکنیدمن نمیخوام یه آدمه پولداربشم اگه میخواستم که راه های خیلی آسان ترازنجوم بود.من نجوم رادوست دارم ونمیخوام فقط به چشم یک علاقه نگاه کنم اگه همه به چشم یک علاقه نگاه میکردندوبعدش میرفتن سریه کاردیگه که هیچ وقت علم نجوم این قدرپیشرفت نمیکردخوب منم میخوام برم رشته ی نجوم ولی خوب میگن اگرهم خیلی خوب باشی پارتی میخوادو... .وبازارکارنداره ولی اینومیدونم که کسی که به دنبال علم میره نبایدبه فکرمعاش باشه ولی خوب اگه هم رفتم رشته نجوم بشم استاددانگاه که چی؟من نجوم رابه این خاطردوست دارم که چیزهای زیادی برای کشف کردن وجودداره وعلم هیجان انگیزی هست نه معلم که فکرکنید20سال بیاییدیه چیزروهردفعه تکرارکنیدمن کاری را دوست دارم که همان طورکارمیکنی چیزی به معلومات قبلیت اضافه بشه.دوست ندارم لحظه های زندگیم همین طوربی فایده بمیرند.
امیدوارم منظورم رامتوجه شده باشد.:4:
راستی منظورتون ازعوض شدن ذهنیتم چیه؟
باتشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر

celestial

New Member
لایک ها
326

سلام.
اولا که منم نگفتم شما دوست داری میلیاردر شی.گفتم علم چیزی نیست که توش پول باشه.
توی ایران وضعیت علوم پایه در مقایسه با جا های دیگه بده.ولی توی ایران کلی آدم هستن که دارن به خوبی و خوشی، هم زندگی می کنن.هم درس میدن.هم کتاب می نویسن.هم مقاله و تئوری میدن.ولی خب باید در بعضی زمینه ها واقعا عاشق باشی.مثلا کیهان شناسی باید بشینی گوشه خونه و داده هایی که همش فوتون ها هستن بررسی کنی.فک کنی، حساب کنی،خود زنی کنی و بعد از چندین سال دو صفحه مقاله بدی.:4:

خودم این طوری رو دوست ندارم.ولی خب بازم به علاقه آدم بر می گرده.البته خیلی شاخه های دیگه هم هست.باید خودتون تحقیق کنید.

منظورم از ذهنیت این بود که منم در دوران طفولیت (اول دبیرستانم) خیلی ازین فکرا می کردم.اون زمان ها اصلا به چیزی غیر از فیزیک ذرات و کیهان شناسی فکر هم نمی کردم.ولی بزرگ که شدم ذهنیتم عوض شد.الان با اون دوران قابل مقایسه نیستم.شما رو نمی دونم.باید بذاری زمان بگذره.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام...
رشته ی نجوم و اختر قیزیک تو ایران اصلن آینده نداره!

mahdi77

New Member
لایک ها
215

واقعا باید زمان سپری بشه، تا زمان انتخاب رشته در دانشگاه، ذهنیت انسان بارها تغییر میکنه. باید صبر کرد...

بالا