با سلام.
اولا همون طور که دوستان اشاره کردند تناقضات زیادی مشاهده میشه.
واقعا خنده داره اینکه کسی یک ساعت و نیم زودتر امتحان رو تموم کنه و همه رو هم صد بزنه!
الان بهتون میگم چرا! یه محاسبه در حد اول دبستان داره.
اولا علم احتمالات میگه احتمال اینکه شما به تمام 80 سوال شیمی و فیزیک جواب غلط بدید فقط
درصده !!!!!!!!! خنده دار نیست !! یعنی احتمال اینکه این اتفاق افتاده باشه دقیقا صفر درصده!!!!!
واسه صخت ادعای حرفم کافیه کار زیر رو انجام بدید.
20 تا سوال(80 تا نمیخواد!) جلوی خودتون بذارید و شانسی بدون خوندن سوال فقط جواب بدید.اگه صد بار شانسی به سوالات جواب بدید امکان نداره بیشتر از یکی دو بار همه رو غلط بزنید!
ثانیا با توجه به اینکه وقت اختصاصی ها 175 دیقه ست فرض کنیم ایشون امتحان رو 75 دیقه زودتر تموم کرده باشند.
یعنی 135 سوال اختصاصی رو در 100 دیقه جواب داده اند.
من الان یک ساله با تموم رتبه های 1 تا 100 کنکور ریاضی و مدالهای طلا و نقره(حتی بزنز هم نه !) جهانی همکلاس بودم و به خلق و خو و سرعت عمل همه آشنام و اتفاقا تو درسای دانشگاه سرعت عمل گاهی از کنکور هم مهمتره.پس فرصت این رو داشتم که بررسی کنم ببینم سرعت عمل بچه ها این قدر نیست که توی 100 دیقه 135 سوال رو 100 بزنند !!!:98:
این جا هم دم خروس داره به شدت بیرون میزنه!
و اما نکته آخر...
فرض کنیم یه آدمی با همچین سرعت عملی وجود داشته باشه که من اصلا و ابدا وجود همچین کسانی رو تکذیب نمیکنم.بالاخره خدا اون قدر توانایی داره که همچین موجوداتی رو خلق کنه.اما دقت کنید این توانایی خارق العاده غیرممکنه اکتسابی باشه. و نکته مهمتر که طراح این داستان تخیلی خودش رو در دو جا به شدت لو داده.
---------------------
1- ایشون دارند یه جوری سعی میکنند به ما بفهمونند این توانایی ایشون اکتسابی هستش !!
2-برادر من یه نخبه هست که بدون محاسبه تست های ریاضی رو حل میکنه...اصلا از قلم و خودکار استفاده نمیکنه...باورتون میشه؟
------------------------
نمیدونم شما هم با من هم احساس هستید یا نه که این جمله آخر شبیه تبلیغات بعضی(!) جاهاست ؟؟!!