لایک ها
1,316
من خیلی خیلی عمومی ها کمکم کرد چون اختصاصی ها رو به طرز فاجعه آمیزی کم زدم!اما عمومی هام عالی بود تقریبی:ادب۸۵-عربی۹۰-دینی۹۶-زبان۸۳!
واسه ادبیات کتاب سبز کمکم کرد واسه دینی هم خود کتاب و تفکر دقیق توی خود کتاب!هر نتیجه ای میگرفتم تو کتاب مینوشتم کتابم سیاه شده بود!واسه عربی هم فقط کتابو خوندم و کتاب سبز واسه زبان هم شهاب اناری مبتکران!واسه زبان فارسی هم که سبطی عالیه اما وقت میگیره معلم ما خودش عالی بود!

niloo243

New Member
لایک ها
0
درسته عمومی ها خیلی خیلی مهم اند آقا ولی مگه زوره !!! ببینیم وقتی کسی دوست نداره یا بهتر بگم علاقه نداره روی عمومی ها وقت بذاره خوب باید جورشو خودش بکشه و بتونه اونو توی اختصاصی ها جبران کنه
یادمون نره درسته عمومی ها مهم اند ولی خیلی هم کنکور گرا نباشیم
کنکور فقط یه پلیه که ما به هدفمون برسیم من خودم توی دانشگاه کسایی رو می شناسم که با درصدهای نزدیک به صد عمومی ها و درصد های نه چندان خارق العاده ی اختصاصی تونستن بهتر از خیلی های دیگه رتبه بیارن و حتی مثلا برق شریف هم قبول شدن ولی آخرش که چی؟
می دونین همین دوستی که الان میگم ترم اول رو با معدل 16 و ترم دوم رو با معدل 14 گذروند !!! هر چند که خودش اصلا ناراضی نیست و اتفاقا خیلی هم راضیه
ولی من که راضی نیستم
هدف این باشه
کنکور یک پله برای اینکه به رشته ی مورد علاقه مون برسیم
و نتیجه
تلاش کنیم به حد توانمان نتیجه بگیریم
درس بخونیم اما با عشق . علاقه
یاد بگیریم که لذت ببریم

لایک ها
1,316
اوووووو!
حرفات درسته اما مگه من گفتم خوندن اختصاصی بده!گفتم که عمومی ها خیلی تاثیر گذارن!خود دانی

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
انگار کسی وبلاگ منو نخونده (روشی که واسه دینی نوشتم) حتما بخونین. اگه نخونین ضرر میکنین.
منم چون سر اختصاصیا وقت خیلی کم آوردم عمومیا رو که خوب زده بودم نذاشت بیشتر زمین بخورم.
من خودم تو قلم چی تا قبل از اردیبهشت تراز عمومیام بین 500 تا 1500 تا از اختصاصیام (اختصاصیام بین حدود 7700 تا 8100 و عمومیام حدود 6500 تا 7200 )کمتر بود ولی از اردیبهشت به خاطر خوب کار کردن از بهمن ماه اختلافشون به حدود 200 نمره تراز رسید.

در ضمن به آقا نوید بگم که درصدای اولین امتحان نه ارزشی واسه عمومیا داره نه اختصاصیا . آخه هر کدوم از یه مبحث کوچیک سوال میاد و سوالای عمومی زیاد شور می کنن (حساب کنین میخوان از یه درس دینی اونم درس اول 10 تا تست دربیارن!!!! چی میشه؟!!) سوالای اختصاصی هم بر اساس یه اطلاعات کمی میاد و سوال ترکیبی توش نیست.

ARSHAM70

New Member
لایک ها
0
با سلام به همگی میخوام بدونم اگه عمومابالا بزنم میتونه ریاضی جبران کنه

mshf

New Member
لایک ها
10
فک کنم بستگی به رشته داره اگه تجربی باشه شاید. بستگی داره. جبران معنی نداره چون وقت عمومی و اختصاصی جداست و در طول سال اگه وفت خوندن ریاضی را رو عمومیا بذاری فکر نکنم خیلی بتونی بهترشون کنی مخصوصا که از نظر من خیلی از عمومیا 2 جوابین یا بیشتر

البته ریاضی و عربی 2 درس حیاتی تو تجربین شاید اگه این وقت بره رو عربی کمتر ضربه بخوری
اگه رشتت ریاضی فکر نکنم جبرانی تو کار باشه تو تجربی که یه سوال زیست هم میتونه رتیه را به طور حیرت اوری تغییر بده

arshia7192

New Member
لایک ها
0
man ke omoomiam zayife ama baa in barnameyi ke rikhtam motmaenam omomiaro bala mizanam ,ravesham ham ine ke har shab 1.5 sa@ arabi mikhoonam 2 shab dar mioon ham 1 sa@ zabaane khaareje mikhoonam va har rooz sobhe zood ye rooz dar mioon adabiato dini mikhoonam be modate 1.5 sa@ be nazare khodam ke raveshe khoobie
vase adabiaat ham vase amoozeshesh kelke moalemo mikhoonam az seri ketabhaye madreseye konkoor be nazare khodam ke alie behtar az gaaje, ama vase testi shoma che ketaabio tosie mikonid?

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
arshia7192 گفت
man ke omoomiam zayife ama baa in barnameyi ke rikhtam motmaenam omomiaro bala mizanam ,ravesham ham ine ke har shab 1.5 sa@ arabi mikhoonam 2 shab dar mioon ham 1 sa@ zabaane khaareje mikhoonam va har rooz sobhe zood ye rooz dar mioon adabiato dini mikhoonam be modate 1.5 sa@ be nazare khodam ke raveshe khoobie
vase adabiaat ham vase amoozeshesh kelke moalemo mikhoonam az seri ketabhaye madreseye konkoor be nazare khodam ke alie behtar az gaaje, ama vase testi shoma che ketaabio tosie mikonid?
این همون روشیه که من واسه دینی پیشنهاد کردم البته با یکم کم و زیاد.
به نظر من کتابهای آقای ساجدی مزخرفن!! آخه من پارسال گاج سبز ساجدی رو خریدم تا حدود یه ماه دست ودلم نمیرفت ادبیات پیش بخونم آخه افتضاح بود اما بعدش که گاج سبز ملک محمدی چاپ شد خریدمش و به راحتی و با خوشحالی خوندمش.
واسه تست کتاب (خیلی)سبز تالیف آقای عباس براری جیرندهی خوبه.

r_dh

New Member
لایک ها
3
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت کنکوری های عزیز.دیدم مبحث شیرین عمومی ها جریان داره گفتم شاید کمکی بتونم بکنم:
1-ادبیات فقط گاج و همون طور که دوست عزیزمون آقای بهادری فرمودن فقط تالیف آقای ملک محمدی.چون تالیف آقای ساجدی واقعا بی خوده و بعضی وقتا واقعا خنده دار می شه.البته کتا های آقای ملک محمدی هم گاهی اوقات ایراد داره ولی خیلی خیلی کم هستند.
2-دین و زندگی:به عنوان کسی که موهاش رو تو دین و زندگی سفید کرده بهتون پیشنهاد می کنم فقط و فقط کتاب رو بخونین.جدی می گم.نمی دونم اگه کتاب نمی خوندم تو کنکور چه بلایی سرم میومد.یادمه آخرین سنجش درصدم40بود!!!ولی یک ماه آخر اونقدر دین و زندگی خوندم که موهام سفید شد.دست آخر هم 80زدم.راضیم اما می تونست بهتر هم بشه.فقط و فقط کتاب خوندم.بعد از چندین بار خوندن تو یک ماه آخر هم کتاب سازمان سنجش رو گرفتم و فقط تست های جامع زدم.قبلش هم هیچ تستی از هیچ کتابی نزده بودم.دین و زندگی رو باید چندین بار خوند.پیشنهاد می کنم هر کتاب رو حداقل 3 بار دوره کنید.
3-عربی:کتاب سبز(فوت و فن عربی تالیف آقای برغمدی)کتاب بسیار خوبیه و تست هاش هم مفهومیه.
4-زبان:کتاب سبز که تالیف دکتر بیرجندی(مولف کتاب درسی و استاد دانشگاه)هست فوق العاده هست(البته برای قواعد)پیشنهاد می کنم برای لغت خوشخوان رو بخونید که البته یه نموره سنگینه.یه کتاب داستان هم هست به اسم anectodes in american english(نمی دونم املاش درسته یا نه)ولی داستان های جالبی به صورت ریدینگ داره و سوال هم داره که می تونید هر شب 15 دقیقه روش وقت بذارید.البته این فقط یه پیشنهاده.
به امید موفقیت همه ی شما در کنکور 89
درپناه حق

بالا