سلام دوستان
دیدم که یسری صحبت هایی شد که درست نبودن گفتم بیام شفاف سازی کنم
اول اینکه جواب اعتراضات هنوز نیومده ولی گپ طلا 8 و نقره 1 اونقدر زیاد هست که عوض نشه و "معمولا" این اتفاق اتفاق نمی افته! اختلاف هم هزارم درصد نیست بلکه از یک درصد هم بیشتر شده و جالبه بدونید گپ طلا یک و طلا هشت ، 2.4% هست
دوم اینکه آزمایشگاه امسال موثر بود و خوشبختانه من آز سوم شدم و کمکم کرد
ولی بحث امکانات: خب ببینید من فک نمیکنم کسی باید بیاد توضیح بده که من چ کلاسایی رفتمو چرا طلا شدم چون مرتکب جرم ک نشدم ک طلا شدم؟؟؟ شدم؟؟؟؟
و قطعا از همه طلاها الان امکانات کمتری داشتم
چون سال سوم حتی یک جلسه کلاس تعوری هم نداشتم حتی یک جلسه!
چون نیازشو حس نمیکردم
ولی آزمایشگاه ،من صرفا دو روز قبل دوره در حد 6 جلسه با امکانات آزمایشگاه مدرسمون ( که من اولین المپیادی کل مدرسمون بودم ) کار کردم ،ولی چیزای اصلی آزمایشگاه ک گپ انداز بودو حتی یکبار هم ندیده بودم قبل دوره مثل کار با سمپلر ، اسپکتروفوتومتری ،الکتروفورز. الایزا و....
نمیگم موثر نبود. اتفاقا چندتا از دوستانم که طی پرسیده بودن من بشون پیشنهاد کرده بودم ک حتما کار کنن ،حداقل چیزای ساده مثل برش گیاهی و تیتراسیون و کار با میکروسکوپ
ولی اگه منطقی باشید میبینید که حداقل تهرانی ها و مشهدی ها بیشتر آز کار کرده بودن
و استفاده از امکانات خیلی هم خوبه کسی نمیتونه محکوم کنه کسیو بخاطر این قضیه
اما من بیشتر واسه این آز ام خوب شد که پروتکلای زیادیو دیده بودم و بخش زیادی از سوالای پروتکل سنجشی هم تعوری بودن ، پس سعی کنید پروتکلای زیادی بخونید
من خودم اگه شد پروتکلای آموزشیمونو آپلود میکنم همینجا که بچه ها استفاده کنن
رفتار خانم افراشته هم قابل قبوله تا حدی چون هرکس ک نتیجه دلخواهشو نمیگیره دنبال دلیل میگرده ، ولی نگران نباشید دوستان امسال آزمایشگاه کاملا عادلانه بود چون ما 9 تا تسکه آموزشی داشتیم و هرچیزی ک تو سنجشی داده بودن (6 تسک بود)رو بمون یاد داده بودن فقط استرس نداشته باشید ، نکته دیگه ، دوره ما تا حدی غیراستاندارد بود قبول دارم ، ولی فک نکنم نفر 36م لیست بتونه بگه بدون آز راحت طلا بودم...
چون 60% تعوری بوده قضیه!
امیدوارم همتون موفق باشید و به نتیجه دلخواهتون برسید