پاسخ : اعتراض به نتایج پانزدهمین المپیاد زیست شناسی
داداش همینجور واسه خودت می بری و می دوزی ها!!! اول از همه چرا جو تاپیک رو متشنج می کنی. دوم چرا انقدر هم اعصاب خودت هم اعصاب دیگران رو داغون می کنی. سوم حالا دو سه نفر ناحق قبول شدن مگه تمام کسای دیگه که قبول شدن با تقلب قبول شدن؟ می گین سمپادی ها تقلب شده دوست بیچاره ی من که سه سال با هم می خوندیم قبول نشد تقلب شده؟؟؟ اعصابتون از یه چی خورده ارزش کار دیگران رو پایین نیارید. بعدش هم واقعا فکر می کنید اونایی که الکی قبول شدن تو مرحله دو شانسی دارن؟ کسی هم جلوتون رو نگرفته برید اعتراض کنید! به رسانه ها بکشید موضوع رو! تازه این جوری از حقتونم دفاع کردید. به جای بد گفتن پشت دیگران برید حقتون رو بگیرید نه این که ارزش کار ما رو پایین بیارید.
در ضمن انقدر هم وزارتی وزارتی برای ما می کنید واقعا فکر کردید ما ها تا حالا استرایر و لنینجر و گایتون و هزار تا کتاب دیگه نخونیدیم؟؟؟ پس پارسال هم من چه جوری قبول شدم؟ نکنه اونم با تقلب بوده؟ نه اصلا کل المپیادی هایی که سال های قبل قبول شدن تقلب کردن!
اشکالی نداره برید ببینم شما ها جهانی چه میکنید.حاضرم شرط ببندم سال دیگر بد ترین نتایج در سوییس برای تیم ایران رقم خواهد خورد.
در ضمن انقدر هم وزارتی وزارتی برای ما می کنید واقعا فکر کردید ما ها تا حالا استرایر و لنینجر و گایتون و هزار تا کتاب دیگه نخونیدیم؟؟؟ پس پارسال هم من چه جوری قبول شدم؟ نکنه اونم با تقلب بوده؟ نه اصلا کل المپیادی هایی که سال های قبل قبول شدن تقلب کردن!
آخرین ویرایش توسط مدیر