پاسخ : اعتراض به کلید مرحله دوم المپیاد شیمی 1392
با سلام
نظری درباره بقیه سوالات ندارید؟
می گم می خواهید یه بار دیگه مرحله 2 بدید؟
حالا چون شما بلد نبودی باید حذف شه؟من هم آلی را (تقریبا)بلد نبودم.آقا حذفش کنید...:90:
من کی گفتم بلد نیستم من دارم در مورد ابهام های آزمون صحبت میکنم اونوقت شما میگید که چون تو بلد نبودی باید حذف شه؟ رو چه منطقی این حرف رو زدید؟ من میگم سوال گفته قاعده ی اکتت رو در نظر بگیرید ولی در کلید باشگاه گزینه ی درست قاعده ی اکتت را رعایت میکنه. اگه کسی نظری داره اگه من درست میگم یا غلط میگم بگید تا ابهام یه سری آدم مثل من هم برطرف شه.
من هم این سوال رو اول گزینه یک زدم بعد پاک کردم و نزده گذاشتم. حالا اگه کسی در مورد ابهام این سوال نظری داره بیاد بگه ما هم متوجه بشیم.
سلام:
من خودم 500 نفر حساب میشم.:90:
من این سوال را غلط زدم و هنوز هم اعتقاد دارم که مبهمه اما اینجوری نیستم که تا دیدم اشتباهه بگم حذف شه...چون اعتقاد دارم اگه کسی لیاقت داشته باشه که بره دوره(که من ندارم)با یه سوال فرقی نمی کنه...
کی گفته که با یه تست یا یه سوال نتیجه عوض نمیشه؟؟ یعنی هر کی یه تست یا یه سوال تشریحی رو درست بنویسه بعد نمرشو کامل نگیره یا اتفاقی مشابه اون پیش بیاد لیاقت نداشته بره دوره؟؟ خوب ممکنه حرف ما هم در مورد این تست درست باشه. یا این تست یا اون سوال تشریحی که خیلی ها صفر نوشتند. داریم یه سوال رو بررسی میکنیم حرف بلد بودن لیاقت داشتن یا نداشتن نیست. شاید با همین یه سوال یکی که لیاقتش رو داره بره دوره
طلای 87 که با اعتراض رفت دوره لیاقت نداشت؟ شما میگی یه سوال فرقی نمیکنه خوب ایشون با همین یه سوال رفت طلا گرفت. یه سوال فرقی نمیکنه؟؟
شما هم اعتقاد دارید این تست مبهمه ولی اعلام نمیکنید. از حق خودتون به این راحتی میگذرید؟