bemoniri

New Member
لایک ها
200
سلام
من الان دارم تو باشگاه سلام و انرژی هستم ... اول دبیرستان و خب مشخصا از اول تابستون شروع کردم المپیاد فیزیک
ترمودینامیک الان از الفبا حرارت سیالات دارم میخونم و مساله هم کتاب دیگه ای براش ندارم کلا ترمو رو با همون فقط کار میکنم (فیزیک پایه جلد دو هم هست اما خیلی سطحش پایینه)
میخواستم ببین وقت بگذارم رو هالیدی جلد دو؟
چه کتاب دیگه ای بخونم

مکانیک هم هالیدی میخونم رو دارم میخونم
سوال های سینماتیک دوره درسی رو هم حل کردم تقریبا
الان دارم ایرودوف سینماتیک و دینامیک حل میکنم
سوال های هالیدی هم مال این دو فصل رو تقریبا حل کردم (پرسش ها رو کامل حل نکردم فقط مساله هارو حل کردم)

به نظرتون کلا چی کار کنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

me.tahmasbi

New Member
لایک ها
164
پاسخ : الان برای المپیاد فیزیک چی بخونم

سلام، کتاب الفبا خوبه ، ولی برای حل مسائل بیشتر میتونی کتاب دوره درسی فیزیک جلد تمرین ها و مسائل ، کتاب فیزیک روسیه را حل کنی..
البته ایرودف هم ترمودینامیک داره ولی متأسفانه هنوز ترجمه نشده... من کتاب کاملش را که دارم، شامل سیالات، حرارت و اپتیک هم هست.

notrino

New Member
لایک ها
2

راست میگه فک نکنم خیلی عقب باشه فقط باید الکترومغناطیس روجدی بگیری خیلی مهم تر ازسیالاته.من الان سومم هنوز با الکترو مشکل دارم!

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام
من الان دارم تو باشگاه سلام و انرژی هستم ... اول دبیرستان و خب مشخصا از اول تابستون شروع کردم المپیاد فیزیک
ترمودینامیک الان از الفبا حرارت سیالات دارم میخونم و مساله هم کتاب دیگه ای براش ندارم کلا ترمو رو با همون فقط کار میکنم (فیزیک پایه جلد دو هم هست اما خیلی سطحش پایینه)
چه کتاب دیگه ای بخونم

سوال های هالیدی هم مال این دو فصل رو تقریبا حل کردم (پرسش ها رو کامل حل نکردم فقط مساله هارو حل کردم)

من درحدي نيستم كه بخوام راهنمايي تون كنم ومسلما باوجود راهبرها و اساتيد گرانقدر،ديگه ما هيچي نيستيم ولي دركل براي شروع،خيلي عالي كار كرديد.

طبق آماري كه من دارم،هرساله درصد زيادي از سوالات المپياد رو،مباحث نورهندسي،دراولويت دوم سينماتيك و در اولويت سوم،الكترومغناطيس تشكيل ميدن.

اگر بتونيد اين مباحث رو از پايه تقويت كنيد،خيلي خوبه ازطرفي اگر ديناميك دايره اي روهم بلد باشيد (فصل3،فيزيك پيش) خيلي راحت تر ميتونيد بريد جلو.

براي سيالات فرصت زيادهست،چون دوتا فصل فيزيك هاي سال هاي آينده،مربوط ميشه به ترمو ديناميك و فرصت براي خوندن اون زياده.پس ازالان انرژي تون رو صرف سيالات نكنيد.

شما مباحث اپتيك رو بااستفاده از كتاب"الفباي نورهندسي" تقويت كنيد.كتاب خيلي عالي هست.

براي مكانيك و الكتريسيته هم هاليدي خوبه و هم ايرودف كه البته فقط جلد مكانيكش هست(تاجايي كه من ميدونم)

درضمن هيچوقت نااميد نشيد چراكه يكي ازافرادي كه طلاي المپياد فيزيك روكسب كرد،ازمهر سال سوم شروع كرده بود به خوندن.

اگر امر ديگه اي هست،من درخدمتم.

درضمن مشاوره هاي آقاي طهماسبي و آقاي پرتوي،بسيار عالي و كارساز هستند.حتما ازگفته هاي ارزشمند اين راهبران گرانقدر استفاده كنيد.

انشا...موفق باشيد

a-partovi

New Member
لایک ها
1,015

سلام
چه کتاب دیگه ای بخونم
سلام.
به يادداشت های کاربری بنده مراجعه فرماييد.
و به 3 تاپيک "مهم" در قسمت المپياد فيزيک تالارها !

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

طبق آماري كه من دارم،هرساله درصد زيادي از سوالات المپياد رو،مباحث نورهندسي،دراولويت دوم سينماتيك و در اولويت سوم،الكترومغناطيس تشكيل ميدن.
البته باید عرض کنم که اطلاعاتتون کمی غلطه ! اولویت اول مکانیک ، دوم الکتریسیته ، سوم ترمودینامیک و چهارم نور هندسیه و پنجم هم نجوم و تقریبو ایناست
البته به جز سال پیش که هرکی هرکی بود ، هر سال از 35 تا سوال ( اگه اشتباه نکنم ) 3 تا نهایتاً 5 تا سوال باید از نور بیاد ( طبق استاندارد )
درصد سوالا رو توی دوجلدی دانش پژوهان که سوالا و جوابارو داره زده
میتونین بررسی کنین

آخرین ویرایش توسط مدیر

hamjam

New Member
لایک ها
74

البته باید عرض کنم که اطلاعاتتون کمی غلطه ! اولویت اول مکانیک ، دوم الکتریسیته ، سوم ترمودینامیک و چهارم نور هندسیه و پنجم هم نجوم و تقریبو ایناست
البته به جز سال پیش که هرکی هرکی بود ، هر سال از 35 تا سوال ( اگه اشتباه نکنم ) 3 تا نهایتاً 5 تا سوال باید از نور بیاد ( طبق استاندارد )
درصد سوالا رو توی دوجلدی دانش پژوهان که سوالا و جوابارو داره زده
میتونین بررسی کنین
تو مرحله دوم وسوم هم همینطوره؟؟؟

a-partovi

New Member
لایک ها
1,015

در مرحله دوم معمولا حدود 7 تا سؤال هست ! معمولا تعداد مکانيک نسبت به بقيه مباحث بيشتر هست.
ولی در مرحله سوم (دوره تابستانی) فقط مکانيک و الکترومغناطيس هست !
البته فقط يک دوره، تابستان 81 ، به جای الکترومغناطيس، اپتيک بوده !

bemoniri

New Member
لایک ها
200

بعد یک سوال دیگه
من الان دارم مکانیک بیشتر میخونم با کمی ترمو .... از نور هندسی(الفباش) هم دو سه روزه شروع کردم
الان من تابع رو از لیت هولد خوندم و حد دارم میخونم .... به نظرتون فعلا کار درسته خوندنشون؟!(البته با همون یک ذره حد در حد رفع نیاز مشتق هم کمی بلدم)

hamjam

New Member
لایک ها
74

برای تابع و حد همون توماس رو بخونی به نظرم بهتر باشه به جای ترمو و نور الآن بهتره الکترومغناطیس بخونی:231:

zahra_b

New Member
لایک ها
76

البته توی مرحله سه تقریب و اختلال هم خیلیییی مهمه! و البته تحلیل ابعادی...

bemoniri

New Member
لایک ها
200

مشکل اینه که الان تو باشگاه المپیاد سلام انرژی به ما ترمو درس میدن خوب پس اونو باید بخونم سال دوم الکترو شروع میکنن
ولی به جای نور باید الکترو بخونم

a-partovi

New Member
لایک ها
1,015

البته توی مرحله سه تقریب و اختلال هم خیلیییی مهمه! و البته تحلیل ابعادی...
تحليل ابعادی جزء مباحث مکانيک محصوب ميشه. و در ابتدای دوره تابستانی به دانش آموزان تدريس ميشه.
اختلال هم يک روش حل مسئله هست که هم در مکانيک لازم هست و هم در الکترومغناطيس.

hamjam

New Member
لایک ها
74

تحليل ابعادی جزء مباحث مکانيک محصوب ميشه. و در ابتدای دوره تابستانی به دانش آموزان تدريس ميشه.
اختلال هم يک روش حل مسئله هست که هم در مکانيک لازم هست و هم در الکترومغناطيس.
به نظر من قبل از اینکه تو دوره درس بدن بهتره قبلش کتاب تقریب و اختلال خونده بشه.:194:چون تو حل کردن سوالای دوره های تابستان قبل خیلی کمک می کنه.:67:

zahra_b

New Member
لایک ها
76

به نظر من قبل از اینکه تو دوره درس بدن بهتره قبلش کتاب تقریب و اختلال خونده بشه.:194:چون تو حل کردن سوالای دوره های تابستان قبل خیلی کمک می کنه.:67:
بله دقیقا همینطوره. چون تقزیبا تو اکثر امتحان های دوره یه سئوال از تحلیل ابعادی هست. اختلالم که واقعا کاربردیه...

m.mousavi.ct

New Member
لایک ها
0

سلام بچه ها من الان تو باشگاه سلام و انرژی دارم المپیاد می خونم برای المپیاد فیزیک دنبال یک کتابم اگه کسی PDF اش رو داره بده مام استفاده کنیم
هرچی می گردم پیداش نمی کنم
اسم کتابش

1. :177:
  2. برگزیده مسائل فیزیک روسیه Apptitude test problems in physics.

hamjam

New Member
لایک ها
74

این کتاب ماله انشاراته خوشخوانه و دیگه چاپ نمیشه :177:منم ندارم ولی شنیدم که سوالاش تو کتابای دیگه هست.:91:

bemoniri

New Member
لایک ها
200

یک سوا خیلی مهم (واقعا گیر اینم)
من سوالای دینامیک ایرودوف رو راحت میکنم اما سینماتیکشو خیلی سختمه اما در کل به نظر خودم تسلطم رو سینماتیک بیشتره .....!!!
یعنی چی؟!

notrino

New Member
لایک ها
2

منم باسینماتیک راحت نیستم.توی کتابای پیشرفته مکانیک اصلا چیزی به نام سینماتیک مداریک اما طراحهای مرحله2خیلی دوسش دارن.چی کارکنم سینماتیک حرفه ای بشم؟

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

بعد یک سوال دیگه
من الان دارم مکانیک بیشتر میخونم با کمی ترمو .... از نور هندسی(الفباش) هم دو سه روزه شروع کردم
الان من تابع رو از لیت هولد خوندم و حد دارم میخونم .... به نظرتون فعلا کار درسته خوندنشون؟!(البته با همون یک ذره حد در حد رفع نیاز مشتق هم کمی بلدم)

توماس خیلی بهتره، برای پرتابه و بردار و ... جلد دوم توماس، (نشر دانشگاهی) و برای حد و مشتق و انتگرال هم جلد اول توماس خیلی خوبه. البته من هم اول لیتهلد خوندم ولی بعد از اینکه با توماس آشنا شدم فهمیدم کتاب خیلی بهتریه.
اگه کتاب هارو هم میخوای فردا برات میارم چون فعلا جلد 2 رو خودم نیاز ندارم.

بالا