سلام.
منه مزاحم بازم اومدم
با پستای سردرد آورم.
**موضوع این پست-->تحلیل آزمونها**
فک کنم الان یکی از آزمونهای گام اول رو داده باشید...
یه سری توصیه که به نظرم یکی از ارکان اساسی توی پیش دانشگاهی است.که بعدا یه چیز خوب میشه ازش در آورد.
مثلا امروز شما یه آزمونی رو میدید و پاسخنامه رو دریافت میکنید.بعد از استراحت اولین کار بررسی آزمونه!
شروع میکنید از اول دفترچه ی عمومی به صحیح کردن.ترجیحا خودکار قرمز....کنارش علامت صحیح یا غلط یا نزده میزارید.این کار تا انتهای دفترچه ی اختصاصی.
اگه دوست داشتید بعدش درصد هم حساب کنید...تعداد درست *3منهای تعداد غلط تقسیم بر تعداد کل *3....
بعدش از اول دفترچه شروع میکنید.غلط ها که حتما از پاسخنامه میبینید و جواب درست رو
یاد میگیرد!!!
سوالاتی رو که درست جواب دادید هم سریع جوابش رو میبینید شاید راه حل کوتاهتری داده باشه.
سوالاتی رو که نزدید رو سعی کنید توی خونه یه بار دیگه حل کنید...شاید اونجا به ذهنتون نرسیده!
حالا بعد از آزمون:
یه دفترچه بر میدارید...ترجیحا جوری که تمام آزمونها جا بشه.
یک صفحه رو اختصاص میدید به جنبه ی علمی آزمون...مثلا فلان بحث فیزیک رو بلد نیستید...البته به ترتیب درس مینویسیدا...ادبیات،عربی و ...
صفحه ی بعد رو اختصاص میدید به جنبه ی روحی روانی آزمون....مثلا مینویسید که شماره ی 1:عدم تمرکز...2:مریض بودم....3:هول بودم و .....
سعی میکنید این ها رو واسه ازمون بعدی رفع کنید و ترجیحا بهتر کنید...هم علمی هم روحی و روانی...
بعدش بعد هر چندتا آزمون برگردید ببینید کدوما رو رفع کردید کدوما مونده....
اینطوری مثلا توی بازه ی تابستون 89 آخرش توی شهریور آخراش دفترچه رو میزارید جلوتون و میبینید چه اشکالاهایی داشتید،و الان چیا دارید...اونا رو رفع کردید یا نه...
اینطوری یه سری اشکالا که سر هر آزمون ایجاد میشه سریع انالیز میشه و برای رفعش اقدام میشه...اینوطوری خیلی پیشرفت میکنید و هر ازمون نسبت به آزمون قبلی حرفه ای تر میشید و سعی مکنید که اشکالا برطرف شه و سعی میکنید هر آزمون بازدهی رو بیشتر کنید...
****سعی کنید بعد هر آزمون ازش درس بگیرید و ازش استفاده کنید****
همین!
یا علی
یا حق
سوالی بود در خدمتیم دوستای گلم
اگه اشکالی تو نوشتم دیدید بگید اصلاحش کنم