سلام خدمت دوستای گل کنکوری 90!
می خواستم یه لیست از کتابایی که خوندم رو و به نظرم مفید میان رو براتون بنویسم.
از دوستان دیگه ام خواهش دارم که اگه نظری دارن به استحضار برسونن...سوالیم پیش اومد هستیم در خدمت
ادبیــات::::::::::کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی#مولف:هامون سبطی#انتشارات دریافت.(کتاب هایی در مورد املا و زبان فارسی داره که معلممون توصیه نکرد به ما و من هم استفاده نکردم.)#من تست نزدم ادبیات ولی میگفتن کتاب سبز خوبه#در ضمن سعی کنید خودتون توی تابستون یا هر وقت دیگه بشینید تارخ ادبیات رو از رو کتاب درسی در بیارید****از نظر من اصلی ترین مرجع سوالات کنکور کتاب درسی!!!****
عربــی::::::::::کتاب قواعد ایاد فیلی#عربی جامع: خاکبازان#من محوری گاج رو نخوندم اما میگن خوبه!#گاج سفید هم فک نکنم بد باشه!
****بعد از عید به شدت و موکدا کتاب سازمان سنجش رو توصیه میکنم به شدت!!!!(چون شما باید بشینید مدل سوالا رو دربیارید.عربی همیشه یه رواله شما چند سال رو بزنید همه چی دستتون میاد.البته شرط این تسلط احاطه ی کامل رو قواعده!اگه بتونید توی تابستون قواعد عربی رو تموم کنید و طی سال با آمون ها مرور کنید عالی خواهد شد!
معارف::::::::::من فقط کتاب درسی رو خوندم و لا غیر!...اکثر کتابای دینی موجود توی بازار غلط علمی داره حتی گاج!!!#قلم چی بد نیست!#برخی دوستان کتاب سبز رو هم توصیه می کنند!(اگه معلمی داشته باشید که تمام مفهوم ایات رو بگه عالی میشه!من خودم دینی زیاد تست نزدم شاید به 100 هم نرسید فقط کتاب و آیات رو باید خوب بخونید با مفهومش!!)
زبـــان::::::::::کتابهای دکتر شهاب اناری حرف ندارن!انصافا قواعد رو ساده و خوب گفتن.(من خوذم روز قبل کنکور قواعد رو از رووش خوندم و یه دونه نزدم از قواعد اونم درست زده بودم بعدش پاکیدم.)در ضمن به اندازه ی کافی تست لغت دارن!#جامع قلم چی رو بریزید دور!!!!#در مورد ریدینگ کتاب ریدینگ گاج(هم کلوز تست داره و هم ریدینگ!)****شرط اصلی تسلط کامل رو ی لغات است****(کتاب پیش دانشگاهی به مراتب سخت تر از پایه است.یعنی مقایسه کنید لغات پایه در مقابل پیش چرتن.اما اباعی نیست حفظ میشید!)
****توجه::::::توی دروس اختصاصی یه جزوه توووووووپ حرف اول رو میزنه!طوری باشه که سعی کنید اگه جزوه ی دبیراتون خوبه از روو اوونا بخونید و اگه ایرادی بود از کتب کمک آموزشی.****
دیفرانسیل و ریاضی پایه::::من اصلا از رو کتب کمک آموزشی اصل درس رو نخوندم!یه جزوه ی خوب خییییییییلی عالیه!!!اما در مورد کتاباش در اولین قدم کتاب 10 استاد رو توصیه می کنم!بعدش خوشخوان.(خوشخوان بعضی جاها از حد کنکور فراتر میره و بعضی جاها یه سوال رو تووو یه صفحه حل کرده ولی اگه بتونید این دو کتاب روتست هاش رو بزنید فوق العاده درصد دیف بسیار خوبی خواهید داشت!)****دیفرانسیل فوق العاده درس قشنگیه سعی کنید خوب بخونیدش چون نسبت به گسسته و تحلیلی خیییییییلی امتیاز آوره!با تعداد سوال 25!!!!!
در مورد ریاضی پایه یه سری فرمول رو که باید حفظ کنید ولی اگه کتاب میخواید کتاب 10 استاد خوبه!!!!در ضمن شما اگه فرمول هارو بدونید با چندتا کنکور زدن دستتون میاد!.
هندسه پایه::::::توصیه ی اول اینکه تا اونجایی که میتونید تو تابستون جمعش کنید و خودتون رو قوی کنید!!!راستش کتاب خوب و قوی واسه آموزشش سراغ ندارم.اما کناب گاج سفید بد نیست!
ریاضی گسسته::::گسسته ی خوشخوان!!!!10 استاد بد نیست!!!در ضمن اکثرا مباحث جبرو احتمال میاد تووی گسسته میاد و دبیرا میگن!!!
هندسه تحلیلی::::::کتاب علامه!!!!انتشارات علامه طباطبایی.یعنی تستای امسال در حد همین کتاب بود و من دراوج حماقت ازش تست زیاد نزدم...تست هاش جوریه که اگه بخوان عین امسال بدن شما میتونید حلش کنید!!!!بعد از علامه کتاب 10 استاد!!!!خوشخوان مفت نمی ارزه..****تسلط به شدت کامل و فجیع روی فرمولای هندسه تحلیلی یکی از مهمترین اصوله!!!!بسیار درس فرراریه!!!!
فیزیک پایه::::::کتاب فیزیک پایه خوشخوان خداییش حرف نداره!!!مخصوصا قسمت فیزیک پایه 3...(آخه مولفش فرق میکنه....دکتر ابراهیمی نوشتن فیزیک 3 رو و خودشنونم دکترای برق دارن از امیرکبیر و آدم خیییلی قویییی هستن...قسمت فیزیک 2 ش هم بد نیست.)تست های این کتاب خوبه و تست های گاج سفید هم خوبه!!!!
****یه بحثی هست اینکه میگن یه اصطلاحی داره حالا شما اوون اصطلاحه رو خیار بگیر مثلا(گیرندید دیگه!
)اینکه میگه یه سری مباحث نسبت به وقتی که واسه مطالعشون صرف میشه امتیاز آور ترن!!!!این مصداقش الکتریسیته ی فیزیک 3 هست!!!شما با مقدار ساعت مطالعه ی کم و تسلط فرمولا خیییییییلی امتیاز میگیرید از تست هایی که خواهد اومد.نه اینکه کم بخونیدا یعنی به نسبت وقتش راحت میتونید امتیاز + بگیرید****
فیزیک پیش دانشگاهی:::::کتاب OTN..رضا خالو...گاج سفید هم خوبه... اما من خودم OTN زدم راضیم...به تعدا کافی تست و تستای قوی...اما یه توصیه ی مهم اینکه اگه حرفه ای شدید برید سراغ بنفش قلم چی.(من هیچ وقت قلم چی به کسی توصیه نمی کنم چون خودم ازش به شدت تنفر دارم هم کتاباش هم آزموناش...اما این کتاب رو پیشنهاد میکنم کتاب خوبیه!!!)
شیمی پایه و پیش دانشگاهی:::::شیمی کتا بهای دکتر بهمن بازرگان!!!!!!!!!!واقعا حرف ندارن...اما یه توصیه!آموزشش رو نگیرید...اگه یه مبحثی رو گیر دارید از توی پاسخنامه تشریحی کتاب تست بخونید...اونجا درسنامه یا همون ایستگاه درس و نکته داره...من الکتروشیمی و اسید باز رو از اوون خوندم حدود 130 تا ایستگاه بود...پیر شدم دیگه!!!****در ضمن مطالعه کتب درسی فراموش نشود!!!****
**********یه بحث کلی اینکه توی دروس اختصاصی اکثر کتابای اندیشه سازان قوی و عالین*********
چند تا توصیه که یاد اومد...
1-توی دروس اختصاصی خلاصه فراموش نشود...خلاصه ی فرمول...A4 رو 4 تیکه کنید...مخصوصا فرمول های هندسه تحلیلی و گسسته و فیزیک!!!
واسه مرور فیزیک بهترین کار خوندن و مرور خلاصه هاست....فرمول های تحلیلی فررارن....البته حواستون باشه مثه من بدبخت بد شانسی نیارید خلاصه هاتونو توو خرداد ندزدن مثه من
....کلا پایه خلاصه بود + پیش 1....توی عمومی فقط تاریخ ادبیات از نظر من...وقت خلاصه نویسی دروس دیگه رو بزارید واسه خوندنشون خیلی بهتره...توی عمومی جاهای مهم تو علامت بزنید.
2-مارک دار کردن تست ها....تست های جالب،مفهومی،راه حل قشنگ،تست هاییی که تو زدنش اشکال داشتید...شما مسلما یه سری ها رو که درست حل میکنید و تو ذهنتون میمونه و اگه بعد ها هم مراجعه کنید ممکنه نه به همون سرعت سابق ولی حل میکنید...اما یه سری ها رو غلط علمی داشتید اگه اونا رو علامت زده باشید بیشتر رووی اونا کار میکنید...مثلا با ماژیک فسفری و نارنجی...در ضمن سعی کنید آنالیزتونو از سوال کنارش بنویسید کوتاه و مفید!!!
3-الان فقط تست آموزشی...بدون درصد گیری بدون محدودیت وقت!!!
4-در مورد برنامه ریزی اگر مشاور ندارید خودتون به قدری بنویسید که خسته بشید...هر سریم خراب شد بازم بنویسید...اینقد باهاش ور برید تا هم عادت های خودتون رو پیدا کنید و سلیقه هاتونو بیابید...همه ی عادت ها تونو هم بزارید کنار تا آخر شهریور...عاددت های بد بد
مهمترین توصیه*******5-رک و بی تعارف بهتون بگم مخصوصا پسرا...امسال جون هر کی دوس دارید عاشق نشید...
تمام تمرکزتون روو درس باشه...در ضمن بین خودمون باشه ها این دخترا خیلیاشون چیزی واسه دوست داشتن ندارن قیافه میگیرن
و شرمنده کننده ترین موضوع اینکه من ریاضی بودم
زیست عمومی خوندم فقط فقطم این اشریشیا کلیه چیه؟اونو یادمه
از دوستای تجربی کمک بگیری واسه زیست و زمین....مثلا همین دوستمون خانم Tajrobi که تست ریاضی رو تووی 6 ثانیه میزنن!!!!!!!!!
(خر خونای ما کسایی که درصدای ریاضیشون بالای 90 بود همیشه نمیتونستن سوال ریاضی رو توی 6 ثانیه بزنن ...حالا بگیم ساده ترین سوال لگاریتم رو
اما ایشون ترکوندن دیگه
شرمنده طولانی شد..عادتمه برم بالا منبر پاییین نمیام
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه...
اگه موردی و سوالی بپرسید راحت تر میتونم بجوابم...
اگه هر سوالی داشتید یا اینجا یا یاهو مسنجر بپرسید خیلی موقع ها هستم...الافی و هزار درد بی درمان
...
بازهم میگم که::::هر چیزتون رو بتونن بگیرن امکاناتو،دبیراتونو و ....اراده تونو نمیتونن بگیرن....
گاهی جاده ها طولانی به نظر می رسد...ره توشه یادم نرود.
#صبر
#امید
#به مقدار کافی ایمان.
یا علی
یا حق
جاری باشید.
التماس دعا
اینم باحاله ها