- لایک ها
- 336
سلام دوستان المپیادی
دوستان من سال اول دبیرستان هستم و میخوام امسال المپیاد دبیرستان شرکت کنم و در هر سه مرحله قبول شم
و به امید خدا اگه بتونم طلا بگیرم ... یعنی در واقع میخوام طلا میگیرم اگر کسی اینجا طلا گرفته سال اول بوده یا هر چی
منابعی میخوام درباره المپیاد ریاضی که بخونم بتونم تو سال اول دبیرستان طلا میگیرم .
خودم چند تا منبع رو سراغ دارم ولی بازم میخوام و روزی چه قدر بخونم تا قبول شم .. لطفا به ترتیب بگید : مثلا مرحله اول چه قدر
مرحله دوم چه قدر و ...
سوال بعدی اینکه برای المپیاد ریاضی هم مثل فیزیک منابع رو میگن یا خودمون باید بخونیم ؟؟؟
دوستان چند تا منبع مفید برای اینکه بتونم طلا بگیرم رو بگید
منابع من اینه :
1- ترکیبیات جلد 1 و 2 نوشته عباس ثروتی انتشارات خوشخوان
2- المپیاد ریاضی در ایران
من همینارو سراغ دارم اگه بهتر هم هست بگید لطفا جامع باشه
با تشکر
دوستان من سال اول دبیرستان هستم و میخوام امسال المپیاد دبیرستان شرکت کنم و در هر سه مرحله قبول شم
و به امید خدا اگه بتونم طلا بگیرم ... یعنی در واقع میخوام طلا میگیرم اگر کسی اینجا طلا گرفته سال اول بوده یا هر چی
منابعی میخوام درباره المپیاد ریاضی که بخونم بتونم تو سال اول دبیرستان طلا میگیرم .
خودم چند تا منبع رو سراغ دارم ولی بازم میخوام و روزی چه قدر بخونم تا قبول شم .. لطفا به ترتیب بگید : مثلا مرحله اول چه قدر
مرحله دوم چه قدر و ...
سوال بعدی اینکه برای المپیاد ریاضی هم مثل فیزیک منابع رو میگن یا خودمون باید بخونیم ؟؟؟
دوستان چند تا منبع مفید برای اینکه بتونم طلا بگیرم رو بگید
منابع من اینه :
1- ترکیبیات جلد 1 و 2 نوشته عباس ثروتی انتشارات خوشخوان
2- المپیاد ریاضی در ایران
من همینارو سراغ دارم اگه بهتر هم هست بگید لطفا جامع باشه
با تشکر