پاسخ : المپیک نجوم کروی
سلام سلام
من همه چی رو بررسی کردم.نتایج رو میگم.
اون شکلی که من کشیدم خورشید در انقلاب تابستانی (نارنجی پررنگ ) و در اعتدال بود . چون شما زاویه بین انقلاب زمستانی و اعتدال رو بدست اوردید فکر کردید خط نارنجی پررنگ در اعتداله :دی به خاطر همین گفتید اون 90-23.5 نیست.
جواب هامون مثل هم هست. من بر حسب دلتا A نوشتم و شما A2 به هم تبدیل کنیم رابطه ها یکی در میاد.
فقط فرقی که هست اینه که برای من در مخرج جمع ه و برای شما منها . خیلی سعی کردم که بفهمم چرا . دنبال سوتی در دو راه بودم که پیدا نکردم.
ولی یک نکته ی خیلی جالب و قابل تامل پیدا کردم:
نگاه کنید اونجایی که tan A2= با اون عبارت بر حسب فی و اپسیلون شده ، یک مشکل ریاضیاتی وجود داره.tanA2 چون A2 بزرگتر از 90 ه عددی منفیه اما در طرف راست معادله + ه . خیلی جالب بود نه ؟ :دی همچنین در ادامه هم 1 منهای l/a منفیه که مساوی با عبارت + شده.
نمیدونم کار درستیه که پشت اون رادیکال منفی بذاریم یا نه ( فک کنم درسته :دی ) ولی اگه بذاریم همه چی درست میشه و جواب هامونم یکی در میاد .
پ.ن : شما هم روش حلتون جالب بود. جالبه که هر کدوممون یه تیکه رو اسون تر رفتیم و تلفیقش واقعا خوب میشه. اینکه با l/a رفتید و آخر معکوس کردید خیلی کارو اسون کرد. یا اگه از اول یک رابطه برای دلتا A بدست بیاریم یکم راحتتر میشه ادامه اش.