سلام بچه ها.... امتحان امروز بیشتر شبیه بازی و ریاضی بود تا امتحان جبر......خیلی خوب بود.....اما من بازم غلط دارم...... امیدوارم همه خوب داده باشن!!!!!
یه بی دقتی ساده در سوال آخر همه چیو ریخت به هم......آخه ما امتحانمون ساعت 8 و ربع شروع شد....10 هم برگه هامون رو گرفتن....من سر سوال استقرا خیلی وقتم گرفته شد....خطم هم که شکر خدا کنده....سوال آخر رو اصلا فرصت فکر کردن نداشتم....فرمولا تو ذهنم به هم خورد البته فکر کنم غلط نوشتم....جوابش چند می شد؟؟؟؟
همون دیگه اشتباه نوشتم...واقعا حیف شد...جبر درسی نیست که آدم نتونه نمره کامل بگیره.....خودم معتقدم هیچ درسی به خودی خود سخت نیست البته تقصیر خودم هم بود چون قانون احتمالات رو خوب خوب نخونده بودم و روشون تسلط نداشتم......
اگه بگم من هیچی از کتاب نخوندم و فقط سوال امتحان پایانی اونم دو دور حل کردم و سه دور دیگه فقط سوالات جبر مجموعه هاشو با نمودار احتمال حل کردم باورت میشه؟
اگه بگم من هیچی از کتاب نخوندم و فقط سوال امتحان پایانی اونم دو دور حل کردم و سه دور دیگه فقط سوالات جبر مجموعه هاشو با نمودار احتمال حل کردم باورت میشه؟
کاملا درسته...حل کردن سوالات دوره های قبل خیلی میتونه مفید باشه.....یه مقاله مشاور داشتم میخوندم نوشته بود کنکوریا باید حتما تستهای کنکورهای سال های قبل رو چندین بار و در حد تسلط حل کنن......گفته بود کسایی که از تستهای کنکوری میگذرن و به تستهای تالیفی روی میارن کاملا در اشتباه هستن چون تستهای کنکور سالهای قبل جوابشون رو پس دادن و طراحان جدید بر مبنا اونا و با تغییرات روی اونا تست طرح میکنن و ایده ی تستشون رو از تستای قبلی میگیرن....
امتحان نهایی هم دقیقا همین طوره.....
البته به نظر من تسلط در مورد همه ی درسا خیلی مهمه!!!!
راستش من یه خصوصیتی دارم که شاید بد و شایدم خوب باشه
اونم اینه که وقتی یه سوال البته فقط ریاضی تکراری میبینم هول میشم و نمی تونم جواب بدم و همه چیز از یادم میره چون به نظر خودم می خوام همون جوابی رو که خوندم رو بنویسم و خودم دیگه نمی تونم فکر کنم.
به همین خاطر ترجیه می دم نخونده برم سر جلسه ریاضی
ترم اول کتاب رو کامل بلد بودم شدم 17
این تجربه بهم گفت نخون
راستش من یه خصوصیتی دارم که شاید بد و شایدم خوب باشه
اونم اینه که وقتی یه سوال البته فقط ریاضی تکراری میبینم هول میشم و نمی تونم جواب بدم و همه چیز از یادم میره چون به نظر خودم می خوام همون جوابی رو که خوندم رو بنویسم و خودم دیگه نمی تونم فکر کنم.
به همین خاطر ترجیه می دم نخونده برم سر جلسه ریاضی
ترم اول کتاب رو کامل بلد بودم شدم 17
این تجربه بهم گفت نخون
منم فعلا تا حالا غلط ندارم
خودکار منم امروز فقط جوهر میداد تازه به ما چکنویس ندادن و گفتن پشت برگه سوال چکنویس کنید
منم که حوصله نداشتم دو ساعت برگه سوال رو زیر و رو کنم یه راست تو پاسخنامه می نوشتم
خودتون دیگه اوضاع برگمو تصور کنید
منم فعلا تا حالا غلط ندارم
خودکار منم امروز فقط جوهر میداد تازه به ما چکنویس ندادن و گفتن پشت برگه سوال چکنویس کنید
منم که حوصله نداشتم دو ساعت برگه سوال رو زیر و رو کنم یه راست تو پاسخنامه می نوشتم
خودتون دیگه اوضاع برگمو تصور کنید