پاسخ : انتقادی از نتایج المپیاد از زبون یه المپیاد ادبیاتی
شما در هر حال به اندازه کافی سواد و اطلاعات نداشتید... کار نامه مرحله دوتون گرفتید؟ خوتون قضاوت کنید! اگر اختلاف زیادی با کف داشتید که هیچ ولی اگر خیلی به کف نزدیک بود خوشحال باشید و روحیتون رو از دست ندید چون اگر وارد دوره می شدید به نظر خوتون واقعا چقدر احتمال طلا داشتید(خودتون و خودتون قضاوت کنید و لازم نیست به پست من جواب بدید...) معمولا کسی که طلا می گیره با نمره خوبی مرحله یک و دو رو می گذرونه.
بودن افرادی که توی شهر های دیگه م 2 قبول شدن... و امکانات تاثیر اونقدر بالایی نداره! وقتی مدیر شما حاضر نیست برای المپیاد هزینه بکنه این یعنی جا نیافتدن فرهنگ المپیاد(من اگر 16 تا دانش آموزام مرحله 1 قبول می شدن حتما معلم استخدام می کردم) و به امکانات نیست! اگر همچین فرهنگی بود بخاطر عرضه و تقاضا امکانات هم کم کم بهش اضافه می شد!(خود فرد 80% شانس 10% امکانات10%)
اون دوستان نابینا شما هم نمی شد واقعا کسی سوال رو براشون بخونه چون می شد شما اعتراض بکنی بگی اون کسی که خونده گزینه ها رو با لحن خاصی خونده یا... اونوقت من نتونستم برم دوره و حق خوری و آقازادگی شده!
بهتره بحثی که نتیجه ای نداره و کسی قانع نمی شه الکی کش داده نشه چون می شه شما تا فردا دلیل بیاری آقای ایکس هم خلافش دلیل بیاره...:27:
ببخشید شما روی چه حسابی میگین من دانش کافی شو نداشتم ؟ روی چه حسابی واقعا ؟؟؟بذارین یه چیزی بگم بهتون . اولا ما هم واسه ی مرحله اول دبیر داشتیم و هم مرحله دو ... فقط مرحله دو یکم دیرتر به دلایلی ! با تاخیر برامون استاد گرفتن .... ولی همون هم صبح تا شب سر کلاس بودیم و دقیق به گفته های ایشون گوش میدادیم و همونجا یاد میگرفتیم ! وقتی هم میگم صبح تا شب اغراق نمیکنم . از 7 صبح تا 8 شب و بعضی روز ها هم 9 شب ... تازه وقتی هم میومدیم خونه بیکار نبودیم !
من به خودم ایمان داشتم و دارم . مطمئن باشین اگه این مرحله قبول میشدم طلا هم میگرفتم ... شک نکنین ...
و اینکه بگم شما مطمئن باشید اگه جای من و امسال من بودید این چیزا رو نمیگفتین ! منم اگه خیالم از بعضی جهت ها (!) راحت بود این چیز هارو میگفتم ...
ولی درمورد اون دوستان نابینام حقیقتا نامردیه اگه اینطور فکر میکنین ! واقعا متاسفم که خودتون رو جای اون ها نمیذارین و این رو میگین !
بله واقعا بحث فایده ای نداره وقتی بعضی ها حرف های من رو چون به ضرر خودشون هست ، بی منطق میدونن !
موفق باشید .
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
كي همچين حرفي زده؟اصلا اينگونه نيست و طلا آوردن يا نياوردن هيچ ربطي،به صراحت مي گم هيچ ربطي به درصد و نمره ي مرحله ١و٢ نداره.آدم بوده مرحله ١ رو روي كف زده و جزو قبولياي آخر مرحله ١ بوده ولي طلاي جهاني شده…آدم هم بوده مرحله ١ رو ١٠٠ زده مرحله ٢ قبول نشده… بوده كسي كه اصلا مرحله ٢قبول نشده بوده اعتراض زده و وارد دوره شده و طلا گرفته…اسمشون رو بخوايد هم بهتون ميگم…خودتونم مي تونيد بريد تحقيق كنيد…دليلش هم كاملا چيز واضحيه اونم اينه كه درساي دوره هيچ ربطي به مرحله ١و٢ و كلا المپياد نداره!…حتي توي خود همون دوره هم جو و تلاش بچه ها تو زماناي مختلف كاملا متفاوته…مثلا توي دوره ي ٤٠ نفر و دوره ي انتخابي تيم…مي بيني كه يه نفر توي دوره ي ٤٠ نفر بيشترين تلاش رو مي كنه و به مدال طلا ١ دست پيدا مي كنه ولي بعد تو دوره ي تيم آنچنان درس نمي خونه…گاهي مي بيني طلا ٧,٨ تيمن ولي طلا ١و ٢ تيم نيستن… پس نه مرحله ١ به مرحله ٢ ربط داره، نه مرحله ٢ به رنگ مدالي كه تو دوره ميگيري ربط داره…
در جواب به خانم @
miss-zary : به نظر من كه اصلا به اين فك نكنيد كه با اين نمره اي كه تو مرحله ٢ گرفتيد اگه مي تونستيد وارد دوره بشيد احتمال طلا گرفتنتون چقدر مي بود چون قياس مع الفارقه…فقط مطمئن باشيد كه به هرحال هركي كه وارد دوره شده استحقاقشو داشته و تلاشش براي قبولي تاثير گذار بوده (و همونجوري كه خانم عبد يزدان گفتند اين به اين معني نيست كه كسي كه قبول نشده استحقاقشو نداشته ) به هرحال شرايط توي همه جا يكسان نيست (متاسفانه) ولي اينكه بگيم "المپياد مال آقازاده هاس" درست نيستش و به هرحال اونا تلاششون از خيليا بيشتر بوده…تازه توي المپياد ادبي كمتر از اين خبرا ديده ميشه كه مدارس صاحب نام توي المپياد قبولي مر٢ زيادي داشته باشند…به خاطر اينكه نمي گم همه، ولي ٩٠٪ مدارس آقازاده اي
4
اصلا روي المپياد ادبي سرمايه گذاري نمي كنن يا خيلي كم بهش بها ميدن…انشاالله هميشه موفق باشيد
با گفته هاتون کمابیش موافقم ... ولی اینکه بگین یا بگن ! تلاشم کم بوده واقعا زور داره .... کاری به بقیه ندارم ولی من میدونم کم از جونم مایه نذاشتم .
و این رو هم بگم که من این جمله رو که "المپیاد مال آقا زاده هاس " از کسانی شنیدم که به جرئت میتونم بگم از دست اندر کاران المپیاد و جشنواره خوارزمی هستن ! پس من حرفایی که اینجا میزنم ، تنها از زبون خودم نیستن ...
و متاسفانه المپیاد ادبی واقعا بهش کم بها میدن ....
به هرحال به قول بقیه دوستان هرچه من بگم ، بقیه بی منطقی میدونن و ازش میگذرن
پس بیخیال این بحث ...
شاد و پیروز باشید ....