Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90

کاملا مطمئنم که 6 واژه داره . شما که می گین 9واژه میشه بگین به سخن عشق چه نقشی می دین ؟
فقط نگین مفعول گفتن ، چون گفتن مصدره و مفعول نمی گیره !

abdi

New Member
لایک ها
171

کاملا مطمئنم که 6 واژه داره . شما که می گین 9واژه میشه بگین به سخن عشق چه نقشی می دین ؟
فقط نگین مفعول گفتن ، چون گفتن مصدره و مفعول نمی گیره !
نه، نه. مطمئن باشيد نمي گم مفعوله! حسم مي گه يه نقشي داره كه ما نخونديم، يه چيزي تو مايه هاي متمم اسم، مثلاً مفعول اسم!!! ولي با توجه به اينكه من دارم حسي مي گم و شما مطمئنيد، پس بهتره نظر شما رو ملاك قرار بديم و همون 6 واژه رو در نظر بگيريم. حالا اگر بقيه هم نظر بدن مي شه بهتر نتيجه گيري كرد.

baran-h

Active Member
لایک ها
98

به نظر منم هیچ نقشی نمیشه به "سخن عشق" یا "گفتن" جداگانه داد!
مثل " شفاف ساختن" که یک واژه میگیریم.
اما اگر اینطوری بود چی ؟
"غزل به معنی سخن عشق و عاشقی گفتن است."
این به نظر من هیچ فرقی با جمله قبل نداره!
اما مشکل اینجاست که کنکور 89 خارج این رو یک واژه نگرفته و جدا کرده!

Antiheos

New Member
لایک ها
133

سلام،
یه سوال داشتم
میشه بگید تعداد واژه های این جمله چند تاست؟
" غزل به معنی سخن عشق گفتن است "
اگر بگیم "سخن عشق گفتن" چهار واژه است اون وقت "گفتن" چه نقشی داره؟
منم با 9 واژه موافقم.
به نظر من اگه بخوایم نقش ها رو مشخص کنیم باید توجه کنیم که "سخن عشق گفتن" در اصل این بوده"گفتن سخن عشق" که مقلوب شده."گفتن" هسته ی مسنده
ممنون میشم نظر بقیه رو هم بدونم.

لایک ها abdi

knight-11

New Member
لایک ها
9

دوستان کارتا اومدا...بگیرید:3:

Mahe11om

New Member
لایک ها
2

ببخشید امتحان از ساعت 7:30 شروع میشه یا 8

haniye

New Member
لایک ها
234

دوستان کنکوری خوبم برای همگی دعا می کنم
ان شا ا... همگیتون برید و یک امتحان خوب و عالی بدید
موفق باشیم :115:

maral-riazi

New Member
لایک ها
112

ببخشید امتحان از ساعت 7:30 شروع میشه یا 8
ساعت 8 عمومی ها شروع میشه . . .

ساعت 7:30 تا 8 هم فکر کنم نظر خواهی و . . . هستش !!

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

زنگ زدم به یکی از رتبه های برترمون این رو ازش پرسیدم . یه چیزایی گفت که بیشتر گیج شدم .
این چیزی که آنتی ... کاملا چرته در کمال احترام ، با وجود این که ظاهرا جواب این معمائه .
اگه این طوریه سخن گفتن رو هم که همه می دونیم مرکبه بگیم در اصل گفتن سخن بوده و 3 واژه !
یه چیزی هست : دقیق ترین راه تعیین تعداد واژه ها با استفاده از تکیه س که از کتاب حذف شده .
ایران و اسلام در " دانش نامه ی ایران و اسلام " 3 واژه س ولی
کارد و چنگال در درس 24 " علاقه ی دایی جان در واکس کفش و کارد و چنگال و ... " 1 واژه .
این چیزایی که تا حالا نوشتم همه شون گیج کننده بوده قبول دارم . از این جا به بعد جبران می کنم .
توی تستای واژه و تکواژ ، اختلاف واژه ها در گزینه ها فقط یه دونه س . ولی اگه تو این جور چیزا شک کنیم ، 3 ، 4 تا واژه اختلاف به وجود میاد . پس می تونیم با اطمینان تست رو درست بزنیم .
من ( احتمالا همه مون ) تست خارج 89 رو درست زدم . بدون این که به این چیزا فکر کنم !

Antiheos

New Member
لایک ها
133

زنگ زدم به یکی از رتبه های برترمون این رو ازش پرسیدم . یه چیزایی گفت که بیشتر گیج شدم .
این چیزی که آنتی ... کاملا چرته در کمال احترام ، با وجود این که ظاهرا جواب این معمائه .
اگه این طوریه سخن گفتن رو هم که همه می دونیم مرکبه بگیم در اصل گفتن سخن بوده و 3 واژه !
یه چیزی هست : دقیق ترین راه تعیین تعداد واژه ها با استفاده از تکیه س که از کتاب حذف شده .
ایران و اسلام در " دانش نامه ی ایران و اسلام " 3 واژه س ولی
کارد و چنگال در درس 24 " علاقه ی دایی جان در واکس کفش و کارد و چنگال و ... " 1 واژه .
این چیزایی که تا حالا نوشتم همه شون گیج کننده بوده قبول دارم . از این جا به بعد جبران می کنم .
توی تستای واژه و تکواژ ، اختلاف واژه ها در گزینه ها فقط یه دونه س . ولی اگه تو این جور چیزا شک کنیم ، 3 ، 4 تا واژه اختلاف به وجود میاد . پس می تونیم با اطمینان تست رو درست بزنیم .
من ( احتمالا همه مون ) تست خارج 89 رو درست زدم . بدون این که به این چیزا فکر کنم !
منم با 9 واژه موافقم.
به نظر من اگه بخوایم نقش ها رو مشخص کنیم باید توجه کنیم که "سخن عشق گفتن" در اصل این بوده"گفتن سخن عشق" که مقلوب شده."گفتن" هسته ی مسنده
ببخشید ولی من اصلا چنین حرفی نزدم که برا شمارش تکواژ و واژه بیاین ترکیبای مقلوبو به حالت اولیه ش دربیارین. اگه دقت کنید گفتم برای تعیین نقش این کار مناسبه.
به هرحال اگه کار چرتیه متاسفم که مطرحش کردم.احتمالا شما و اون رتبه ی برتر بهتر میدونین:7:

برای همه ی دوستای گلم آرزوی موفقیت دارم.

کاش کنکور امسال طوری باشه که هرکس به اون چیزی که مستحقشه برسه(میدونم آرزوم یه خرده دست نیافتنیه اونم تو ایران! ولی آرزو بر جوانان عیب نیس)

abdi

New Member
لایک ها
171

به هر حال من اميدوارم تو زبان فارسي سوالايي كه باعث اينجور اختلاف نظر ها مي شه ندن و سوالا روتين و معمولي باشه. هرچند بعضي وقتا تو يه درس يه سوالي مي دن كه هيچكس نتونه اون درسو 100 بزنه مگر اينكه المپيادي باشه! مثلاً خارج 89 تو شيمي يه سوال داده بودن كه درباره پيوند نوع p يا همچنين چيزي بود كه اصلاً تو كتاب نيومده و فكر كنم فقط المپيادي ها مي تونستن حلش كنن. نمي دونم چه هدفي از اين كار دارن!
راستي دوستاني كه تهران هستن، كسي حوزش دانشكده علوم و فنون راهور نيست؟

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

وقتی که شمردن واژه ها با توجه به نقش هائه ، پس روشی که برای پیدا کردن نقش ها مطرح میشه ، با نحوه ی شمردن واژه هم مرتبط میشه .
در ضمن من همه ی زورم رو زدم که مؤدبانه حرفم رو بزنم که مثل این که ناموفق بودم . لطفا برای فراموشی کدورت ایجاد شده بگید که آواتارم چه طوره ؟
به نظر خودم در مجموع قبلیه بهتره ، ولی با توجه به فاجعه ای که جمعه رخ داد فک کنم این مناسبت بیشتری داره .

abdi

New Member
لایک ها
171

مي شه بپرسم اين عكسا كي هستن؟ قبلي كه خيلي زشت بود.

maral-riazi

New Member
لایک ها
112

مي شه بپرسم اين عكسا كي هستن؟ قبلي كه خيلي زشت بود.
قبلی مختار بود :4:

البته منم نمیدونستم ولی پرسیدم گفتن مختاره !!!

لایک ها
75

آقا یعنی شما اصلا فیلم نمی بینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم من خیلی دیوانه ام...آخه من به تمامی فیولم (جمع فیلم) تسلط دارم...
به هر حال...
امید است پیروزی ما همه
روزجمعه یا روز پنجشمه(جهت رعایت قافیه در این کلمه دستکاری شده است،اهل زبان های محترم مارا غفو فرمایید)

Antiheos

New Member
لایک ها
133

منم با 9 واژه موافقم.
امیدوارم این دفعه دیگه منظورمو روشن کرده باشم.

وقتی که شمردن واژه ها با توجه به نقش هائه ، پس روشی که برای پیدا کردن نقش ها مطرح میشه ، با نحوه ی شمردن واژه هم مرتبط میشه .
در ضمن من همه ی زورم رو زدم که مؤدبانه حرفم رو بزنم که مثل این که ناموفق بودم . لطفا برای فراموشی کدورت ایجاد شده بگید که آواتارم چه طوره ؟
به نظر خودم در مجموع قبلیه بهتره ، ولی با توجه به فاجعه ای که جمعه رخ داد فک کنم این مناسبت بیشتری داره .
کدورتی ایجا نشده.باید خوشحال باشیم که از همدیگه نکات خوبی یاد می گیریم(البته خودمو میگم که باید خوشحال باشم):)

چون سریالو ندیدم ترجیح میدم فعلا نظر ندم.

fatalashgar

New Member
لایک ها
8

منم سریال مختار ویکی در میون بعضی وقتام با وقفه یزیاد میبینم نه که خوشم نیاد میدونین باباومامان من شبا زود میخوابن مثلا نشستیم وسط سریال بابام خوابیده مامانم میگه خاموشش کن یا صداشو کم کن منم این جور فیلمارو دوست دارم باصدای بلند ببینم مخصوصا اهنگ اخرش:8: که مامانم دیگه رو اون عصبانی میشه میگه تموم شد که چرا خاموش نمیکنی مگه درس نداری تو .تکرارشم که یا نیستم خونه یا یادم میره.حالا بعد کنکور میخرمش :15:

maral-riazi

New Member
لایک ها
112

آقا یعنی شما اصلا فیلم نمی بینین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم من خیلی دیوانه ام...آخه من به تمامی فیولم (جمع فیلم) تسلط دارم...
به هر حال...
امید است پیروزی ما همه
روزجمعه یا روز پنجشمه(جهت رعایت قافیه در این کلمه دستکاری شده است،اهل زبان های محترم مارا غفو فرمایید)
-زیاد اهل فیلم و سریال دیدن نیستم !!! نه که اصلا نبینم ولی . . .

-به امید موفقیت هممون در کنکور 90 .

منم سریال مختار ویکی در میون بعضی وقتام با وقفه یزیاد میبینم نه که خوشم نیاد میدونین باباومامان من شبا زود میخوابن مثلا نشستیم وسط سریال بابام خوابیده مامانم میگه خاموشش کن یا صداشو کم کن منم این جور فیلمارو دوست دارم باصدای بلند ببینم مخصوصا اهنگ اخرش:8: که مامانم دیگه رو اون عصبانی میشه میگه تموم شد که چرا خاموش نمیکنی مگه درس نداری تو .تکرارشم که یا نیستم خونه یا یادم میره.حالا بعد کنکور میخرمش :15:
من یه قسمتشم ندیدم !! حالا این سریال مختار قشنگه که انقدر طرفدار داره ؟!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال :

یه قسمت ِ کارت ورود به جلسه نوشته "محل امضا و اثر انگشت "

اون قسمت رو باید امضا کنیم و انگشت بزنیم ؟!!

J-J

New Member
لایک ها
113

یه سوال :

آره،باید امضا بشه

[quoteکاش کنکور امسال طوری باشه که هرکس به اون چیزی که مستحقشه برسه(میدونم آرزوم یه خرده دست نیافتنیه اونم تو ایران! ولی آرزو بر جوانان عیب نیس)][/quote]
تو بعضی سوالا اگه آدم کمتر بلد باشه موفق تره.نمونش سوال 88 ادبیات خارج از کشور و 89 تجربی داخل(سوالی که آرایه ها رو می خواست و انتظار داشت معنی سوم کلمه دستان رو کسی ندونه!)
ولی امیدوارم امسال از این سوالا نداشته باشیم!(به خصوص درک مطلب عربی و درس دوست داشتنی دین و زندگی!!)
امیدوار بود آدمی به خیر کسان/مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

navid_hacker

New Member
لایک ها
46

یه سوال :

سره جلسه استمپ میارن می گن انگست بزنین و امضا کنین...
کاش کنکور امسال طوری باشه که هرکس به اون چیزی که مستحقشه برسه
خدا کنه کنکور شما مثل کنکور واسه ما چرت نباشه....واسه ما همه مینالیدن ...هم از کنکور چرتش ئ هم از اعلام نتایج نهایی چرتش...هیچ کسم به اون چیزی که مستحقش بود نرسید...

بالا