پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90
سلام به همه کنکوری های 90
امیدوارم مثله همیشه شاد و سرحال باشید...
خواهشا بخونید...
دیگه چیزی به روز انتظارتون نمونده...
همگی مطمئن باشید که به نتیجه ای که لایق تلاشهاتون بوده خواهید رسید...
هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفته...تنها قراره یه امتحان گرفته بشه به نفع کسانی که تلاش کردن تا نتیجشو بگیرن...
با آرامش کامل به جلسه امتحان برید...شاید روز امتحان خیلی ها رو ببینید که موج منفی میدن و چهره ناراحتی دارن اما شمایی که این مطلبو میخونی با یک لبخند دلنشین خالی از تشویش و سرشار از آرامش به جلسه امتحان برو..پر از انرژی مثبت...مطمئن باشید کسی قصد نداره شما را اذیت کنه..امتحانی که گرفته میشه فقط و فقط یک سنجشه برای اینکه به شماها که تلاش کردید کمک کنه تا به حقتون برسید...من نه از طرف سازمان سنجش بلکه به عنوان شخصی که این حالاتو گذرونده دارم باهاتون صحبت میکنم....از شایعاتی که کنکور امسال سخته و سوالاش غیر استاندارده و ... پرهیز کنید...همه اش حرفه...تنها چیزی که افرادو از هم متمایز میکنه تلاش اونها و روحیه اشون هنگام امتحان دادنه... سعی کنید همه قدرتتون رو برای مدیریت بحران و مدیریت زمان به کار ببرید...در هر لجظه ممکنه با چیزی غیر از انتظارتون رو به رو بشید پس در اون لحظه بهترین کار ممکن را انجام بدهید...
به عنوان یک تجربه شخصی خودم:من در کنکور سال 88 هنگامی که با صفحه اول ادبیات و سوالهای اولش که همه شمارشی و زبان فارسی بودن رو به رو شدم وچندین سوال پشت سر هم را نتونستم جواب بدم یک لحظه خودم را باختم...چون برای ادبیات و زبان فارسی کم تلاش نکرده بودم...یک نگاه به پشت صفحه کردم دیدم از قرابت ها هم هیچ کدوم رو نمی تونم پاسخ بدم!!!فقط و فقط در یک لحظه سعی کردم خودم را کنترل کنم..دفترچه رو بستم سرم را گذاشتم روی دفترچه و به آسمان و دریا و طبیعت فکر کردم...بدون فکر کردن به هیچ چیز دیگه ای!!بعد از حدود 1 دقیقه سرمو برداشتم و با خودم گفتم واسه دینی آمادگی بالایی دارم...سریع رفتم سراغ دینی که توی زمانی کمتر از زمان عادی خودش پاسخ دادم(90 زدم) بعد دوباره به ادبیات برگشتم و جالبه که این بار به همه سوالهای ادبیات پاسخ دادم(حدود80 زدم!!)...
پس هیچ وقت خودتون را نبازید...بهترین تصمیم را بگیرید...مانند یک فرمانده نظامی...مسلط بر خود-محیط-شرایط-پرانرژی و پر قدرت
در جواب دوستانی هم که در مورد اتود سوال کرده ان لطفا با مداد پاسخ بدید..در مواردی مشکلاتی دیده شده واسه اتود...
یک پیشنهاد
هنگامی که اعلام شروع آزمون میشه افراد فک میکنن مسابقه دو قراره برگزار بشه و چنان استرسی میگیرن هنگام شروع و عجله می کنن که در ابتدا ممکنه اشتباهات و بی دقتی های زیادی یکنن...در حالی که یکی دو دقیقه تاثیر چندانی نداره(به شرطی که توام با آرامش باشه به مراتب از سرعت و عجله که استرس میده بهتره)...کاری که خودم انجام دادمو به شما هم پیشنهاد میکنم...وقتی اعلام شد شروع آزمون برای مدتی(حتی شاید تا 1 دقیقه) صبر کنید تا همه شروع کنن...شما فقط لبخند بزنید و در اون لحظه با آرامش با خدا رابطه برقرار کنید بعد از اون که همه شروع کردن و از گرد و خاک اولیه کم شد با آرامش خاص خودتون شروع کنید...لبخند فراموش نشه..حتی در شرایط دشوار...من موقعی که با سوال زمان بر و وقت گیر روبه رو می شدم می خندیدم و می گفتم من از تو زرنگترم...می خوای الکی وقتمو هدر بدی؟!وقت ندارم...و می رفتم سوال بعد!!حتی شاید تعداد این سوالها کم نباشه..شاید حتی ده سوال پشت هم به این شکل باشن..شما فقط مطمئن باشید که یه جایی هست که میتونید به خوبی انجامش بدید....
از خدا می خوام که همگی به بهترین نتیجه ممکن برسید... و مطمئنا خدا اینو میخواد...اما به شرطی که خود شخص خواهانش باشه...
پر قدرت و پرتوان باشید....موفقیتتون پیشاپیش مبارک:53::53::53: