پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.
ساعت 6 و ده دقیقه: از خواب بیدار میشم ، دست و صورتم رو می شورم ، صبحانه آمادس ، مسیرم صبحونه میخورم ، هنوز تو حالت خوابم و چیزی مهم نیست.
ساعت 6 و بیست و هفت دقیقه: نماز میخونم ، بعد از تموم شدن نماز : خدا من امروز کنکور دارم ، چه زود گذشت ها ، نتیجه مهم نیست اما امیدوارم روز خوبی داشته باشم ، هرچند با تو همیشه خوبه.
ساعت 6 و چهل دقیقه: لباسام رو پوشیدم و دارم میرم به سمت حوزه امتحان
ساعت 6 و پنجاه دقیقه: میدونی که به دانشگاه متصل میشه از چندین متر جلوتر ترافیکه ، با پدرم خداحافظی می کنم و سریع از ماشین پیاده میشم.
ساعت 7 و پنج دقیقه : وارد دانشگاه شدم ، اینجا خیلی شلوغه ، بعضی از خانواده پارچه انداختن رو زمین و نشستن(البته بیرون دانشگاه) ، اتوبوسا میان و همه سوار میشن یا بهتره بگم هجوم میبرن ، توی ذهنم این جمله رژه میره که اینجا ایرانه 2011ست و ما قراره تو آزمون علمی شرکت کنیم....سریع حواسم رو جمع می کنم چون اگه یه کم دیگه تو افکارم باشم ممکنه به خاطر فشار از پشت له بشم ...ریلکس ریلکس ریلکس تر
ساعت 7 و نیم: جام رو پیدا کردم و نشستم ، یه خانوم به عنوان مراقب تشریف میارن و برگه نظرسنجی میدن ، پر می کنیم
ساعت 8 : برگه های شخصی سازی شده!!!!! بین همه توزیع شده و میگن شروع کنین ، خودمم تعجب می کنم که اصلا استرس ندارم. شروع می کنم به جواب دادن.
از اینجا به بعد رو کلی می نویسم:
ادبیّاتش خوبه ، توی سیزده دقیقه به 12 سوال جواب میدم ، شاید چون اول از قرابت معنایی شروع کردم اینجوری شد ، میرم عربی به نظرم ساده میاد ، حداقل ساده تر از ادبیات ، اینم جواب میدم و میرم سراغ دینی ، دینی به نظرم خیلی روون میاد ، تنها مشکلم تو سوالات دینی دومه!!!!! میرم سراغ زبان ، تقریبا میشه گفت که خیلی مسلط نیستم چون خوب جواب نمیدم. دوباره برمیگردم و جوابام رو کامل می کنم و نزده هارو می زنم و....
بالاخره عمومی تموم میشه و همه چیز رو جمع می کنن.
میخوام در مورد اختصاصیا یه تومار(طومار)!!!! بنویسم اما الان خیلی خستم ، ریاضی خوب بود ، فیزیک سخت بود ، شیمی آسون!!!! بود.
ترجیح میدم فردا که دانش آموزای تجربی کنکور دادن همه چیز رو بگم.
امیدوارم همه بهترین عملکرد رو داشته باشین....خطاب به دوستان تجربی: کنکور برای اونی(اونایی) که تلاش کردن و زحمت کشیدن اصلا سخت نبود. هرچند خودم اصلا از عملکردم راضی نیستم اما این به دلیل زحمت کمیه که کشیدم ، امیدوارم فردا شما عالی باشین.
بهترین آرزوها برای همه