Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
پاسخ : انجمن برترین رتبه های کنکور 90

مهدی جان مرسی که این رو گذاشتی .
از این جا به بعدش رو با نودی هام :
مطمئن باشین که این هم مثل نرم افزار تخمین رتبه شون ، چرت و پرته . البته فقط در ریاضی و فیزیک . مخصوصا فیزیک
ما پارسال تو مدرسه ، تو فیزیک یه 100 و یه 91 داشتیم .
امسال بالای نود نداریم .
تو ریاضی 95 و 93 داشتیم .
امسال ماکزیمم نود و یکه .
یه مدرسه که نمی شه همه ی دانش آموزاش با هم خراب کنن !
من هم چنان سر حرفام در پست 2296 هستم .
دوستانی که نمی دونن آواتار من کیه ، جا داره که بسیار به فکر فرو برن .
راهنمایی این که همه می شناسنش .
فقط لطفا اونایی که می دونن ، این جا ننویسن .

آخرین ویرایش توسط مدیر

Antiheos

New Member
لایک ها
133

مطمئن باشین که این هم مثل نرم افزار تخمین رتبه شون ، چرت و پرته . البته فقط در ریاضی و فیزیک . مخصوصا فیزیک
ما پارسال تو مدرسه ، تو فیزیک یه 100 و یه 91 داشتیم .
امسال بالای نود نداریم .
تو ریاضی 95 و 93 داشتیم .
امسال ماکزیمم نود و یکه .
یه مدرسه که نمی شه همه ی دانش آموزاش با هم خراب کنن !
من هم چنان سر حرفام در پست 2296 هستم .
البته شماره ی پست عوض شده ، شده 2295. ولی یادمه گفته بودید این پستو به خاطر بسپارید :

ای بابا
چرا انقدر شما ها ناامیدید ؟
شماره ی این پست را به خاطر بسپارید : 2296
حاضرم شرط ببندم که با این درصدا میشه این رتبه ها رو کسب کرد :
90 % - 1
85 % - 20
80 % - 60
%70 - 200
60 % - 800
رتبه ها برای منطقه یک هستن . برای 2 و 3 خودتون شبیه سازی کنید .

به نظر منم ریاضی و فیزیکش با عقل جور در نمیاد.

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

درسته که درس دینی تو کنکور می تونه برگ برنده باشه یعنی اگه این نکاتی رو که دوستان گفتن انجام بدیم غیر از اینکه یه درصد و تراز خوب می تونیم بگیریم وقت هم میشه ذخیره کرد تا هم به ریدینگ دوم زبان برسیم و هم به نزده های ادبیات و عربی!؟

من برادرم همسن شماست و اتفاقا اون هم همین تاکید رو داشت و کتاب آیات و نکات گاج رو + متن کامل کتاب رو توصیه کرد
اما بهترین کتاب تست ها چی هست؟
چطور میتونیم تو تست دینی قوی بشیم؟
آقایون خانوما
دو تا از سال پایینی ها سوال پرسیدن
چرا هیچ کس جوابی نمی ده ؟
من در دوران نقاهت به سر می برم .
از بس که تو این دو روز پیغام خصوصی و بازدید کننده نوشتم و جواب دادم خسته م . ( تا دو سه هفته ی پیش ، در آرزوی پیام خصوصی بودم ، ولی این دو روز از بس زیاد اومد پیام خصوصی زده شدم ، کاش می شد پیام خصوصی هایی رو که برای هر کس قراره بیاد ، در طول زمان به طور عادلانه تقسیم می شد تا نه اون موقع عقده ای می شدم و نه حالا خسته ، بگذریم .)
ایشالا از فردا پس فردا .

Mahe11om

New Member
لایک ها
2

در مورد دین و زندگی من خودم خیلی کتاب های خوب بازار رو امتحان کردم ولی نظرم اینه که سبک کنکور با همه کتاب ها فرق داره چون سبک کنکور از سال 88 عوض شده و هنوز خیلی از نویسنده ها خودشون رو با سوالات جدید تطبیق ندادن!!!
الآن و البته بهتره که از مهر روی کتاب مدرسه بیشتر تمرکز کنین و در کنارش هر کتابی که از سبکش خوشتون اومد و البته بقیه هم توصیه کردن بزنین.
نیازی به حفظ تمام آیات نیست! چون برا بعضیا سخته!
کافیه اونقدر آیه ها رو مرور کنین که دستتون بیاد کجان و در مورد چی حرف میزنن.
واقعا هر کی 30 کنکور عمومی رو از دست بده تو ماه های آخر، به طور معجزه آسایی دینی دورش میزنه!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

baran-h

Active Member
لایک ها
98

درسته که درس دینی تو کنکور می تونه برگ برنده باشه یعنی اگه این نکاتی رو که دوستان گفتن انجام بدیم غیر از اینکه یه درصد و تراز خوب می تونیم بگیریم وقت هم میشه ذخیره کرد تا هم به ریدینگ دوم زبان برسیم و هم به نزده های ادبیات و عربی!؟
بله همیشه دینی وقت خیلی کمتری میبره(به نظرم چه بلد باشیم چه نه! ولی اگر بلد باشیم خیلی سرعت زیاد میشه)
البته اصلا فرار نیست که به ریدینگ دوم نرسید حتی اگر دینی رو خوب نزنید باید به آخرش برسید!!

لایک ها
75

بسم الله الرحمن الرحیم

خداییش اعتماد به نفسم رو توی ارسال پست از دست دادم ، نمی دونم چرا حال و حوصله ندارم پست بذارم
به هر حال با توکل بر خدا می ذارم:

توی دین و زندگی تنها چیزی که می تونم با اطمینان بگم اینه که تسلط کامل روی کتاب درسی پیدا کنید
شرط اصلی درست زدن تست ها فهمیدن اونهاست که اون هم با قورت دادن کتاب ممکن می شه
من خودم متن کتاب ها رو حفظ نبودم ولی کاملا درکشون می کردم و میدونستم منظورشون چیه(اساسا با حفظ کردم مخالفم)
بعضی آیه ها رو هم از بس که روشون بحث می کنیم و بهشون فکر می کنیم خود به خود از بر میشیم و اگر آیه ای رو هم نتونستیم حفظ کنیم کافیه به معنیش فکر کنیم و معنیشو بفهمیم
در مورد معرفی کتاب نمی تونم چیزی بگم...شرمنده...
امیدوارم نظرمو خوب داده باشم(همون موضوع اعتماد به نفس و اینارو می گم:204: )
موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر

baran-h

Active Member
لایک ها
98

کلید نهایی کنکور رو زدن!!
فقط میتونم بگم متاسفم برای خودمون با این طراحا...

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369

کلید نهایی کنکور رو زدن!!
فقط میتونم بگم متاسفم برای خودمون با این طراحا...
واقعا انتظار داشتی شیمیه رو درست کنن !؟
فقط می تونم بگم که اونایی که با این کلید 100 زدن و خرکی تراز می گیرن ، کوفتشون بشه .
یه نفر رو می شناسم که با این کلید 100 زده ،
یه نفر دیگه از جمعمون هم اون رو می شناسه ،
فقط می تونم بگم که کوفتش بشه
بگذریم
من از این که اون سوال غلطه ی ریاضی حذف شد خیلی تعجب کردم !
و اون سوال تکواژ و واژه .
مگه غلط بود که حذف شد ؟
و سوال بالاییش که با کلید غلط تصحیح خواهد شد !
و البته یه چیزی :
اون سوال زبانه درست بودا .
اکونومیکال یعنی مقرون به صرفه و نه اقتصادی ، پس جواب می شد همون مالی

Antiheos

New Member
لایک ها
133

آخیییییییییییییییی!
دستشون درد نکنه!
یکی از درستای ادبیاتمونو هم حذف کردن ، بازم ازشون خیلییییییییییییییییی ممنونم!

baran-h

Active Member
لایک ها
98

واقعا انتظار داشتی شیمیه رو درست کنن !؟
فقط می تونم بگم که اونایی که با این کلید 100 زدن و خرکی تراز می گیرن ، کوفتشون بشه .
یه نفر رو می شناسم که با این کلید 100 زده ،
یه نفر دیگه از جمعمون هم اون رو می شناسه ،
فقط می تونم بگم که کوفتش بشه
بگذریم
من از این که اون سوال غلطه ی ریاضی حذف شد خیلی تعجب کردم !
و اون سوال تکواژ و واژه .
مگه غلط بود که حذف شد ؟
و سوال بالاییش که با کلید غلط تصحیح خواهد شد !
و البته یه چیزی :
اون سوال زبانه درست بودا .
اکونومیکال یعنی مقرون به صرفه و نه اقتصادی ، پس جواب می شد همون مالی

واقعا اشکال فنی اون سوال ریاضی هیچ تاثیری در حلش نداشت!! آخه این همه اشکالای واضح چرا باید اون سوالو حذف کنن ؟! کی میاد چک کنه بردارا با هم برابرن یا نه !!
سوال ادبیاتم نمیدونم چرا؟؟ اولش فکر کردم 14 اه ، خوشحال شدم !!
در واقع هیچ کار مفیدی نکردن!!

لایک ها
75

ما که حذف شده نداشتیم،بقیه اش رو هم حال نداشتم بررسی کنم...
دیگه گذشت...اگر اشکالی هم بوده کیه که به داد ما برسه...
هر چه بادا باد

لایک ها
75

کی میاد چک کنه بردارا با هم برابرن یا نه !!
باورتون میشه انقدر گیج شدم که فقط 300 ساعت داشتم فکر می کردم که یعنی چی برادرا با هم برابرن یا نه(بردار رو خوندم برادر)
تازه نفر بعد هم داده بود :من چک کردم
گفتم:خداوندا این کاری بس شگفت است،چگونه کسی چک کرده است که برادرا با هم برابرن یا نه
خلاصه یه ربع سر کار بودم:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Antiheos

New Member
لایک ها
133

واقعا دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟
(با پیشنهاد نوشتن تو سایت سنجش که نتیجه ای نگرفتیم ؛ هر راه حلی از قبیل تحصن ، اعتراض ، دعوا و ... که باشه من پایه م)
واقعا هیچ راهی نیس؟:229:

لایک ها
75

من که فکر نکنم هیچ راهی باشه
راستشو بخواین به نظر من اگر راهی هم باشه سریع می بندنش...می فهمین که چی می گم...
بله...:99:

physics

New Member
لایک ها
104

واقعا هیچ راهی نیس؟:229:

واضحه که هیچ راهی نیست ... کجای این مملکت به خواست مردم توجه میکنن که سازمان سنجش بخواد به نظرات ما توجه کنه ؟ تحصن هم بکنید اگر خودتون رو جلوی در سازمان سنجش هم بکشید ، تازه دو تا برچسب بهتون میچسبونن و عواقب بعدی هم که فکر کنم میدونید چیه ...

abdi

New Member
لایک ها
171

سلام دوستان من!
خب اولاً من واقعاً از همه عذرخواهی می کنم که چند وقتیه فعالیتم کم شده. البته شما حدس هایی درباره علت این موضوع زدید :4: که به جز مورد چهارم chemistry-world، بقیه تا حدی نادرست و کمی هم غیرمنصفانه بود :4:. من چند وقتیه که درگیر اسباب کشیم. دیروز از صبح تا شب داشتیم اثاث می بردیم. به همین دلیل فقط وقت می کنم که نگاهی به پستا بندازم. حتماً بعد از اسباب کشی دوباره فعالیتم زیاد می شه. فیس بوک رو که چند وقته اصلاً نمی رم، چون هم وقتشو ندارم و هم Ultra درست کار نمی کنه برام. مسنجر هم دیشب فقط 10 دقیقه بودم. خوب اینا همه فضاهای جالبی اند، ولی بدون تردید هیچکدوم از اینها برای من جای این سایت و این تاپیک رو نمی گیره. من حتی توی فیس بوک هم نمی تونم فضای به این باحالی و دوستای به این باحال تری پیدا کنم و اینجا رو با هیچ جای دیگه ای عوض نمی کنم.
می خواید برای تنوع یه کم درباره آهنگای مورد علاقه مون صحبت کنیم؟ :4:من چند وقت پیش آهنگای ace of bace رو تو آرشیوم کشف کردم! انصافاً خیلی قشنگن. سعی می کنم چند تایی از آهنگاشو آپلود کنم تا شما هم گوش بدید. شما چه آهنگایی بیشتر گوش می دید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

miladkvr

New Member
لایک ها
841

به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.

سلام به همگی..
در مورد کلید نهایی: خواستم یه طومار بنویسم اما دیدم چیزی نگم بهتره!!!! به قول علی ضیا: واقعا دستشون درد نکنه (اینو به حالت کنایه میگه که از صدتا ........ بدتره!)
در مورد حرف علی: واقعا هیچ کس هیچ موضوعی به ذهنش نمیرسه که بیایم در موردش صحبت کنیم(لطفا درس نباشه)!!!!

اما حس درونیم: خوشحالم که امروز در عرض دو ساعت تاپیک دو صفحه جلو رفت و همه ی دوستان هم نظر دادن.
در مورد یه چیز دیگه هم خواستم اظهار نظر کنم که دیدم اظهار نظر نکنم بهتره ، چون ممکنه مورد سوءقصد(!!!) قرار بگیرم...

بهترین آرزوها:53:

zek

New Member
لایک ها
124

سلام به همه.خوبین؟؟؟؟تابستون خوش میگذره؟؟
جاتون خالی اینجا داره بارون میاد !!!!!!!!!
دو روزه تا میام یه چیزی بنویسم و ارسال کنم کامپیوترم خاموش میشه !!!حتما قسمت نیست !
یه بحث تقریبا غیر علمی اینکه من شنیدم میگن کسایی که تو فیس بوک با اسم واقعیشون عضون از کنکور حذف میشن !!!
من که قرار بود روز بعد کنکور برم فیس بوک با توجه به این حرف نرفتم عضو شم.حتی 1 % هم احتمال داشته باشه همچین ریسکی نکنیم بهتره!
در مورد موسیقی هم حیف که بیشترتون ترکی بلد نیستین !!! یه عالمه آهنگ باحال هست ولی معنیشو متوجه نشین به درد نمیخوره.
به apvria :
ممنون واسه راهنمای هاتون.اما مشکل این ناشناخته هست !!! اون وردپد و اینا رو امتحان کردم ولی این اصلا محل نمیذاره و خودش خاموش میشه !!!

haniye

New Member
لایک ها
234

یه بحث تقریبا غیر علمی اینکه من شنیدم میگن کسایی که تو فیس بوک با اسم واقعیشون عضون از کنکور حذف میشن !!!
QUOTE]

سلام
این رو از کی و کجا شنیدید؟
تقریبا بیشتر افرادی که من میشناسم فیس بوک دارند ولی حذف نشدند :39:

Antiheos

New Member
لایک ها
133

اینو تو سایت گزینه 2 دیدم . چون شایعات در مورد تاثیر سوابق تحصیلی زیاد بود لازم دونستم شما رو هم در جریان بذارم :

حمدحسین سرورالدین، رئیس سازمان سنجش آموزش كشور با بیان اینكه در حال حاضر پاسخنامه داوطلبان كنكور 90 در قرنطینه دوم در حال قرائت است، گفت: احتمالا قرائت پاسخنامه داوطلبان كنكور تا 25 تیرماه به پایان میرسد.

وی با اشاره به لحاظ سوابق تحصیلی برای نخستین بار در گزینش كنكور سراسری گفت: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان لحاظ شد. بر این اساس 25 درصد سوابق تحصیلی داوطلبان و 75 درصد نمره آزمون داوطلبان برای گزینش لحاظ میشود.

رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود.

بالا