انجمن حل سوالات برنامه نویسی

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
سلام

توی این انجمن میخوایم هربار یه سری سوال (از منابع مختلف) اینجا قرار بدیم و به همه یه مدتی زمان بدیم تا اونا رو حل کنن
بعدش میایم امتیاز هر فرد رو حساب میکنیم رتبه هارو توی تاپیک میزنیم

اگه همکاری کنید این تاپیک میتونه پلکان خوبی برای پیشرفت همه باشه

ثبتنام از همین الان شروع شد. هروقت تعداد به حداقل 5 نفر رسید مسابقه رو شروع میکنیم.

هر دفعه یکی از شرکت کننده های 5 تا سوال میزاره به همراه یک هفته زمان تا بقیه حل کنن(خودش توی اون هفته شرکت نمیکنه)
سطح سوال ها هم تقریبا اینجوری باشه:
(5 نمره) اولی : در حد اینکه فقط حلقه ها و شرط ها و چیزهای ساده تر رو بلد باشه طرف(زیاد فکر کردن و ایده نخواد)
(10 نمره) دومی : مثل اولی فقط باید توش یکم ایده بدست بیاری
(15 نمره) سومی : یجوری باشه که باید براش یه الگوریتم طراحی کنی(در حد متوسط)(در حد سوال 5 نمره ای مرحله 3)
(20 نمره) چهارمی : بادی مفاهیم سخت تر برای مثلا آرایه های چندبعدی و استراکت و... رو بلد باشی(در حد سوال 10 نمره ای مرحله 3 باشه)
(30 نمره)پنجمی : سخترین سوالی که میتونی بزاری رو بزار(از سطح جهانی پایین تر باشه،در حد سوال 20 نمره ای مرحله 3)

باید اضافه کنم که این رتبه بندی در مسابقه هیچ اهمیت خاصی نداره و فقط برای جذاب تر شدن هست پس برای حل سوال تا زمان اتمام مسابقه از بقیه کمک نگیرید.
هر کس میخواد شرکت کنه همینجا اعلام کنه.

*****اگر حتی زیاد هم برنامه نویسی بلد نیستید برای ارتقا خودتون شرکت کنید

شرکت کننده ها تا کنون:

sa1378

joomine.com

آخرین ویرایش توسط مدیر

joomine.com

New Member
لایک ها
70
پاسخ : انجمن حل سوالات برنامه نویسی

من هستم!!!!
مهران شعبانی
میرم دوم
3-4 ماهه المپیاد کار می کنم!!!!!
همگی موفق باشید.

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : انجمن حل سوالات برنامه نویسی

به درخواست یکی از دوستان مشخصات رو لازم نیست اعلام کنید

باز هم میگم اونایی که میخوان برای مرحله 3 آماده بشن این تاپیک میتونه خیلی براشون مفید باشه

بالا