چرا باید همچین کاری کنه هندسه اگه اهمیت اندازه ترکیبیات نباشه از اون کمتر نیست تازه قدمتش هم به خیلی پیش برمیگرده و علم بسیار حیاتیه اگه هندسه نباشه نه پل دارید نه خونه و نه خیلی از چیزای دیگه .
در حال هماهنگی جهت تأمین امکان اسکان برای شرکتکنندگان از شهرهای دیگر هستیم.
به غیر از مسابقه در هر یک از دو شهر برنامههای متنوع علمی، ورزشی، تفریحی و ... در نظر گرفته شده است. سخنرانیها و کارگاههای هندسه، بازدید از جاذبههای گردشگری، برنامههای ورزشی و ...
برنامه اصفهان 12ام تا 14ام شهریور و برنامه تهران روز 13 شهریور خواهد بود.
منتظر اعلام زمان ثبت نام و جزئیات برنامهها باشید...
محتوای مسابقه:
هر سطح، شامل 5 سؤال و زمان آن 4 تا 5 ساعت است.
سؤالات مسابقه همهی مباحث هندسه را شامل میشود.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
جزئیات تا حدودی اعلام شد :
المپیاد در دو شهر اصفهان و تهران برگزار میشود.
زمان برگزاری مسابقه، صبح روز 13 شهریور 1393 و به طور هماهنگ در هر دو شهر است.
در حال هماهنگی جهت تأمین امکان اسکان برای شرکتکنندگان از شهرهای دیگر هستیم.
به غیر از مسابقه در هر یک از دو شهر برنامههای متنوع علمی، ورزشی، تفریحی و ... در نظر گرفته شده است. سخنرانیها و کارگاههای هندسه، بازدید از جاذبههای گردشگری، برنامههای ورزشی و ...
برنامه اصفهان 12ام تا 14ام شهریور و برنامه تهران روز 13 شهریور خواهد بود.
منتظر اعلام زمان ثبت نام و جزئیات برنامهها باشید...
نه به اونم ربطى نداره واقعا,..دبىر ما جزو مسولاشه و مىگه اصلا به قضىه المپىاد مربوط نمىشه فقط خواستن ىه مسابقه هندسه باشه که بعدش باشگاه استقبال کرده و زىر نظر اون برگزار مىشه همىن
نه به اونم ربطى نداره واقعا,..دبىر ما جزو مسولاشه و مىگه اصلا به قضىه المپىاد مربوط نمىشه فقط خواستن ىه مسابقه هندسه باشه که بعدش باشگاه استقبال کرده و زىر نظر اون برگزار مىشه همىن
دبیر شما قطعا درست میفرمایند ولی باشگاه صرفا از اون استقبال نکرده کارش بیش از استقبال بوده . یکی از امتحانات دوره تابستانی این امتحان هستش علاوه بر درس های اصلی دوره .
اتفاقا انتظار داشتم اونجا ببىنمتون...تعجب کردم نبودىد..واقعا حىف شد...من راستش خىلى خوب نشدم ..اخه تو سطح ما بچه هاى دورم بودن و اونا رتبه هارو درو کردن...ولى خب جزو برتراى ازمون تهران شدم..ىنى مدالا همش به بچه هاى دوره رسىد ..بعد اونا ما بودىم
اتفاقا انتظار داشتم اونجا ببىنمتون...تعجب کردم نبودىد..واقعا حىف شد...من راستش خىلى خوب نشدم ..اخه تو سطح ما بچه هاى دورم بودن و اونا رتبه هارو درو کردن...ولى خب جزو برتراى ازمون تهران شدم..ىنى مدالا همش به بچه هاى دوره رسىد ..بعد اونا ما بودىم
اشکال نداره ! ان شاءالله دفعه های آینده و مرحله دو و دوره سال بعد !
ای وای ! مدالم دادن ؟؟؟؟؟؟ یعنی جا داره به خودم لعنت بفرستم ! کاش شرکت می کردما !! ان شاءالله دفعه های بعد !
بچه های دوره هم اصفهان بودن ظاهرا !!!
اشکال نداره ! ان شاءالله دفعه های آینده و مرحله دو و دوره سال بعد !
ای وای ! مدالم دادن ؟؟؟؟؟؟ یعنی جا داره به خودم لعنت بفرستم ! کاش شرکت می کردما !! ان شاءالله دفعه های بعد !
بچه های دوره هم اصفهان بودن ظاهرا !!!