پاسخ : اگر سوال در مورد برنامه نویسی با ++c دارید این جا بپرسید .
من خیلی با محیط کاری آشنا نیستم ولی خب ارزش که قطعا داره
یه برنامه نویس خوب اگه باشی(مدرک هم لزوما لازم نیست) میتونی تو کلی شرکت با درامد خوب استخدام شی یا حتی شرکت بزنی خودت(میشه انفرادی یا توی تیم های کوچیکم کار کرد بد نیست همچین)
با c# و c++ که میتونین نرم افزار بنویسین(مثلا برای شرکت های مختلف و اینا که پولش خوبه) و با زبون هایی مثلا asp.net و php هم میتونین در زمینه ی طراحی وب و اینترنت و این چیزا کار کنین(اینم که خیلی خوبه دیگه،خیلی جاها برای یه سایت خوب ساختن کلی پول میدن به آدم)
البته الان بازار اندروید هم که داره قوی میشه که اونم با c# و java هست معمولا.
البته خب اولش باید زبون های ساده رو کار کنین بعدش برسین به اونا دیگه...یهویی که نمیشه
اگه اطلاعات غلطی گفتم هم ببخشید
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
واقعا ربطی به اینجا نداره آخه
یه سری برنامه ها هستن که سورس کد هارو در میارن و ویرایش میکنن(مثل apktool) ولی خب تهش باید Java بلد باشین تا اینکارو انجام بدین...
شاید یه نرم افزاری باشه مثلا که نسخه اندروید رو پایین بیاره ولی من ندیدم تاحالا و دنبالشم نرفتم...
ولی اندروید 1 واقعا یه سری قابلیت هارو نداره اپ نمیتونه به صورت کامل روش اجرا بشه
وقتی نرم افزارا یه حداقل سیستمی میخوان قطعا یه دلیل داره
شاید بشه نسخه رو پاینن اورد ولی همه ی قابلیت هارو احتمالا نمیشه استفاده کرد...
درکل اصلا کار کاربردی و جالبی نیست به نظرم(کلا زیاد با این چیزا ور نرین...من یبار رو یه گوشی اندروید 2.3 داشت 4 نصب کردم داغون شد رفت :/...نکنین ازین کارا)
داداش سلام
یه سوال
برنامه نویسی تو ایران ارزش داره؟
می تونه یه شغل محسوب بشه؟
اگه می شه از کجا شروع کنم؟
چی چی بخونم؟
:98::98::98:
یه سوال
برنامه نویسی تو ایران ارزش داره؟
می تونه یه شغل محسوب بشه؟
اگه می شه از کجا شروع کنم؟
چی چی بخونم؟
:98::98::98:
یه برنامه نویس خوب اگه باشی(مدرک هم لزوما لازم نیست) میتونی تو کلی شرکت با درامد خوب استخدام شی یا حتی شرکت بزنی خودت(میشه انفرادی یا توی تیم های کوچیکم کار کرد بد نیست همچین)
با c# و c++ که میتونین نرم افزار بنویسین(مثلا برای شرکت های مختلف و اینا که پولش خوبه) و با زبون هایی مثلا asp.net و php هم میتونین در زمینه ی طراحی وب و اینترنت و این چیزا کار کنین(اینم که خیلی خوبه دیگه،خیلی جاها برای یه سایت خوب ساختن کلی پول میدن به آدم)
البته الان بازار اندروید هم که داره قوی میشه که اونم با c# و java هست معمولا.
البته خب اولش باید زبون های ساده رو کار کنین بعدش برسین به اونا دیگه...یهویی که نمیشه
اگه اطلاعات غلطی گفتم هم ببخشید
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
باسلام خدمت دوستان گرامی.
میخواستم ببینم میتونی اندرید یک برنامه را تغییر داد؟
مثلا برنامه ای که مانند تلگرام را که برای اندرید 4 هست را برای اندرید 1 نوشت؟
میخواستم ببینم میتونی اندرید یک برنامه را تغییر داد؟
مثلا برنامه ای که مانند تلگرام را که برای اندرید 4 هست را برای اندرید 1 نوشت؟
یه سری برنامه ها هستن که سورس کد هارو در میارن و ویرایش میکنن(مثل apktool) ولی خب تهش باید Java بلد باشین تا اینکارو انجام بدین...
شاید یه نرم افزاری باشه مثلا که نسخه اندروید رو پایین بیاره ولی من ندیدم تاحالا و دنبالشم نرفتم...
ولی اندروید 1 واقعا یه سری قابلیت هارو نداره اپ نمیتونه به صورت کامل روش اجرا بشه
وقتی نرم افزارا یه حداقل سیستمی میخوان قطعا یه دلیل داره
شاید بشه نسخه رو پاینن اورد ولی همه ی قابلیت هارو احتمالا نمیشه استفاده کرد...
درکل اصلا کار کاربردی و جالبی نیست به نظرم(کلا زیاد با این چیزا ور نرین...من یبار رو یه گوشی اندروید 2.3 داشت 4 نصب کردم داغون شد رفت :/...نکنین ازین کارا)