اگه یه توپ داشته باشیم و...1/2---1/4---1/8---...!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
ما یک توپ داریم که وقتی میخوره زمین به اندازه ی نصف مسیر قبلی میره بالا. اگه توپ از ارتفاع 1 متری رها بشه کی ساکن میشه؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
شاید بگین این که هندسه نیست ولی با روش های هندسی شاید بشه(میشه)ثابتش کرد. تلاش!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
یک مثلث در نظر بگیرید. مثلث abc (متوازی الاضلاع)که a راس بالایی اونه. اگه یک آونگ به طول نصف یک ضلع را به b یا c وصل کنیم و تا نقطه ای هم ارتفاع با نقطه ی برخورد سه میانه بالا بیاوریم و رها کنیم چند بار به راس پایین برخورد میکند و به بالا میرود؟

mrbayat

New Member
لایک ها
76
با حد مجموع فاصله توپ و زمین در بی نهایت صفر میشود.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
میتونید اثبات کنید؟

mrbayat

New Member
لایک ها
76
یه سر به ftopict-3336.html بزنید.ارسال یکی مونده به آخری رو ببینید.

AidinT

New Member
لایک ها
22
هیچ وقت به 0 نمی رسه، ولی به 0 میل می کنه(به صفر نزدیک می شه) چون اگه شما هرچی بگی من می تونم نصف اون مقدار رو فاصله ی توپ تا زمین در مرحله ی بعد معرفی کنم!

C

counterexample

Guest
AidinT گفت
هیچ وقت به 0 نمی رسه، ولی به 0 میل می کنه(به صفر نزدیک می شه) چون اگه شما هرچی بگی من می تونم نصف اون مقدار رو فاصله ی توپ تا زمین در مرحله ی بعد معرفی کنم!
دلیلتون غلط نیست؟

من میگم صفر!

حالا شما نصفشو بگید!

AidinT

New Member
لایک ها
22
vasebad گفت
AidinT گفت
دلیلتون غلط نیست؟

من میگم صفر!

حالا شما نصفشو بگید!
شما هم دلیلتون غلطه چون شما هرچی بگین، باید طبق حرف من غیر صفر باشه! طبق من ارتفاع هرگز صفر نمی شه، پس دادن عدد صفر به عنوان ارتفاع غلطه، شما ثابت کنین صفر می شه بعد این حرف رو بزنین!

Olympiad

New Member
لایک ها
134
فرض كنيد يه نفر بخواد از يه جا بره يه جا ديگه ....
براي اينكه بتونه به مقصد برسه بايد حتما بايد نصف مسير رو طي كنه ، بعدش بايد يك دوم مسير باقيمانده رو طي كنه ، بعدش يك دوم مسير باقيمانده و......
بنابراين به مقصدش نميرسه ....

mrbayat

New Member
لایک ها
76
Olympiad گفت
فرض كنيد يه نفر بخواد از يه جا بره يه جا ديگه ....
براي اينكه بتونه به مقصد برسه بايد حتما بايد نصف مسير رو طي كنه ، بعدش بايد يك دوم مسير باقيمانده رو طي كنه ، بعدش يك دوم مسير باقيمانده و......
بنابراين به مقصدش نميرسه ....
ولی من میگم به مقصد میرسه چون همواره در حال حرکت به سمت مقصده و از حرکت باز نمی ایسته.
یه کم فهمش مشکله ولی ممکنه.

AidinT

New Member
لایک ها
22
خوب همواره در حرکت باشه، مهم اینه که آخرش برسه یا نه! اگه شخص سرعت حرکت خودش رو تغییر بده که هرگز نمی رسه!

mrbayat

New Member
لایک ها
76
AidinT گفت
خوب همواره در حرکت باشه، مهم اینه که آخرش برسه یا نه! اگه شخص سرعت حرکت خودش رو تغییر بده که هرگز نمی رسه!
همواره در حال حرکته.پس حتما یه زمانی میرسه که به مقصد میرسه چون اگه این زمان فرا نرسه یعنی شخص یه جایی قبل از مقصد از حرکت باز ایستاده که خلاف اینه که همواره در حال حرکته.پس به مقصد میرسه.OK؟

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
MBEHNAM گفت
ما یک توپ داریم که وقتی میخوره زمین به اندازه ی نصف مسیر قبلی میره بالا. اگه توپ از ارتفاع 1 متری رها بشه کی ساکن میشه؟
يعني چي كي ساكن ميشه؟ اصلا ساكن نميشه. در بينهايت ساكن ميشه. يعني تا 100 ميليون سال ديگه هم ساكن نميشه.گرفتي؟

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
mrbayat گفت
AidinT گفت
همواره در حال حرکته.پس حتما یه زمانی میرسه که به مقصد میرسه چون اگه این زمان فرا نرسه یعنی شخص یه جایی قبل از مقصد از حرکت باز ایستاده که خلاف اینه که همواره در حال حرکته.پس به مقصد میرسه.OK؟
بله يه زماني ميرسه اما اون زمان در حقيقت بينهايته. يعني در حالت عادي هرگز نميرسه.

AidinT

New Member
لایک ها
22
حرف شما درسته!

ولی آیا توقف با به پایان مقصد رسیدن هم ارزه؟

AidinT

New Member
لایک ها
22
با آقا ی بیات بودم، حرف شما رو باید تجزیه تحلیل کنم!

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
اون بالا يه دكمه اي هست به نام "نقل قول" كه واسه قشنگي نذاشتنش(صرفا جهت اطلاع بود)

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
خب اگه مسیر 10 متر باشه در یک مرحله 5 متر میره و د ر مرحله ی دوم 2.5 متر و ..... اگه شخص یک مرحله طی کنه چند ثانیه فکر میکنه و دوباره حرکت میکنه. اگه فکر نکنه یعنی بین محاسباتش زمان تلف نشه با سرعت ثابت میره و به آخرش میرسه. آقا بیات درست میگن. یکم فهمش سخته. ولی میشه فهمید. حالا اگه یک توپ داشته باشیم و پس از برخورد 1/4 دفعه ی قبلی بره بالا اونوقت چی؟!

بالا