یک مثلث در نظر بگیرید. مثلث abc (متوازی الاضلاع)که a راس بالایی اونه. اگه یک آونگ به طول نصف یک ضلع را به b یا c وصل کنیم و تا نقطه ای هم ارتفاع با نقطه ی برخورد سه میانه بالا بیاوریم و رها کنیم چند بار به راس پایین برخورد میکند و به بالا میرود؟
هیچ وقت به 0 نمی رسه، ولی به 0 میل می کنه(به صفر نزدیک می شه) چون اگه شما هرچی بگی من می تونم نصف اون مقدار رو فاصله ی توپ تا زمین در مرحله ی بعد معرفی کنم!
هیچ وقت به 0 نمی رسه، ولی به 0 میل می کنه(به صفر نزدیک می شه) چون اگه شما هرچی بگی من می تونم نصف اون مقدار رو فاصله ی توپ تا زمین در مرحله ی بعد معرفی کنم!
شما هم دلیلتون غلطه چون شما هرچی بگین، باید طبق حرف من غیر صفر باشه! طبق من ارتفاع هرگز صفر نمی شه، پس دادن عدد صفر به عنوان ارتفاع غلطه، شما ثابت کنین صفر می شه بعد این حرف رو بزنین!
فرض كنيد يه نفر بخواد از يه جا بره يه جا ديگه ....
براي اينكه بتونه به مقصد برسه بايد حتما بايد نصف مسير رو طي كنه ، بعدش بايد يك دوم مسير باقيمانده رو طي كنه ، بعدش يك دوم مسير باقيمانده و......
بنابراين به مقصدش نميرسه ....
فرض كنيد يه نفر بخواد از يه جا بره يه جا ديگه ....
براي اينكه بتونه به مقصد برسه بايد حتما بايد نصف مسير رو طي كنه ، بعدش بايد يك دوم مسير باقيمانده رو طي كنه ، بعدش يك دوم مسير باقيمانده و......
بنابراين به مقصدش نميرسه ....
همواره در حال حرکته.پس حتما یه زمانی میرسه که به مقصد میرسه چون اگه این زمان فرا نرسه یعنی شخص یه جایی قبل از مقصد از حرکت باز ایستاده که خلاف اینه که همواره در حال حرکته.پس به مقصد میرسه.OK؟
همواره در حال حرکته.پس حتما یه زمانی میرسه که به مقصد میرسه چون اگه این زمان فرا نرسه یعنی شخص یه جایی قبل از مقصد از حرکت باز ایستاده که خلاف اینه که همواره در حال حرکته.پس به مقصد میرسه.OK؟
خب اگه مسیر 10 متر باشه در یک مرحله 5 متر میره و د ر مرحله ی دوم 2.5 متر و ..... اگه شخص یک مرحله طی کنه چند ثانیه فکر میکنه و دوباره حرکت میکنه. اگه فکر نکنه یعنی بین محاسباتش زمان تلف نشه با سرعت ثابت میره و به آخرش میرسه. آقا بیات درست میگن. یکم فهمش سخته. ولی میشه فهمید. حالا اگه یک توپ داشته باشیم و پس از برخورد 1/4 دفعه ی قبلی بره بالا اونوقت چی؟!