آخر شهریور 86 متولد شد و خیلی زود بون باز کرد.
یک ساله نشده بود که راه میرفت.
الان سه ساله شده،
تازه آغاز راه برای کسب دانش و ادب است....
یک ساله نشده بود که راه میرفت.
الان سه ساله شده،
تازه آغاز راه برای کسب دانش و ادب است....
کسانی که از خیلی قبل با ما بودند به یاد دارند که سال اول فعالیت سایت فقط به رشته شیمی اختصاص داشت و کم کم به لطف راهبران و مشاوران تالارهای گفتمان، بخشهای دیگه هم پا گرفت.
اون اولها هر روز که یک کاربر جدید عضو سایت میشد خیلی ذوق میکردم، الان اگر روزی باشه که کاربر جدید نداشته باشیم دمق میشم. خیلی از کاربران قدیمی بودند که خاطراتی با هم داشتیم و الان که میبینم باز به سایت سر میزنند در پوست خودم نمیگنجم.
دو ماه طول کشید تا تعداد کل کاربران با خودم و دوستام به 50 تا برسه و الان 97 تا صفحه 50 تایی کاربر و دوست در اینجا دور هم هستند.
روزها و شبهای اول همه فایلها رو تند تند مینوشتم و تایپ میکردم که به موقع به دست بچه ها برسه، اما الان ماشاءالله ماراتن هایی داریم که حتی اگر یک ماه نباشم، خودشون کلی مطلب علمی تولید میکنند.
به صفحه های اعضا که نگاه میکنم برام جالبه که بسیاری از اعضای اولیه سایت حتی یک ارسال هم در انجمن ندارند و برخی از کاربران جدید دو روزه به 20 ارسال میرسند. نتیجه گرفتم که اون موقع ها بچه ها رو نمیکشیدیم، اما الان بچه ها دارند ما رو میکشند.
الان یک تقاضا از همه دارم،
اگر بیشتر از یک بار به اینجا سر زدی، اگر حداقل با یکی دو نفر کلنجار رفتی، اگر چیزی توی ذوقت خورده و حالت گرفته شده، اگر به خاطر اینجا تغییری در زندگیت داشتی، اگر اینجا به درسهات صدمه زده و وقتت رو گرفته و اگر ... حتما نظرت رو در ادامه این مطلب برام بنویس.
اگر بتونی با این نظرت راهی رو پیش پای ما بذاری تا فضای بهتری ایجاد کنیم خیلی ازت ممنون میشم.
برای بیشتر دیدن در مورد تولد سایت به اینجا هم سر بزنید.
راستی از همه مدیران، راهبران، مشاوران و کاربرانی که به پیشرفت اینجا کمک کردند بی نهایت متشکرم.
[/JUSTIFY]