بستگي به مدرستون داره امسالم ظاهرا براي اولا غير قانوني بود ولي 10 نفري از اولا ما اومده بودن
منم رياضي فقط تا قبل تابستون امسال كلاس هاشو مي رفتم ولي فكر كنم سخت نباشه چون هم حسابان هم هندسه واسه فيزيك خونديم اونجام همينارو مي تونيم استفاده كنيم قبول شيم مرحله يك رو
گزينه آخر اين بود. شما از اول بر حسب sinteta به دست آوردي يا آخر تبديل كردي؟ آخه از راه من جواب sin (teta/2) داشت. اگه مستقيم به دست آوردي لطفا خلاصه اي از راهت بگو
ببین آخه اگه طول فنر تو حالت پایدارش l0 باش پس اگه جسم 1 ذره جلوتر بره از طرف فنر به سمت بالا به جسم نیرو وارد میشه نمیزاره جسم پایین تر بره ... استدلال من اینجوری بود که الف رو زدم!!
بستگي به مدرستون داره امسالم ظاهرا براي اولا غير قانوني بود ولي 10 نفري از اولا ما اومده بودن
منم رياضي فقط تا قبل تابستون امسال كلاس هاشو مي رفتم ولي فكر كنم سخت نباشه چون هم حسابان هم هندسه واسه فيزيك خونديم اونجام همينارو مي تونيم استفاده كنيم قبول شيم مرحله يك رو
اگه معادلات رو مي نوشتين معادله تتا بر حسب زمان مي شد θ=2arctan(L/x0-vt)
بعد كافي بود تابع arctan رو رسم كني و يك بار ديگم مشتق بگيري تا بين گزينه ج و د انتخاب كني. من مشتق دوم اصلا حواسم نبود نگرفتم ج زدم
دوستان اگه نرفتید بخوابید .... 9 پاسخ کوتاه ر هم بگیدو برید .. امیر میگه ب میشد ... ولی آخه خود سیم از E تا اون 2 تا سیم مقاومت داره ... ولتاژ کاهش میابه