بحث و بررسی بیست و چهارمین المپیاد فیزیک (فقط در همین تاپیک)

mohammad123

New Member
لایک ها
1
فقط سه تا تشریحی رو درست زدم. 2 تا دیگه رو با حواس پرتی غلط زدم. لعنت بر من با این حواس پرتی.

snake

New Member
لایک ها
80
mohammad123 گفت
فقط سه تا تشریحی رو درست زدم. 2 تا دیگه رو با حواس پرتی غلط زدم. لعنت بر من با این حواس پرتی.

تستی رو چی کار کردی؟

mohammad123

New Member
لایک ها
1
snake گفت
از همه ی اونایی که سوال 4 رو 14 در آوردن ممنونم

خیلی حال دادید

یواش یواش داشت باورمون میشد میشه 10

واسه اونایی هم که 10 به دست آوردن آرزوی موفقیت میکنم

ولی خیت خیت خیت خیت

آآآآااخخخخخخخخییییییییییییششششششش

نه تقارن نه هیچی فقط 3 تا کا سی ال همین
سوال داره داد می زنه تقارنه. حالا من حواس پرتی کردم دلیل نمی شه راهم غلط باشه. همین الان از راه خودم حساب کردم شد 14.
تستی رو هم بیست و سه تاش رو زدم. فکر کنم حداقل در کل 50 در صد زده باشم.

jahangir

New Member
لایک ها
4
snake گفت

خیلی حال دادید

ولی خیت خیت خیت خیت

حاضرم شرط ببندم 12 میشه. همین الان دوباره حل کردم راس می گی راه حل تو بنویس تو و همه ی اونایی که می گن 14 میشه من می گم 10 میشه راه حلمم دوبار گفتم

snake

New Member
لایک ها
80
mohammad123 گفت
snake گفت

خیلی حال دادید

ولی خیت خیت خیت خیت

سوال داره داد می زنه تقارنه. حالا من حواس پرتی کردم دلیل نمی شه راهم غلط باشه. همین الان از راه خودم حساب کردم شد 14.
تستی رو هم بیست و سه تاش رو زدم. فکر کنم حداقل در کل 50 در صد زده باشم.

من که نگفتم تقارن نداره گفتم بدون استفاده از تقارن حلیدم

در ضمن منم 23 تا تستی زدم

jahangir

New Member
لایک ها
4
لطفا یکی راه حل سوال 5 پاسخ کوتاه رو بنویسه آخر 20 میشه یا 21 یا 22 من خودم 20 زدم اگه نظری دارید لطفا با راه حل

amir95

New Member
لایک ها
0
سوال چهار پاسخ كوتاه رو من همونطوري كه شما گفتين با نوشتن 3تا kcl
حل كردم ولي 16 در آوردم بعد به تناقض خوردم و از يه راهي كه معلممون ياد داده بود حلش كردم و14 در آوردم ولي خيلي قاطي شد خدا كنه اشتباه نكرده باشم.
در مورد سوال 2(سوالي كه تابش داشت) منم27 در آوردم .
سوال سه هم من از e=mc2 رفتم ولي جوابم سه رقمي شد.نمي دونم چرا؟ولي اگه اين جوابايي كه گفتين درست باشه اميد وارم كردين.

snake

New Member
لایک ها
80
jahangir گفت
snake گفت

خیلی حال دادید

ولی خیت خیت خیت خیت

حاضرم شرط ببندم 12 میشه. همین الان دوباره حل کردم راس می گی راه حل تو بنویس تو و همه ی اونایی که می گن 14 میشه من می گم 10 میشه راه حلمم دوبار گفتم
ما آخرش نفهمیدیم اول گفتی من حاضرم شرط ببندم 12 میشه .....بعد گفتی من میگم 10 میشه

آقا اصلا هم 14 هم 12 هم 10 درسته

jahangir

New Member
لایک ها
4
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دو مجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره به مثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونم شاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه

jahangir

New Member
لایک ها
4
snake گفت
jahangir گفت
snake گفت

خیلی حال دادید

ولی خیت خیت خیت خیت

ما آخرش نفهمیدیم اول گفتی من حاضرم شرط ببندم 12 میشه .....بعد گفتی من میگم 10 میشه

آقا اصلا هم 14 هم 12 هم 10 درسته
اشتباه چاپی بود 12 میشه 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

jahangir

New Member
لایک ها
4
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دومجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره بهمثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونمشاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه

دوباره گفتم برای تاکید بیشتر اگر موافق نیستید راه حل بنویسید چیه چیه کم اوردید کم اوردید جواب بدید جواب بدید

amir95

New Member
لایک ها
0
راستي اون سوال تستيه كه درصد نور عبوري رو مي خواست جوابش چند مي شد؟من جوابو حدودي 20 در مي آردم آخرشم شانسي زدم ولي با ماشين حساب كه حل كردم شد 19.91

mohammad123

New Member
لایک ها
1
jahangir گفت
snake گفت

خیلی حال دادید

ولی خیت خیت خیت خیت

شرط نبند. من سر جلسه بیست در آوردم. حالا چک کردم دیدم می شه 14.
راه حل:
از تقارن ، جریانی که از آ می زنه بیرون با س برابره و نمی رن به سمت ب چون از تقارن از س میره تو ب و این جوری نمی شه. پس هرچی از ش میاد میره تو زمین بالاش. جریان ب هم نصف می شه میره بالا و پایین.
خوب بیست و چهار منهای (دو ضرب در جریان آ) مساوی میشه با بیست و چهار منهای (دو ضربدر جریان ب + یک ضرب در نصف جریان ب) این یه معادله
یه معادله هم می گی. بیست و چهار منهای (دو ضرب در جریان آ + (جریان آ + نصف جریان ب) ضرب در دو)
سرجم می شه بیست و چهار

triangle

New Member
لایک ها
0
اهم اهم... می شه جواب
3،4،12،15،19، 27 و 29 کد یک رو بذارید؟

jahangir

New Member
لایک ها
4
به کی قسم بخورم 4 پاسخ کوتاه با kcl , تقارن حل نمیشه
جواب درست فقط وفقط 12 است

amir95

New Member
لایک ها
0
jahangir گفت
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دومجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره بهمثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونمشاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه

دوباره گفتم برای تاکید بیشتر اگر موافق نیستید راه حل بنویسید چیه چیه کم اوردید کم اوردید جواب بدید جواب بدید

براي هر كدوم از گره هابه جز يكي معادله گره بنويسيد و جمع جريان هاي ورودي و خروجي رو برابر بزاريد. فقط بجاي جريان بزاري پتانسيل دوسر مقاومت تقسيم بر مقاومت .اينجوري سه تا معادله داريد سه تا مجهول(مجهول ها پتانسيل گره ها هستن) بعد حلش كنين.

amir-hossein

New Member
لایک ها
0

mohammad123

New Member
لایک ها
1
amir95 گفت
jahangir گفت

براي هر كدوم از گره هابه جز يكي معادله گره بنويسيد و جمع جريان هاي ورودي و خروجي رو برابر بزاريد. فقط بجاي جريان بزاري پتانسيل دوسر مقاومت تقسيم بر مقاومت .اينجوري سه تا معادله داريد سه تا مجهول(مجهول ها پتانسيل گره ها هستن) بعد حلش كنين.
اگه خوب نگاه می کردی تقارن رو می دیدی. سه تا معادلت می شد دو تا./

بالا