سوال داره داد می زنه تقارنه. حالا من حواس پرتی کردم دلیل نمی شه راهم غلط باشه. همین الان از راه خودم حساب کردم شد 14.
تستی رو هم بیست و سه تاش رو زدم. فکر کنم حداقل در کل 50 در صد زده باشم.
سوال داره داد می زنه تقارنه. حالا من حواس پرتی کردم دلیل نمی شه راهم غلط باشه. همین الان از راه خودم حساب کردم شد 14.
تستی رو هم بیست و سه تاش رو زدم. فکر کنم حداقل در کل 50 در صد زده باشم.
سوال چهار پاسخ كوتاه رو من همونطوري كه شما گفتين با نوشتن 3تا kcl
حل كردم ولي 16 در آوردم بعد به تناقض خوردم و از يه راهي كه معلممون ياد داده بود حلش كردم و14 در آوردم ولي خيلي قاطي شد خدا كنه اشتباه نكرده باشم.
در مورد سوال 2(سوالي كه تابش داشت) منم27 در آوردم .
سوال سه هم من از e=mc2 رفتم ولي جوابم سه رقمي شد.نمي دونم چرا؟ولي اگه اين جوابايي كه گفتين درست باشه اميد وارم كردين.
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دو مجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره به مثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونم شاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دومجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره بهمثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونمشاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه
دوباره گفتم برای تاکید بیشتر اگر موافق نیستید راه حل بنویسید چیه چیه کم اوردید کم اوردید جواب بدید جواب بدید
شرط نبند. من سر جلسه بیست در آوردم. حالا چک کردم دیدم می شه 14.
راه حل:
از تقارن ، جریانی که از آ می زنه بیرون با س برابره و نمی رن به سمت ب چون از تقارن از س میره تو ب و این جوری نمی شه. پس هرچی از ش میاد میره تو زمین بالاش. جریان ب هم نصف می شه میره بالا و پایین.
خوب بیست و چهار منهای (دو ضرب در جریان آ) مساوی میشه با بیست و چهار منهای (دو ضربدر جریان ب + یک ضرب در نصف جریان ب) این یه معادله
یه معادله هم می گی. بیست و چهار منهای (دو ضرب در جریان آ + (جریان آ + نصف جریان ب) ضرب در دو)
سرجم می شه بیست و چهار
سوال 4 با kcl و تقارن حل نمیشه میشه یه معادله دومجهول فقط با ستاره مثلث حل میشه باید سه تا مقاومت وسط رو از ستاره بهمثلث تبدیل کنید (طبق روش خاص خودش) جواب درستش هم 12 است حالا نمی دونمشاید روشی اختراع کرده باشید که یک معادله دومجهول حل شه
دوباره گفتم برای تاکید بیشتر اگر موافق نیستید راه حل بنویسید چیه چیه کم اوردید کم اوردید جواب بدید جواب بدید
براي هر كدوم از گره هابه جز يكي معادله گره بنويسيد و جمع جريان هاي ورودي و خروجي رو برابر بزاريد. فقط بجاي جريان بزاري پتانسيل دوسر مقاومت تقسيم بر مقاومت .اينجوري سه تا معادله داريد سه تا مجهول(مجهول ها پتانسيل گره ها هستن) بعد حلش كنين.
براي هر كدوم از گره هابه جز يكي معادله گره بنويسيد و جمع جريان هاي ورودي و خروجي رو برابر بزاريد. فقط بجاي جريان بزاري پتانسيل دوسر مقاومت تقسيم بر مقاومت .اينجوري سه تا معادله داريد سه تا مجهول(مجهول ها پتانسيل گره ها هستن) بعد حلش كنين.