mahdiyam

New Member
لایک ها
102
pg_fa گفت
تو مدرسه ما به توجه به معلمای عالی ای که داریم!
واسه همه امتحانی دست و پامون میلرزه!
مخصوصا حسابان!
مگه تو چه مدرسه‌ای درس می‌خونید؟(نوعش)

ما هم که مثلاً نمونه‌ایم کم از وضع شما نداریم.

لایک ها
600
mahdiyam گفت
pg_fa گفت
تو مدرسه ما به توجه به معلمای عالی ای که داریم!
واسه همه امتحانی دست و پامون میلرزه!
مخصوصا حسابان!
مگه تو چه مدرسه‌ای درس می‌خونید؟(نوعش)

ما هم که مثلاً نمونه‌ایم کم از وضع شما نداریم.
ما هم نمونه!

sts3662

New Member
لایک ها
11
pg_fa گفت
sts3662 گفت
pg_fa گفت
soha-m گفت
باورم نمیشه فردا امتحان عربی دارم
این همه به معلم گراممون اصرار کردیم که شفاهی بپرس ...نصفش کن ........ولی انگار نه انگار
واقعا این معلما نمی گن ما چی جوری می تونیم عربی رو تحمل کنیم
جالب تر اینه که امتحان جبر هم داریم
و در عین حال تا ساعت 3 و نیم هم مدرسه بودیم
آخه چقدر بی انصافی !!!!!!چقدر
چقدرم الان ما داریم میخونیم!
من اصن نمیخوام بخونم عربی!
شما از اول ادبیاتت اینقد خوب بوده ؟؟؟؟؟
آره خب!
من از اون اولم تو ادبیات نخبه بودم!
...

حالا شما هم خودتو زیاد ناراحت نکن پگاه خانوم ... بعضیا اگه حرف نزنن بقیه میگن لالن ... اینه که مجبورن ...

mmdnof

New Member
لایک ها
13
پاسخ : بدون تقلب چگونه؟؟؟!!!

کاش ما هم رفیق خرخون دلشتیم:177:

smsa1375

New Member
لایک ها
21

خب باید حرفه ای باشین دیگه حواستون جمع باشه تقلب نباید از یه نفر باشه یا از یه خرخون تقلب کنید یا از چند نفر

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

کلاس دوم راهنمایی بودم.کسی واسه امتحان دینی نخونده بود منم که اون سال متقلب ترین فرد کلاس شناخته شده بودم کتابمو باز کردم و تند و تند از روش نوشتم تا حدود 19 نمره که نوشتم دیدم دیگه خیلی ضایع میشم دیگه به همون 19 اکتفا کردم.وقتی نمره هامون خونده شدنصف بچه ها 10 و 11 شده بودن نمره ی بالای 15 هم نداشتیم فقط من 19 شده بودم.معلممونم که ماشاالله کییییییییییییییییییییج
لا اقل به بقیه بچه ها هم میدادی... گناه داشتن:217:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

می خواستم نقل قول کنم دیدم خیلی طولاانی میشه
خیلی برام عجیبه یکی عربی رو به کل دروس اختصاصی ترجیح می ده!!!!! این اولین باریه که با همچین موردی بر می خورم و فقط می تونم بگم ................ هر چی فکر می کنم هیچ چی نمی تونم بگم!!
خب مطمئنا کسانی که میرن رشته ی انسانی ادبیات و عربی رو بیشتر از ریاضی و زیست دوست دارن.:98:

bahman

New Member
لایک ها
270

بچه ها یه سوال سطح تقلب در سمپاد ها چطوراست؟؟؟؟ در مدرسه من که اگه به کسی تقلب نرسونم شبم روز وبالعکس نمیشه تا حالا هم کسی نتونسته مچمو بگیره به جز یه بار که اونم به قیمت نرفتن مدرسه سمپاد برام تموم شد (4 سال قبل اصفهان شهید اژه ای )

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

کاش ما هم رفیق خرخون دلشتیم:177:
ولی من اگه جای شما بودم دعا میکردم کاش خودم خرخون بودم. نه؟ نظرتون این نیس؟؟:217:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ربطی به سمپاد و غیره نداره بستگی به معلم و معاون و. البته خود دانش آموز داره.... پشت سر من یکی میشینه واقعا اندازه دوم راهنمایی هم بلد نیس و من هر چی دستم رو جمع میکنم باز هم با مهارت تقلب میکنه حتی خودمم نمیفهمم بعد از امتحان میگه: دستت درد نکنه مهزاد جون اگه نبودی صفر میشدم!
من هنوز نفهمیدم چطوری اینکار رو میکنه؟؟؟:43:

bahman

New Member
لایک ها
270

داش گلم نیازی به این چیزا نیست هر وقت امتحان داشتی یه شلوار که نیاز نداری مخصوصا لی رو بپوش روش تقلب بنویس رو کفشتم خوبه گوشیم چیز خوبیه هنذفری با بلوتوث نمونه بارز تقلب بهترینشم هست

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

داش گلم نیازی به این چیزا نیست هر وقت امتحان داشتی یه شلوار که نیاز نداری مخصوصا لی رو بپوش روش تقلب بنویس رو کفشتم خوبه گوشیم چیز خوبیه هنذفری با بلوتوث نمونه بارز تقلب بهترینشم هست
شلوار رو یکی میبینه و در ضمن یه بار مصرفه. راهنمایی که بودیم یکی از بچه ها رو ساق پاش مینوشت بعدش سر امتحان شلوارش رو میداد بالا و همه رو مینوشت.:43:

bahman

New Member
لایک ها
270

ساق روکسی نمیبینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم مرض ندااشتم که گفتم لی چون از دور نوشته ها پیدا نیست
حالا یه روش میگم واسه امتحانایی که رسمیند باجلوییت که خرخونه هماهنگ کن جواب سوالای درخواستی رو روی میز بنویسه بعد پاشه بره بعد شما به بهونه های مختلف مثل عرق و........ که بستگی به هوشتون داره میری میشینی جاش مینویسی بعد جوهرای جدید سریع پاک میشن ولی یادت باشه پاک نکنی فاتحت خوندی
این خرمایی که شما الان میخوری ما با هستش بچگی بازی میکردم (شوخی کردم)]

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آخه کی ساق پا رو میبینه؟؟؟ شلوار روشه. تازه ما رو نیمکت نشسته بودیم نه تک صندلی برا همین معلم اصلا نمیفهمه که شلوارش رو بالا داده. آخه این چه بحثیه ما داریم میکنیم؟ روش های تقلب؟؟!!!

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

من یک بار امسال تو امتحانای ترم اول در حد چی از پشت سریم عربی رو تقلب کردم سوال آخر ناظم دید منو با اخم اومد گفت:چرا اینقدر ضایع تقلب کنی؟؟قشنگ تقلب کن.بعد رفت
عجب ادم بایه ای خوشبحالتون

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

عربی مزخرفه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر چی باشه از ریاضی و فیزیک و شیمی بهتره[/QUOT
عربی از ریاضی و شیمی بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب :85:

ghasedak r

New Member
لایک ها
423

به امروز خیلی خوش گذشت ی1سوالو درست حلیده بودم بعد غلطش کردم دوستم از روی دستم نوشته ب جای معذرت خواهی 1چیز هم ازم میخواد

ali_irysc

New Member
لایک ها
294

اقا شما چه حالی میشی وقتی تو امتحان ترم اول هندسه تحلیلی معلم بره بیرون دنبال کارش وقتی هم که داشت میرفت گفتش ببینم میتونید نمره قبولی رو بیارید تو کلاس فقط بچه ها بودن بعد مدیر بعد از چند دقیقه امد گفت مراقبتون کیه ؟ :93:
امتحان شیمی ترم اول هم که نگو این دیگه full تقلب بود اول اینکه معلم رفت پی کارش بعد ناظم امد ناظم در رو بست بعد جلو ناظم همه داشتند تقلب میکردن ناظممون می گفت 10 هم بشید قبولید :93:
باور کنید از بین حدود 20 نفری که بودیم یه نفر هم هیچی نخونده بود بعد من دیدم بقل دستیم داره با تلفن صحبت میکنه نگو زنگ زده بود به معلم شیمی فامیلشون داشت همه جوابا رو میگرفت :93::93:
خدا کنه ترم دوم هم همین طوری بدیم بره پی کارش :133:

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا