باورم نمیشه فردا امتحان عربی دارم
این همه به معلم گراممون اصرار کردیم که شفاهی بپرس ...نصفش کن ........ولی انگار نه انگار
واقعا این معلما نمی گن ما چی جوری می تونیم عربی رو تحمل کنیم
جالب تر اینه که امتحان جبر هم داریم
و در عین حال تا ساعت 3 و نیم هم مدرسه بودیم
آخه چقدر بی انصافی !!!!!!چقدر
کلاس دوم راهنمایی بودم.کسی واسه امتحان دینی نخونده بود منم که اون سال متقلب ترین فرد کلاس شناخته شده بودم کتابمو باز کردم و تند و تند از روش نوشتم تا حدود 19 نمره که نوشتم دیدم دیگه خیلی ضایع میشم دیگه به همون 19 اکتفا کردم.وقتی نمره هامون خونده شدنصف بچه ها 10 و 11 شده بودن نمره ی بالای 15 هم نداشتیم فقط من 19 شده بودم.معلممونم که ماشاالله کییییییییییییییییییییج
می خواستم نقل قول کنم دیدم خیلی طولاانی میشه
خیلی برام عجیبه یکی عربی رو به کل دروس اختصاصی ترجیح می ده!!!!! این اولین باریه که با همچین موردی بر می خورم و فقط می تونم بگم ................ هر چی فکر می کنم هیچ چی نمی تونم بگم!!
بچه ها یه سوال سطح تقلب در سمپاد ها چطوراست؟؟؟؟ در مدرسه من که اگه به کسی تقلب نرسونم شبم روز وبالعکس نمیشه تا حالا هم کسی نتونسته مچمو بگیره به جز یه بار که اونم به قیمت نرفتن مدرسه سمپاد برام تموم شد (4 سال قبل اصفهان شهید اژه ای )
ربطی به سمپاد و غیره نداره بستگی به معلم و معاون و. البته خود دانش آموز داره.... پشت سر من یکی میشینه واقعا اندازه دوم راهنمایی هم بلد نیس و من هر چی دستم رو جمع میکنم باز هم با مهارت تقلب میکنه حتی خودمم نمیفهمم بعد از امتحان میگه: دستت درد نکنه مهزاد جون اگه نبودی صفر میشدم!
من هنوز نفهمیدم چطوری اینکار رو میکنه؟؟؟:43:
داش گلم نیازی به این چیزا نیست هر وقت امتحان داشتی یه شلوار که نیاز نداری مخصوصا لی رو بپوش روش تقلب بنویس رو کفشتم خوبه گوشیم چیز خوبیه هنذفری با بلوتوث نمونه بارز تقلب بهترینشم هست
داش گلم نیازی به این چیزا نیست هر وقت امتحان داشتی یه شلوار که نیاز نداری مخصوصا لی رو بپوش روش تقلب بنویس رو کفشتم خوبه گوشیم چیز خوبیه هنذفری با بلوتوث نمونه بارز تقلب بهترینشم هست
ساق روکسی نمیبینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم مرض ندااشتم که گفتم لی چون از دور نوشته ها پیدا نیست
حالا یه روش میگم واسه امتحانایی که رسمیند باجلوییت که خرخونه هماهنگ کن جواب سوالای درخواستی رو روی میز بنویسه بعد پاشه بره بعد شما به بهونه های مختلف مثل عرق و........ که بستگی به هوشتون داره میری میشینی جاش مینویسی بعد جوهرای جدید سریع پاک میشن ولی یادت باشه پاک نکنی فاتحت خوندی
این خرمایی که شما الان میخوری ما با هستش بچگی بازی میکردم (شوخی کردم)]
آخه کی ساق پا رو میبینه؟؟؟ شلوار روشه. تازه ما رو نیمکت نشسته بودیم نه تک صندلی برا همین معلم اصلا نمیفهمه که شلوارش رو بالا داده. آخه این چه بحثیه ما داریم میکنیم؟ روش های تقلب؟؟!!!
من یک بار امسال تو امتحانای ترم اول در حد چی از پشت سریم عربی رو تقلب کردم سوال آخر ناظم دید منو با اخم اومد گفت:چرا اینقدر ضایع تقلب کنی؟؟قشنگ تقلب کن.بعد رفت
اقا شما چه حالی میشی وقتی تو امتحان ترم اول هندسه تحلیلی معلم بره بیرون دنبال کارش وقتی هم که داشت میرفت گفتش ببینم میتونید نمره قبولی رو بیارید تو کلاس فقط بچه ها بودن بعد مدیر بعد از چند دقیقه امد گفت مراقبتون کیه ؟ :93:
امتحان شیمی ترم اول هم که نگو این دیگه full تقلب بود اول اینکه معلم رفت پی کارش بعد ناظم امد ناظم در رو بست بعد جلو ناظم همه داشتند تقلب میکردن ناظممون می گفت 10 هم بشید قبولید :93:
باور کنید از بین حدود 20 نفری که بودیم یه نفر هم هیچی نخونده بود بعد من دیدم بقل دستیم داره با تلفن صحبت میکنه نگو زنگ زده بود به معلم شیمی فامیلشون داشت همه جوابا رو میگرفت :93::93:
خدا کنه ترم دوم هم همین طوری بدیم بره پی کارش :133: