برای ریاضی کدام کتاب هارا بخوانم؟؟

shamsaddini

New Member
لایک ها
13
سلام!من سال اول رو تموم کردم امسال سال دومم میخواستم ببنیم در تابستان چه کتاب ها وچه سر فصل هایی رو مطالعه کنم؟
لطفا سریع پاسخ بدین؛ممنون

math7

New Member
لایک ها
586
پاسخ : برای ریاضی کدام کتاب هارا بخوانم؟؟

تئوری اعداد فاطمی نوشته ی میرزاخانی و ترکیبات علیپور و یا عباس ثروتی و جبر مهدی صفا و هندسه ی خوشخوان یا فاطمی و مجموعه ی سوالات سال های گذشته انتشارات دانش پژوهان ویا خوشخوان وتا می تونی سوال حل کن رمز موفقیت تو سوال حل کردنه مو فق باشی:4:

smh-s.salehi

New Member
لایک ها
36

سلام به نظر من:
1-نظریه اعداد:فقط شش فصل اول کتاب خانم میرزاخانی با تمرینات تکمیلی (اونم به شرطی که از قبل از نظریه اعداد یک چیزایی بدونی وگرنه کتاب تئوری اعداد آقای موسوی-انتشارات مبتکران برای درسنامه خیلی کتاب خوبیه که باید همت کنی وخیلی سریع بخونیش)
2-ترکیبیات فقط و فقط کتاب آقای علی پور (سر این کتاب واقعا باید وقت زیادی بزاری!)به جز بخش استقرا که اگه اون بخش رو از کتاب الفبا بخونی بهتره!
3-هندسه:سه بخش اول خوشخوان برا مرحله دو کافیه(به شرطی که سوالای زیادی مخصوصا سوالای ته کتاب را حل کنی)
اگر به این سه بخش کاملا مسلط شدی بهتره برا مرحله دو یک ذره بردار و تجانس هم بلد باشی.
4- من هیچ کتاب خوبی تو جبر ندیدم بهتره با آقای شریفی توی همین آیریسک مشورت کنی!
موفق باشی!:157:

آخرین ویرایش توسط مدیر

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

ببخشيد سؤالم رو اينجا مطرح ميكنم ميخواستم ديگه تايپيك اضافه نزنم . ميخواستم بدونم براي المپياد رياضي بايد مشتق هم ياد بگيرم ؟ اگر اره تا چه حدي ؟ و چه مباحثي ؟ در مورد انتگرال چه طور ؟

hh1546

New Member
لایک ها
65

ببخشيد سؤالم رو اينجا مطرح ميكنم ميخواستم ديگه تايپيك اضافه نزنم . ميخواستم بدونم براي المپياد رياضي بايد مشتق هم ياد بگيرم ؟ اگر اره تا چه حدي ؟ و چه مباحثي ؟ در مورد انتگرال چه طور ؟
مشتق تا مرحله 2 لازم نیست اما تو دوره تابستانی ممکنه لازم بشه (مثل امسال و پارسال)
انتگرال هم چون تا سال سوم تو کتابا نیس اگه لازم بشه تو خود باشگاه درس میدن

بالا