مثل اینه این جا سالن مذاکرات دو نفره فقط: avashk & samira 20.
خوش به حال خودم که وقتی جواب سوالاتو دیدم خیالم راحت شد که در نمی آم. Avashk بشین استانسفیلدو بخون حالشو ببر.
---- شرمنده که نظرم ربطی به بحث نداره: ولی بر خود لازم دانستم که پیروزی تیم پرسپولیس رو به تمامی پرسپولیسی ها تبریک و به تمامی استقلالی های گل خصوصا" جناب leon تسلیت بگم.
-- بازم معذرت میخوام. بالاخره این وظیفه ای بود که باید انجام میشد!
avalan bazi mafahim hasan ke rahi joz hefz kardan bara ona nis
dovoman man miangin goftam 500 safe masalan keteb ecology maning kamtar az 300 safe as bad man har jeldo joda hesab kardam
سلام بچه ها امیدوارم المپیاد زست راخوب داده باشید من از شهرستان شهربابک استان کرمان هستم سال دومم می خواستم چند تا سوال بپرسم هر کس که میتواند کمکم کند ممنون می شوم 1ایا شما برای المپیادزیست درطول سال کتاب های سوم وپیش را خوانده اید ؟یا کتاب های تخصصی راکه با بخش های کتاب مشابه بوده اند خوانده اید؟لطفا منابع المپیاد زیست شناسی را ونحوه ی برتاه ریزی درسی را بریم بنویسید .اگر کلاس المپیاد در کرمان وتهران میدانید برایم بنویسید اگر که میشود جزوات اموزشی را که برایتان درکلاس ها می گویندبه ایمیلم بفرستید ashpazbashi94@yahoo.com مرسی ممنون
[hr:101fbcc087] تذک مدیر: حتما قوانین تالار را مطالعه نمایید، پست شما مخالف قوانین است و در صورت تکرار حذف خواهد شد!