بررسي مرحله دوم المپياد ادبي ارديبهشت 89

Bidel

New Member
لایک ها
1
واي من كه خشكم زد فهميدم بايد با فرم مدرسه برم ولي كور خوندن !!!!

من عمرا بتونم با فرم مدرسه برم چون روز آخر دست جمعي آتيششون زديم !!

البته اصلا مدرسه ي ما فرم نداشت گفتن فقط چه رنگي باشه آخه ما شاهديم و چادر داريم

و تقريبا فرم معنا نداره !! از اينجا هم تا جايي كه من خبر دارم من و محيا و راحيليم و آقاي حسين رنجبر ( رنجور خودمون )

_ برادر من ! اينم تخلصه براي خودت زدي ؟! رنجور ؟ اونم از نوع رنجبرش ؟! _ اگه كس ديگه اي هم هست معرفي كنه خودشو !!

mkn1372 هم بنده خدا قبول نشده و داره اعتراض مي نويسه براش دعا كنين انشاالله كه اشتباهي پيش اومده

باشه فقط يه چيزي تغيير رشته اي ها چي حساب ميشن ؟ رشته قبليشون يا رشته ي جديدشون ؟!!

راستي راحيل كدوم پستمو پاك كردن ؟! نبايد خبر يا تذكر ميدادن قبلش ؟! هر كي هر كيه ديگه !!!

موفق باشين

پي نوشت : بچه ها كلاسا از كي قراره شروع بشه ؟! يكي خبر بده من مي خوام برم مسافرت !!

Bidel

New Member
لایک ها
1
بچه ها سايت باشگاه براي من بخشنامه رو نمياره اگه شما تونستين

بيارينش يه لطفي كنين و واسه ما هم اينجا بذارينش تشكر

به پليس سايت : عزيز من اگه دلت خواست يه چيزي رو بزني حذف كني

قبلش تذكر بده ! قبول ؟!

mrz

New Member
لایک ها
0
منم هستم

اما واقعا mkn نشده؟

خیلی ناراحت شدم،حتما اشتباه کردن،امیدوارم

bahare

New Member
لایک ها
0
slm,bezarin manam khodamo moarefi konam,baharam az farzanegan esfahan reshtam tajrobie.bacheha alaki minevisan ba form bayad berim faghat farzanegan tehrania bayad beran,dustam migoft har mantoi mishe pushid faghat maghnae ejbarie

bahare

New Member
لایک ها
0
دوستان غیرانسانی امکان داره خودشونو معرفی کنن؟و انگیزشونو از خوندن ادبی؟!!! آخه من خودم هنوز نفهمیدم انگیزمو!!!حالا واسه اینکه راحت بشه چندتا گزینه می دم:
1)همینجوری 2)علافی بیش از اندازه 3)روکم کنی(!) 4)علاقه
من خودم نه طبع شعر و نه قلم خوبی دارم!شنیدم اونجا انشا هم باید نوشت!!!
برای دوستانی که مشکل بالا رو دارن کلاس تقویتی احساسات لطیف شاعرانه معرفی میگردد!

bahare

New Member
لایک ها
0
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله ی آن ایستادی لبخند را نثار همه ی سنگ هایی کن که پایت را خراشیدند...
به امید موفقیت همه ی بچه های ایران به خصوص المپیاد ادبیاش!!!!!!!

mahyass

New Member
لایک ها
0
من هم علاقه دارم هم می خوام کنکور ندم
بچه ها من اسم MKN رو تو لیست دیدم! شاید درست نباشه اسمش رو اینجا بگم ولی بود!
فقط ما فرم؟ واا! چه عجیب!چه فرقی داره؟!

لایک ها
0
محیا تو هم با تجربه شدی
آره واقعا برای منم سواله؟!
نه اسمش نبود فکر می کنم اشتباهی شده باشه.
چه اهمیتی داره فرم یا غیر فرم
من که می خوام قانونی عمل کنم مهمونی که نمی خوایم بریم

ranjor

New Member
لایک ها
0
Bidel گفت
واي من كه خشكم زد فهميدم بايد با فرم مدرسه برم ولي كور خوندن !!!!

من عمرا بتونم با فرم مدرسه برم چون روز آخر دست جمعي آتيششون زديم !!

البته اصلا مدرسه ي ما فرم نداشت گفتن فقط چه رنگي باشه آخه ما شاهديم و چادر داريم

و تقريبا فرم معنا نداره !! از اينجا هم تا جايي كه من خبر دارم من و محيا و راحيليم و آقاي حسين رنجبر ( رنجور خودمون )

_ برادر من ! اينم تخلصه براي خودت زدي ؟! رنجور ؟ اونم از نوع رنجبرش ؟! _ اگه كس ديگه اي هم هست معرفي كنه خودشو !!

mkn1372 هم بنده خدا قبول نشده و داره اعتراض مي نويسه براش دعا كنين انشاالله كه اشتباهي پيش اومده

باشه فقط يه چيزي تغيير رشته اي ها چي حساب ميشن ؟ رشته قبليشون يا رشته ي جديدشون ؟!!

راستي راحيل كدوم پستمو پاك كردن ؟! نبايد خبر يا تذكر ميدادن قبلش ؟! هر كي هر كيه ديگه !!!

موفق باشين

پي نوشت : بچه ها كلاسا از كي قراره شروع بشه ؟! يكي خبر بده من مي خوام برم مسافرت !!

mage ranjor cheshe?

hala baye formy bian bad begin forme madresamone. albate khosh be hal ma pesara ke az haft dolat azadim
andishe7978 ham ghabol shode

ranjor

New Member
لایک ها
0
bahare گفت
slm,bezarin manam khodamo moarefi konam,baharam az farzanegan esfahan reshtam tajrobie.bacheha alaki minevisan ba form bayad berim faghat farzanegan tehrania bayad beran,dustam migoft har mantoi mishe pushid faghat maghnae ejbarie
khanom fatahy shenidam ke oon refigheton ke baham kelas myomadid naymadan sare emtehan doroste?????rasty tabrik

mahyass

New Member
لایک ها
0
اتفاقا به نظر من فرم راحت تره!
سپیده تو می دونی اسمشو؟ اون آخرا بود!

bahare

New Member
لایک ها
0
ranjor گفت
bahare گفت
khanom fatahy shenidam ke oon refigheton ke baham kelas myomadid naymadan sare emtehan doroste?????rasty tabrik
مرسی.
منم به شما تبریک میگم.دوستم مدرسه براش گواهی تحصیلی نداد،آخه نمره زبان فارسیش پایین بود بهش گفته بودن درستش می کنیم برات ولی 2روز مونده به المپیاد یهو گفتن نمیشه!!!!!!!!!!!البته تو مدرسه ما ازاین اتفاقا زیاد میفته!!!!!!

bahare

New Member
لایک ها
0
sepidehfallah گفت
محیا تو هم با تجربه شدی
دوست من، من که نگفتم شما غیرقانونی عمل کن!!! فقط چیزی رو که خودم اطلاع داشتم نوشتم!!!
خودم هم متوجه هستم که نمی خوایم بریم مهمونی!!! خواستم براتون سوءتفاهم پیش نیاد یه موقع!!!!!!!!

mahyass

New Member
لایک ها
0
من دارم می رم اردو چن روز نیستم نگرانم نشید!

لایک ها
0
bahare گفت
sepidehfallah گفت
محیا تو هم با تجربه شدی
دوست من، من که نگفتم شما غیرقانونی عمل کن!!! فقط چیزی رو که خودم اطلاع داشتم نوشتم!!!
خودم هم متوجه هستم که نمی خوایم بریم مهمونی!!! خواستم براتون سوءتفاهم پیش نیاد یه موقع!!!!!!!!
دوست من !روی صحبتم محیا بود نه؟!

bahare

New Member
لایک ها
0
نقشی که باران میزند بر خاک
خطی پریشان از سرگذشت تیره ی ابر است
ابری که سرگردان به کوه و دشت می راند
تا خود کدامین جویبارش خرد
روزی به دریا بازگرداند...

سایه

bahare

New Member
لایک ها
0
باز طوفان شب است
هول بر پنجره می کوبد مشت
شعله می لرزد در تنهایی:
باد فانوس مرا خواهد کشت؟

سایه

Bidel

New Member
لایک ها
1
mahyass گفت
من دارم می رم اردو چن روز نیستم نگرانم نشید!

از اونجا يه كافي نت پيدا كن دو ساعت يه بار آنلاين شو !!! چون نگرانت ميشم ! خوش بگذره

ما رو هم دعا كن ، حالا كجا ميري ؟!

بچه ها ! بحث متفرقه رو برين جون .... تون تو بخش عمومي بكنين بچه هاي ادبيمونو كه بستيم !

اينجا هم داره به اضمحلال كشيده ميشه !!!! محيا جان منظورم تو نبودي ها !!!! دارم كلي ميگم

شرمنده كه حرفتو نقل قول كردم و روش اينم نوشتم !!!!

موفق باشين

بالا